Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Onu da araştırdım genel anestezi sezaryen olunca uyandığında çok acılı oluyormuş ama spinal olduğunda uyuşukluk geçene kadar ameliyatın ilk acısı geçiyormuş
Inşallah dediğin olur ya çabucak toparlanırız

Bana da aynısını demişti sonra doktor da kız dedi

Ay bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar ya

Ay bende kafam ayıkken aşağıda beni kesiyorlar diye çok korkarım o yüzden düşünmüyorum beni 2 gün sonra uyandırsınlar ya
Kız bebeler ne olacak öyle düşünme araya çarşaf geriyorlar
Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur

Eşleri doğuma alırlar mı acaba pandemi hikayesine ben heyecan yaparım eşim olursa destek de olur
Alıyorlar eşleri ben görüyorum böyle doktorların paylaşımlarında filan . Ama belden uyuşturmadan bende korkuyorum. Ben normal anestezide bile canım acıyacak tepki veremeyeceğim diye stres oldum :) belki kendi irademle bayılırım korkup :) UkaderU gibiyim bende :)

Ayy eşim hiç gelmesin ben iyice heyecan yaparım o da ben de gelcem diyip duruyo ama bence eşleri sokmalar pandemiden dolayı

Ya sorma ondan bende çok korkuyorum ama ruhumuz duymaz

Kacinci gün embriyosuydu seninkiler? Ler dedim bak Allah söyletti tek mi koydular çift mi bilmiyorum bu arada
Katlanarak artsın inşallah dualarımdasın
3.gün embriyosu. Çift koyuldu. 11.günde 298 çıktı. Aslında bugün test günümdü. Allah razı olsun bende dua ediyorum bol bol hepimize. Kalbimdeki ikiz olması. Ama Allahım hakkımda neyi hayırlı görüyorsa o olsun tabi

gözünaydın canım maşallah

Doğursak işte normal bassalar epidurali ne kesme var ne bicme

Ayy eşim hiç gelmesin ben iyice heyecan yaparım o da ben de gelcem diyip duruyo ama bence eşleri sokmalar pandemiden dolayı
Bi ara benimkini muayeneye bile sokmuyorlardı biz doğurana kadar da pandemi bitecek mi hiç sanmıyorum

Ay evet 3.günse değerin yüksek maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…