hos geldın canım bıraktıgın gıbı hersey daha kımsede bır gelısme yok.herkes beklemede yanı anlıycaaaaan:içelim:kızlar ben geldimm. nasıl durumlar?
kız o testi demiyorum hani ovulosyon testi varya onu diyorum yaptınmı??8 gün kaldı adetimecanım sabah yaptım dıye yazmıstım sana.sılık bır cızgı cıktı beklıcem bıraz daha olmassam tekrarlıycam.ben 5 yıllık evlıyım 1 yıldır ıstıyoruz olmadı.dr gıtmeye korkma adetının 3. gunu gıtmen lazım.hormon testlerı yapıyor sana kan alıp bırde vajınal ultrason.korkulacak bırsey yok.adetıne kac gun var demıstınsositososito
hos geldın canım bıraktıgın gıbı hersey daha kımsede bır gelısme yok.herkes beklemede yanı anlıycaaaaan:içelim:
hoşgeldin azizeezemuszemuskızlar ben geldimm. nasıl durumlar?
ins canım saol :CüvCüv:hayırlısı canım yaa. yarın belki güzel haberler geliryerimseniben
kız o testi demiyorum hani ovulosyon testi varya onu diyorum yaptınmı??8 gün kaldı adetime(
hoşgeldin azizeezemuszemus
hoşbulduk tatlımm. sen nasılsın?
evt denemem lazım aslında ama doktora gitmek en mantıklısı galiba :sm_confused:evet aldım yaptım evde halada var ama yapmıyorum dr yapıyor zaten takıbe gıdıyorum ben o testlerle yakalayamadım ama yakalayanlar cok var.bır dene bısey kaybetmessın.gamyoncuiremsu:sm_cool:
slm ben geldimmmopuyorumnanaktan
sende hoşgeldinn aramıza!zemuszemusSelam Hanimlar nasilsiniz?
( Benide alin sohbetinize :) )
sende hoşgeldinn aramıza!zemuszemus
canım varmı sende bi gelişme...bu arada hoşgeldin canım
kızlar geldim ben....
biraz raatlayayım dedim duşa girdim...
benim adetten tık yok daha...belki gece gelir......