Tüpü ayrı kontrolü takibi ayrı doğumu ayrı bi de gerdirmesi var ikiz bebek masraflı derlerdi de inanmazdimBenim arkadaşım yaptırıyor şimdi 2.5 yaşında ikizler gerdiriyor artık çocuk işi bitti diye . Zaten hemen yapmıyorlarmış 2 sene bekletiyorlarmış ki vücut tamamen yerine otursun diye . Birde ona para veririz ne yapalım
Bende korkuyorum ama hiç kilo almadım 14. Hafta ikiz birde acaba gelişmiyorlar mı diye .Iyi bari zayıflamamış olman bile benim için bir teselli şu an
Dogumhaneye diyetisyenle girmeyi düşünüyorum vakit kaybetmeyeyim
Ne olacak tatlım paralı bebek bunlar , seviyorlar parayıTüpü ayrı kontrolü takibi ayrı doğumu ayrı bi de gerdirmesi var ikiz bebek masraflı derlerdi de inanmazdim
Gelisiyorlardır merak etme onlar besinsiz kalmaz seni sömürür en fazla. Bize de kendi depolarımız dolsun diye onu ye bunu ye diyorlar.Bende korkuyorum ama hiç kilo almadım 14. Hafta ikiz birde acaba gelişmiyorlar mı diye .
O kısmı bende anlamıyorum anacım göğüsleri estetikse karınları ne demekki onlara torpil geçiyor ya da estetik geçiyorlarBenim anlamadığım ünlüler de doğuruyor hiç doğurmuş gibi sarkmıyorlar hepsi mi estetik arkadaş
Aman inşallah onlar sağlıklı olsunda sömğrsünler varsın biz doldururuz bir şekilde . Bu gittiğimde serviks uzunluğumu ne ona baktıracağım , sanki benimkiler aşağıda iniverecek gibiGelisiyorlardır merak etme onlar besinsiz kalmaz seni sömürür en fazla. Bize de kendi depolarımız dolsun diye onu ye bunu ye diyorlar.
Olan yine fakir fukaraya oluyor deseneO kısmı bende anlamıyorum anacım göğüsleri estetikse karınları ne demekki onlara torpil geçiyor ya da estetik geçiyorlar
Baktır kesin hatta her kontrolde ölçtür ikizlerde erken kısalma olabiliyor son haftalarda da ağırlıktan kısalıyor diyorlar. Hissediyor musun hareketleri?Aman inşallah onlar sağlıklı olsunda sömğrsünler varsın biz doldururuz bir şekilde . Bu gittiğimde serviks uzunluğumu ne ona baktıracağım , sanki benimkiler aşağıda iniverecek gibi
Hayır ben hiç hissetmiyorum sanırım , ne zaman hissederim acaba , ikiz olunca erken hissediliyor diyorlar aslında , sen ne zaman hissetmeye başladınBaktır kesin hatta her kontrolde ölçtür ikizlerde erken kısalma olabiliyor son haftalarda da ağırlıktan kısalıyor diyorlar. Hissediyor musun hareketleri?
Benim 14te sağdaki başladı 15te soldaki. 17de de otururken hissetmeye başladım.Hayır ben hiç hissetmiyorum sanırım , ne zaman hissederim acaba , ikiz olunca erken hissediliyor diyorlar aslında , sen ne zaman hissetmeye başladın
Bazen bir iki kez seğirme mi denir kalp atışımı denir tık tık oluyor geçiyor acaba mı diyorum ama her an olmuyor ayırmak çok zorBenim 14te sağdaki başladı 15te soldaki. 17de de otururken hissetmeye başladım.
Aslında senin de geç değil hafif hafif başlar kipirtilarbelki de hissediyorsun ama anlamıyor da olabilirsin gazla çok karışıyor başlarda.
Sırtüstü uzan şiddetli öksür o zaman belli bi noktada pıt pıt bi hareketlenme oluyor o bebek işte
Işte o seğirme kalp atışı gibi anlatılamayan sey bebekBazen bir iki kez seğirme mi denir kalp atışımı denir tık tık oluyor geçiyor acaba mı diyorum ama her an olmuyor ayırmak çok zorSenin dediğin öksürmeyi denicem
Sorma valla ya. Ya sizin ikiz olacakya mamaya da başlayacak mısın. Ben de düşünüyorum acaba hem anne sütü hem mama mı versem anne sütü yeterli gelmezse diyeOlan yine fakir fukaraya oluyor desene
Şimdilik mecbur başlayacam gibi gözüküyor. Doktor doğumun yüzde 90 sezaryen olur dedi. Ikisinin birden baş geliş pozisyon alması çok düşük bi ihtimalmis keşke normal doğsalar.Sorma valla ya. Ya sizin ikiz olacakya mamaya da başlayacak mısın. Ben de düşünüyorum acaba hem anne sütü hem mama mı versem anne sütü yeterli gelmezse diye
Amin inşallah. Hayırlısıyla devamı gelir inşallahCAnım çok sevindim hadi inşallah keseleride görelim
Hemşire öyle bir konuştuki. Galiba negatif dedim. İnşallah Allahım sırasıyla hepsini sağlıkla devam ettirirÖncelikle gözün aydın bak korktuğun gibi olmadı sağlıkla ilerlesin inşallahafiyet olsun bu arada
Keseye ne zaman çağırdı kuzu çağırdı mi ya da?Arkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Çarşamba tekrar kana bakıcak. Kese içşn tarih vericek. Kaç olunca kese için çağırıyorlar acaba. Hayırlısıyla devam eder inşallah bu mutlulukKeseye ne zaman çağırdı kuzu çağırdı mi ya da?
Tekse 1500 ciftse 3000Çarşamba tekrar kana bakıcak. Kese içşn tarih vericek. Kaç olunca kese için çağırıyorlar acaba. Hayırlısıyla devam eder inşallah bu mutluluk
Seninde rahmin oralarda böyle sertlik gibi bir şey oluyor mu sırt üstü uzanınca acaba o rahim mi ? Elime geliyor böyle tümsek gibiIşte o seğirme kalp atışı gibi anlatılamayan sey bebek
23 24.haftalara kadar düzenli hissetmezsiniz diyorlar. Bazen çok net hissediyorum bazen tik yok hatta geçen ultrasonda hareket ediyorlar görüyorum ama hissetmiyorum. Hapşırma da olur