Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Tüpü ayrı kontrolü takibi ayrı doğumu ayrı bi de gerdirmesi var ikiz bebek masraflı derlerdi de inanmazdim

Bende korkuyorum ama hiç kilo almadım 14. Hafta ikiz birde acaba gelişmiyorlar mı diye .
Gelisiyorlardır merak etme onlar besinsiz kalmaz seni sömürür en fazla. Bize de kendi depolarımız dolsun diye onu ye bunu ye diyorlar.

Gelisiyorlardır merak etme onlar besinsiz kalmaz seni sömürür en fazla. Bize de kendi depolarımız dolsun diye onu ye bunu ye diyorlar.
Aman inşallah onlar sağlıklı olsunda sömğrsünler varsın biz doldururuz bir şekilde . Bu gittiğimde serviks uzunluğumu ne ona baktıracağım , sanki benimkiler aşağıda iniverecek gibi

Aman inşallah onlar sağlıklı olsunda sömğrsünler varsın biz doldururuz bir şekilde . Bu gittiğimde serviks uzunluğumu ne ona baktıracağım , sanki benimkiler aşağıda iniverecek gibi
Baktır kesin hatta her kontrolde ölçtür ikizlerde erken kısalma olabiliyor son haftalarda da ağırlıktan kısalıyor diyorlar. Hissediyor musun hareketleri?

Baktır kesin hatta her kontrolde ölçtür ikizlerde erken kısalma olabiliyor son haftalarda da ağırlıktan kısalıyor diyorlar. Hissediyor musun hareketleri?
Hayır ben hiç hissetmiyorum sanırım , ne zaman hissederim acaba , ikiz olunca erken hissediliyor diyorlar aslında , sen ne zaman hissetmeye başladın

Hayır ben hiç hissetmiyorum sanırım , ne zaman hissederim acaba , ikiz olunca erken hissediliyor diyorlar aslında , sen ne zaman hissetmeye başladın
Benim 14te sağdaki başladı 15te soldaki. 17de de otururken hissetmeye başladım.
Aslında senin de geç değil hafif hafif başlar kipirtilar belki de hissediyorsun ama anlamıyor da olabilirsin gazla çok karışıyor başlarda.
Sırtüstü uzan şiddetli öksür o zaman belli bi noktada pıt pıt bi hareketlenme oluyor o bebek işte

Bazen bir iki kez seğirme mi denir kalp atışımı denir tık tık oluyor geçiyor acaba mı diyorum ama her an olmuyor ayırmak çok zor Senin dediğin öksürmeyi denicem

Bazen bir iki kez seğirme mi denir kalp atışımı denir tık tık oluyor geçiyor acaba mı diyorum ama her an olmuyor ayırmak çok zor Senin dediğin öksürmeyi denicem
Işte o seğirme kalp atışı gibi anlatılamayan sey bebek
23 24.haftalara kadar düzenli hissetmezsiniz diyorlar. Bazen çok net hissediyorum bazen tik yok hatta geçen ultrasonda hareket ediyorlar görüyorum ama hissetmiyorum. Hapşırma da olur

Sorma valla ya. Ya sizin ikiz olacakya mamaya da başlayacak mısın. Ben de düşünüyorum acaba hem anne sütü hem mama mı versem anne sütü yeterli gelmezse diye
Şimdilik mecbur başlayacam gibi gözüküyor. Doktor doğumun yüzde 90 sezaryen olur dedi. Ikisinin birden baş geliş pozisyon alması çok düşük bi ihtimalmis keşke normal doğsalar.
Sezaryen olunca bir de erken doğarlarsa, ki en iyi ihtimalle 38de doğarlar, ilk gün sütüm gelmeyebilir. Mecbur mama da veririm sonraki günler de gelirse az gelir iki bebeğe yetmez diye düşünüyorum. Çok olursa da mamayı bırakırız.
Kuvoze girme ihtimalleri de var bilmiyorum yani bizim mamasız olmaz gibime geliyor. Mama vermeye karşı da değilim açıkçası bebek doymuyorsa napcam emzircem diye ac mi kalsınlar

Keseye ne zaman çağırdı kuzu çağırdı mi ya da?

Seninde rahmin oralarda böyle sertlik gibi bir şey oluyor mu sırt üstü uzanınca acaba o rahim mi ? Elime geliyor böyle tümsek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…