Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . Estrofemi bıraktınız mı? Kaçıncı haftada bıraktınız?

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Estrofemi hiç mi kullanmadınız?

Bende kafama göre alayım diyorum yaa kremi hangi kremi aldın hangisi iyidir acaba
Benim geçen sene kürtaj olduğum dönemde palmers almıştım açamadan kaldı kullanmadım şimd onun krem ve yağını kullanıyorum . Normalde de kalçamda çatlak olduğu için bio oil kullanıyordum . Hindistan cevizi yağı birde gratislerde satılan Himalaya bebek yağı hem ucuz hem de içeriği temiz . Şimdilik karışık kullanıyorum bunları . Bunlar bitince ne yaparım bilmiyorum.

CAnım çok sevindim hadi inşallah keseleride görelim

Hmm iyimiş ya şuan bende hiç Bi şey yok sadece badem yağı var onu sürüyorum ama alıcam artık hangisi iyiyse çatlamayalım bir de önlemi varsa alalım yoksa çalarsa çatlıcak napalım

He yaaaa o nasıl oldu öyle

Kızlar siz iğne falan kullanıyorsunuz ondan mı kıllanıyor acaba, ben estrofem corasprin progestan fitil ve folik kullanıyorum. Şimdi beni kıllandırmayın korktum
Belki prolutex yapmıştır emin değilim , belki gebelik kaynaklıdır ya da tamamen kişiden kişiye farklı semptomlar görülebilir

Badem yağı kıllanma yaparmı acaba , aslında marka şu bu önemsiz , önemli olan nemli tutmak ve çatlayacaksa çatlıyor. Benim ikiz olunca biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ama benim pek kurtuluşum yok
Hmm iyimiş ya şuan bende hiç Bi şey yok sadece badem yağı var onu sürüyorum ama alıcam artık hangisi iyiyse çatlamayalım bir de önlemi varsa alalım yoksa çalarsa çatlıcak napalım

Badem yağı kıllanma yaparmı acaba , aslında marka şu bu önemsiz , önemli olan nemli tutmak ve çatlayacaksa çatlıyor. Benim ikiz olunca biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ama benim pek kurtuluşum yok
Ya badem yağına Kıllanma yapıyor diyorlar ama zaten tüylendi hafif vardı zaten bende ayva tüyü iyice belirdi yani ikiz karnı daha büyük oluyo tabi ama çatlamayanın çatlamıyor inşallah o şanslılardan oluruz

Bende öyle hatırlıyorum kaşlarına badem yağı sürenler oluyordu hep çünkü valla inşallah şanslıyızdır ya zaten ikiz karnı büzüşecek kesin patlamış balon gibi

Badem yağını kirpiklere ve kaşlara sürüyorduk. Sen krem alana kadar saf zeytinyağı varsa onu sür şimdilik.

Kızlar siz iğne falan kullanıyorsunuz ondan mı kıllanıyor acaba, ben estrofem corasprin progestan fitil ve folik kullanıyorum. Şimdi beni kıllandırmayın korktum
Hormon dalgalanmasindan bebeğim işte iğne de hormon sonuçta. Ama kullansak da kullanmasak da hamileyken hepsi tavan biliyorsun. Herkes dökülür diyor ben çok takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…