Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben eski zamanlarda duymuştum, gebelik kıllanma yapıyormuş. Lazer yaptıranların bile yeniden kıllanması oluyormuş. Doğumdan sonra tekrar lazere gidenler vardı.

Bende öyle hatırlıyorum kaşlarına badem yağı sürenler oluyordu hep çünkü 😂 valla inşallah şanslıyızdır ya zaten ikiz karnı büzüşecek kesin patlamış balon gibi 😂
Hadi yaaa öyle mi oluyo ikiz karnı anemmm çabuk toparlarsınız inşallah 😅 aygğkde dedi kaşa bıyığa sürüyolarmış 🤣 ben alana kadar saf zeytinyağı sürem

Ben bebek yağı sürüyorum şimdiye kadar çatlamadım karnım da şiş baya
Ay ya da bebek yağı alıyım kakao yağı da var gerçi evde. Kremi istanbuldan alıcam kısmet okurda gidebilirsin ay sonu. Son aylarda çatlıyomuş inşallah çatlama bacım 🤩

Ben bebek yağı sürüyorum şimdiye kadar çatlamadım karnım da şiş baya
Dur kız şimdiden ne çatlamasın😂 30dan sonra filan olur muhtemelen . Vazelin de iş görür bence baya yoğun . Senin karın çıkmıştır artık ☺️ Benim karın sabah dümdüz gece sanki yarın doğuma gidecek gibi inanılmaz şişiyor sende de oluyor mu ? Birde kilo aldın mı ?

Dur kız şimdiden ne çatlamasın😂 30dan sonra filan olur muhtemelen . Vazelin de iş görür bence baya yoğun . Senin karın çıkmıştır artık ☺️ Benim karın sabah dümdüz gece sanki yarın doğuma gidecek gibi inanılmaz şişiyor sende de oluyor mu ? Birde kilo aldın mı ?
8 kilo aldım 6sı 12.haftaya kadar🙈
30dan sonra ikiz göbeğine 1 kilo vazelin lazım kız sür sür bitmez 3 hektar göbek olcak🤣
Sen aldın mı kilo almadıysan bir sey deme çok kilo aldım diye moralim bozuliyiiii🤣🤣

Estrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
bnm hc bilgim yok canim, burdaki arkdslarin cogu kullaniyor hatta bu durumdan huylandm acaba kullanmamak da riskli mi diye, her ilacin yan etkisi var maalesef prolutex kullaniyorum misal onun da vardir illaki

8 kilo aldım 6sı 12.haftaya kadar🙈
30dan sonra ikiz göbeğine 1 kilo vazelin lazım kız sür sür bitmez 3 hektar göbek olcak🤣
Sen aldın mı kilo almadıysan bir sey deme çok kilo aldım diye moralim bozuliyiiii🤣🤣
🙈🙈🙈🙈 o zaman ben bir şey deneyim hiç 😂😂 bana doktorum en son kontrolde ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi ama şöyle ki ben 12 . Haftaya kadar bebek porsiyonunda beslendim , yeni yeni biraz daha yemek yiyorum o da hala tam porsiyon değil . Zaten çok zayıftım sınırların altında ve zayıflamak istemiyordum daha fazla tek şükrettiğim kilo kaybı yaşamadım .

🙈🙈🙈🙈 o zaman ben bir şey deneyim hiç 😂😂 bana doktorum en son kontrolde ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi ama şöyle ki ben 12 . Haftaya kadar bebek porsiyonunda beslendim , yeni yeni biraz daha yemek yiyorum o da hala tam porsiyon değil . Zaten çok zayıftım sınırların altında ve zayıflamak istemiyordum daha fazla tek şükrettiğim kilo kaybı yaşamadım .
Iyi bari zayıflamamış olman bile benim için bir teselli şu an 🤣🤣
Dogumhaneye diyetisyenle girmeyi düşünüyorum vakit kaybetmeyeyim 🤣

X