Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun . Estrofemi bıraktınız mı? Kaçıncı haftada bıraktınız?Kizlar !!!! Sıkıntı var günlerdir giremiyorum ya. Bi ben değil. Hayruş sevinçli rabbimnasip semaknc haloşum... ne oldu anlamadik. Herkes bu sıkıntıyı yaşıyor sanıyorduk. Meğer sıkıntı bizdeymiş şoktayım
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Estrofemi hiç mi kullanmadınız?Arkadaslar bu arada ben daha once de bahsetmistm sadece prolutex kullaniyorum sbh aksam, estrofem veya kan sulandirici kullanmiyorum, prolutex ne zmn kesiliyor veya gunde 1e iniyor? zam gelmis, her hfta 2 kutu biraz yoruyor bizi, doktora da en son 5 hftalikken sormstm devam et dedi, ama neye gore kesiyorlar veya dozu 1e indiyorlar bileniniz var miprospektusunde gunde 1 yaziyor zira
Olur olur inşallah biz de ilk kese sonra bebekleri gördük aynı zaman da kalpleri duymuştuk9.gün 65 ti. Bugün 135 olmuş. İlk çağırdığında kesenin yerine bakıyor. Sonrakinde bebiş varmı diye hatta geçen sefer ikinci çağırmasında kalpte duymuştuk. Umarım bu seferde öyle olur.
Tesekkur ederm, amin, evet hc kullanmadm ne transfer oncesi ne sonrasi dr vermediMerhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Estrofemi hiç mi kullanmadınız?
Benim geçen sene kürtaj olduğum dönemde palmers almıştım açamadan kaldı kullanmadım şimd onun krem ve yağını kullanıyorum . Normalde de kalçamda çatlak olduğu için bio oil kullanıyordum . Hindistan cevizi yağı birde gratislerde satılan Himalaya bebek yağı hem ucuz hem de içeriği temiz . Şimdilik karışık kullanıyorum bunları . Bunlar bitince ne yaparım bilmiyorum.Bende kafama göre alayım diyorum yaa kremi hangi kremi aldın hangisi iyidir acaba
Arkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Hmm iyimiş ya şuan bende hiç Bi şey yok sadece badem yağı var onu sürüyorum ama alıcam artık hangisi iyiyse çatlamayalım bir de önlemi varsa alalım yoksa çalarsa çatlıcak napalımBenim geçen sene kürtaj olduğum dönemde palmers almıştım açamadan kaldı kullanmadım şimd onun krem ve yağını kullanıyorum . Normalde de kalçamda çatlak olduğu için bio oil kullanıyordum . Hindistan cevizi yağı birde gratislerde satılan Himalaya bebek yağı hem ucuz hem de içeriği temiz . Şimdilik karışık kullanıyorum bunları . Bunlar bitince ne yaparım bilmiyorum.
He yaaaa o nasıl oldu öyleAy maşallah çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin Aygülüm hadi gözün aydınya ben artık beta ile ikiz olayına inanmıyorum 12. Gün 730 iki gün sonra 2296 olmuştum 3 kat arttı burada bağırdım ikiz ikiz diye tek çıktı neye göre fazla çıkıyor beta bilmiyorum o yüzden hiç takılmayın
Belki prolutex yapmıştır emin değilim , belki gebelik kaynaklıdır ya da tamamen kişiden kişiye farklı semptomlar görülebilirKızlar siz iğne falan kullanıyorsunuz ondan mı kıllanıyor acaba, ben estrofem corasprin progestan fitil ve folik kullanıyorum. Şimdi beni kıllandırmayın korktum
Estrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.Tesekkur ederm, amin, evet hc kullanmadm ne transfer oncesi ne sonrasi dr vermedi
Hmm iyimiş ya şuan bende hiç Bi şey yok sadece badem yağı var onu sürüyorum ama alıcam artık hangisi iyiyse çatlamayalım bir de önlemi varsa alalım yoksa çalarsa çatlıcak napalım
Bilmiyom ki bacım ya hala meraktayım hiç Bi doktor aydınlatmadı beni tekse niye normal çıkmadıHe yaaaa o nasıl oldu öyle
Betaya göre olsaHe yaaaa o nasıl oldu öyle
Ya badem yağına Kıllanma yapıyor diyorlar ama zaten tüylendi hafif vardı zaten bende ayva tüyü iyice belirdi yaniBadem yağı kıllanma yaparmı acaba , aslında marka şu bu önemsiz , önemli olan nemli tutmak ve çatlayacaksa çatlıyor. Benim ikiz olunca biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum ama benim pek kurtuluşum yok
Ne gibi olumsuz şeyler okudunuz ? Ben kullandım ama merak ettim şimdi ?Estrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
Diğeri mekanı beğenmedi, vazgeçti herhaldeBilmiyom ki bacım ya hala meraktayım hiç Bi doktor aydınlatmadı beni tekse niye normal çıkmadı
Bende öyle hatırlıyorum kaşlarına badem yağı sürenler oluyordu hep çünküYa badem yağına Kıllanma yapıyor diyorlar ama zaten tüylendi hafif vardı zaten bende ayva tüyü iyice belirdi yaniikiz karnı daha büyük oluyo tabi ama çatlamayanın çatlamıyor inşallah o şanslılardan oluruz
Badem yağını kirpiklere ve kaşlara sürüyorduk. Sen krem alana kadar saf zeytinyağı varsa onu sür şimdilik.Ya badem yağına Kıllanma yapıyor diyorlar ama zaten tüylendi hafif vardı zaten bende ayva tüyü iyice belirdi yaniikiz karnı daha büyük oluyo tabi ama çatlamayanın çatlamıyor inşallah o şanslılardan oluruz
Hormon dalgalanmasindan bebeğim işte iğne de hormon sonuçta. Ama kullansak da kullanmasak da hamileyken hepsi tavan biliyorsun. Herkes dökülür diyor ben çok takmıyorumKızlar siz iğne falan kullanıyorsunuz ondan mı kıllanıyor acaba, ben estrofem corasprin progestan fitil ve folik kullanıyorum. Şimdi beni kıllandırmayın korktum
Galiba beğendiremedik gitti kuşDiğeri mekanı beğenmedi, vazgeçti herhalde