Evet badem yağı gürleştiriyoBadem yağını kirpiklere ve kaşlara sürüyorduk. Sen krem alana kadar saf zeytinyağı varsa onu sür şimdilik.
Kız Allah seni ne yapmasın kendimden soğudumBende öyle hatırlıyorum kaşlarına badem yağı sürenler oluyordu hep çünküvalla inşallah şanslıyızdır ya zaten ikiz karnı büzüşecek kesin patlamış balon gibi
Ben bebek yağı sürüyorum şimdiye kadar çatlamadım karnım da şiş bayaEvet badem yağı gürleştiriyoen iyisi öyle yapıyım alana kadar zeytinyağı süreyim ben urfanın havası zaten kuru hepten nemsiz kalıyor
Hadi yaaa öyle mi oluyo ikiz karnı anemmm çabuk toparlarsınız inşallahBende öyle hatırlıyorum kaşlarına badem yağı sürenler oluyordu hep çünküvalla inşallah şanslıyızdır ya zaten ikiz karnı büzüşecek kesin patlamış balon gibi
Ay ya da bebek yağı alıyım kakao yağı da var gerçi evde. Kremi istanbuldan alıcam kısmet okurda gidebilirsin ay sonu. Son aylarda çatlıyomuş inşallah çatlama bacımBen bebek yağı sürüyorum şimdiye kadar çatlamadım karnım da şiş baya
Yani kader in ki seninkinden bayağı yüksek. Siz tezimi çürüttünüzBetaya göre olsaUkaderU kesin ikiz benim de net tek olmalıydı benim betam ilk teste 420 ikinci testte 819du tam iki kat bile değildi
Kız Allah seni ne yapmasın kendimden soğudum
Dur kız şimdiden ne çatlamasınBen bebek yağı sürüyorum şimdiye kadar çatlamadım karnım da şiş baya
Aynen bir tane atletini seç feda et onu sonra sür zeytinyağı gitsinHadi yaaa öyle mi oluyo ikiz karnı anemmm çabuk toparlarsınız inşallahaygğkde dedi kaşa bıyığa sürüyolarmış ben alana kadar saf zeytinyağı sürem
Ben her şeyi boşvermiş durumdayım amaaan kıllanırsam kıllanayım amaaan çatlarsam çatlayayım amaaan amaaaaanAy ya da bebek yağı alıyım kakao yağı da var gerçi evde. Kremi istanbuldan alıcam kısmet okurda gidebilirsin ay sonu. Son aylarda çatlıyomuş inşallah çatlama bacım
8 kilo aldım 6sı 12.haftaya kadarDur kız şimdiden ne çatlamasın30dan sonra filan olur muhtemelen . Vazelin de iş görür bence baya yoğun . Senin karın çıkmıştır artık Benim karın sabah dümdüz gece sanki yarın doğuma gidecek gibi inanılmaz şişiyor sende de oluyor mu ? Birde kilo aldın mı ?
Allah'tan karın gerdirme diye bir şey var estetikçiler ne yiyecekçevremde ikiz doğuran çok hepsinin göbek deliği çevresi öyle
bnm hc bilgim yok canim, burdaki arkdslarin cogu kullaniyor hatta bu durumdan huylandm acaba kullanmamak da riskli mi diye, her ilacin yan etkisi var maalesef prolutex kullaniyorum misal onun da vardir illakiEstrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
Neleri feda etmedikki atlette gitsin amannnAynen bir tane atletini seç feda et onu sonra sür zeytinyağı gitsin
Ahaha en iyisi valla daha dur memelerimiz sarkacakBen her şeyi boşvermiş durumdayım amaaan kıllanırsam kıllanayım amaaan çatlarsam çatlayayım amaaan amaaaaan
Benim anlamadığım ünlüler de doğuruyor hiç doğurmuş gibi sarkmıyorlar hepsi mi estetik arkadaşAhaha en iyisi valla daha dur memelerimiz sarkacakşuan çok güzel oldular ama sonrası vahim
8 kilo aldım 6sı 12.haftaya kadar
30dan sonra ikiz göbeğine 1 kilo vazelin lazım kız sür sür bitmez 3 hektar göbek olcak
Sen aldın mı kilo almadıysan bir sey deme çok kilo aldım diye moralim bozuliyiiii
Benim arkadaşım yaptırıyor şimdi 2.5 yaşında ikizler gerdiriyor artık çocuk işi bitti diye . Zaten hemen yapmıyorlarmış 2 sene bekletiyorlarmış ki vücut tamamen yerine otursun diye . Birde ona para veririz ne yapalımAllah'tan karın gerdirme diye bir şey var estetikçiler ne yiyecek
Iyi bari zayıflamamış olman bile benim için bir teselli şu ano zaman ben bir şey deneyim hiç bana doktorum en son kontrolde ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi ama şöyle ki ben 12 . Haftaya kadar bebek porsiyonunda beslendim , yeni yeni biraz daha yemek yiyorum o da hala tam porsiyon değil . Zaten çok zayıftım sınırların altında ve zayıflamak istemiyordum daha fazla tek şükrettiğim kilo kaybı yaşamadım .