Onu da araştırdım genel anestezi sezaryen olunca uyandığında çok acılı oluyormuş ama spinal olduğunda uyuşukluk geçene kadar ameliyatın ilk acısı geçiyormuşDoğru diyosun cnm inşallah gerek kalmaz sizin işiniz daha zor ama olsun sonu güzel olsun 2 yavrucak büyürler gider tatlılıkları zorluklarını unuttururlarya ben de normalden korkuyorum sancıdan afedersin küçücük yerden o nasıl çıkacak derdi falan filan hoş sezeryandan da çok korkuyorum ama artık eskisi gibi değil çabuk toparlanıyosun5 diyorlar kuzenlerime sezeryan oldu. Ben ilk narkoz opu işleminde aldım ondan bile korkmuştum doğumda artık heyecan o korkuyu bastırır bize
Bana da aynısını demişti sonra doktor da kız dediAy evet bak bu dediğini unutmuşumdemiştin valla tek kesede kız bebek çok yükseltiyor demiştin aha bak bu doğru çıksın işte yoksa sen kaç şaka bş yana tabi. İkra meyra ya attım ben usgler in hepsini hepsi kız yönünde ama 10. 11. Hafta olanlar da daha iyi belli olur dedi
Ay bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar yaOnu da araştırdım genel anestezi sezaryen olunca uyandığında çok acılı oluyormuş ama spinal olduğunda uyuşukluk geçene kadar ameliyatın ilk acısı geçiyormuş
Inşallah dediğin olur ya çabucak toparlanırız
Ay hadi bakalım çıkacak mı benimki deBana da aynısını demişti sonra doktor da kız dedi
Kız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlarAy bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar ya
Benim o ilk betalarla erkek o zaman bunlar :)Bana da aynısını demişti sonra doktor da kız dedi
Alıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :)Kız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlar
Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur
Ayy eşim hiç gelmesin ben iyice heyecan yaparımKız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlar
Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur
Ya sorma ondan bende çok korkuyorum ama ruhumuz duymazAlıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :)UkaderU gibiyim bende :)
3.gün embriyosu. Çift koyuldu. 11.günde 298 çıktı. Aslında bugün test günümdü. Allah razı olsun bende dua ediyorum bol bol hepimize. Kalbimdeki ikiz olması. Ama Allahım hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun tabiKacinci gün embriyosuydu seninkiler? Ler dedim bak Allah söyletti tek mi koydular çift mi bilmiyorum bu arada
Katlanarak artsın inşallah dualarımdasın
Doğum videoları izleyip kendinizi korkutmayınYa sorma ondan bende çok korkuyorum ama ruhumuz duymaz
Yok kız izler miyim hiç yoksa bir ömür çocuğu içerde tutarım Allah korusunDoğum videoları izleyip kendinizi korkutmayın
gözünaydın canım maşallahArkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Doğursak işte normal bassalar epidurali ne kesme var ne bicmeAlıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :)UkaderU gibiyim bende :)
Bi ara benimkini muayeneye bile sokmuyorlardı biz doğurana kadar da pandemi bitecek mi hiç sanmıyorumAyy eşim hiç gelmesin ben iyice heyecan yaparımo da ben de gelcem diyip duruyo ama bence eşleri sokmalar pandemiden dolayı
Ay evet 3.günse değerin yüksek maşallah3.gün embriyosu. Çift koyuldu. 11.günde 298 çıktı. Aslında bugün test günümdü. Allah razı olsun bende dua ediyorum bol bol hepimize. Kalbimdeki ikiz olması. Ama Allahım hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun tabi
Çok teşekkürler arkadaşım inşallah herşey yolunda keyifle ilerlergözünaydın canım maşallah
Merhaba canım çok şükür iyi gidiyor bebiş erkekS SweetMagnolia selam canım nasılsın, nasıl gidiyor gebelik. Senin cinsiyeti merak ettim.
Hadi gozun aydin canim benim insh saglikli gebeligin olur kucagina alirsin yavrunuİnşallaholdum canım. Testte oldum iyi şimdilik sanırım haftaya çağırır keseye bakmaya.