Senin tek olduğu için önce anne sütünü dene doymazsa mama verirsin ama zorla tabi başta . Biberona alışan çocukta emmiyor biberon kolayca geliyor çünkü , yine 3. Ayda çocuklarda bir meme reddi oluyor hiç bırakma . BiZde dolu dolu süt olursa mama almazlar belki ama o taş çatlasın 6 aySorma valla ya. Ya sizin ikiz olacakya mamaya da başlayacak mısın. Ben de düşünüyorum acaba hem anne sütü hem mama mı versem anne sütü yeterli gelmezse diye
Rahim canım bebekler o taş gibi tumsekteSeninde rahmin oralarda böyle sertlik gibi bir şey oluyor mu sırt üstü uzanınca acaba o rahim mi ? Elime geliyor böyle tümsek gibi
Yok şu an ne yaptıysam asla bir şey hissedemedimRahim canım bebekler o taş gibi tumsektebazen dürtünce de hareketleniyorlar
Uyuyor olabilirler ara ara dene yine olmazsa bi evde iki oda gez gelYok şu an ne yaptıysam asla bir şey hissedemedim
Hayırlı olsun arkadaşım kat kat artsın değerin inşallah rabbim devamını göstersin tebriklerArkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler
Amin inşallah inşallahHayırlı olsun arkadaşım kat kat artsın değerin inşallah rabbim devamını göstersin tebrikler
Herkese üzülüyorum ama uzun evlilikleri olup bebeği olmayanlara daha bir üzülüyorumAmin inşallah inşallah6 yıl sonra ilk kez yaşamak bu duyguyu gerçekten çok güzel. Allah razı olsun sizden. Destekleriniz için. Çok teşekkürlee hepinize
Amin canım inşallah hepimizi güldürsün rabbimHerkese üzülüyorum ama uzun evlilikleri olup bebeği olmayanlara daha bir üzülüyorumrabbim anneligi hakemden herkese nasip etsin
Ya nor al doğuranlara saygım sonsuz ama ben sezeryan yapmayı düşünüyorum. Valla mama konusunda herkes ayrı telden çalıyor sanki çocuğu zehirliyoruz bende karşı değilim süt gelmezse aç bırakacak halim yok mama veririm Allah korusun sarılık olup hastaneye yatabiliyorlar. İnşallah seninkiler duurabildikleri kadsr dururlar bacım kuveze girmeye gerek kalmaz inşallah kiloları iyi olur. Aman iyi beslen meyve vs. Süt eksik etmeŞimdilik mecbur başlayacam gibi gözüküyor. Doktor doğumun yüzde 90 sezaryen olur dedi. Ikisinin birden baş geliş pozisyon alması çok düşük bi ihtimalmis keşke normal doğsalar.
Sezaryen olunca bir de erken doğarlarsa, ki en iyi ihtimalle 38de doğarlar, ilk gün sütüm gelmeyebilir. Mecbur mama da veririm sonraki günler de gelirse az gelir iki bebeğe yetmez diye düşünüyorum. Çok olursa da mamayı bırakırız.
Kuvoze girme ihtimalleri de var bilmiyorum yani bizim mamasız olmaz gibime geliyor. Mama vermeye karşı da değilim açıkçası bebek doymuyorsa napcam emzircem diye ac mi kalsınlar
Aynen bacım tek olunca tani beslemek daha kolay ama süt gelmezse aç kalmasın mama veririm sonra en kötü sütümü sağarım ama bakalım. Sizin iş tabi daha zor olsun mama verirsin mama yiyen çocuğa büyükler kötü gözle bakıyorlar ama kötü bişey yapılmıyo sonuçtaSenin tek olduğu için önce anne sütünü dene doymazsa mama verirsin ama zorla tabi başta . Biberona alışan çocukta emmiyor biberon kolayca geliyor çünkü , yine 3. Ayda çocuklarda bir meme reddi oluyor hiç bırakma . BiZde dolu dolu süt olursa mama almazlar belki ama o taş çatlasın 6 ayyetmez iki çocuğa sanmıyorum . Aç kalacaklarına mama yesinler ne yapalım .
Çarşamba kan vericem. Bakalım değerim kaç çıkıcak. 298 11.gün için yüksek güzel bir değer dedi. Hayırlısıyla olsunda 6 yıldır bugünü bekledim. İnşallah diğee aşamalarda güzel geçer rabbim nasip ederTekse 1500 ciftse 3000
1500-1800lu değerlerde kese görünmediyse bil ki çift kese var
Ben bu konuşmayı Bi yerden hatırlıyor gibiyimTekse 1500 ciftse 3000
Kuvöz işi tamamen şans canım 34te doğup girmeyen bebek de var 38de doğup giren de var. Belli bir haftayı geçince oh kuvoze girmezler artık diye rahatlayamiyoruz malesef.Ya nor al doğuranlara saygım sonsuz ama ben sezeryan yapmayı düşünüyorum. Valla mama konusunda herkes ayrı telden çalıyor sanki çocuğu zehirliyoruz bende karşı değilim süt gelmezse aç bırakacak halim yok mama veririm Allah korusun sarılık olup hastaneye yatabiliyorlar. İnşallah seninkiler duurabildikleri kadsr dururlar bacım kuveze girmeye gerek kalmaz inşallah kiloları iyi olur. Aman iyi beslen meyve vs. Süt eksik etme
Kacinci gün embriyosuydu seninkiler? Ler dedim bak Allah söyletti tek mi koydular çift mi bilmiyorum bu aradaÇarşamba kan vericem. Bakalım değerim kaç çıkıcak. 298 11.gün için yüksek güzel bir değer dedi. Hayırlısıyla olsunda 6 yıldır bugünü bekledim. İnşallah diğee aşamalarda güzel geçer rabbim nasip eder
Ama ben sana o zaman da demistim tek kesede yüksek değer olunca kız bebek derler. Kız betayı çok yukseltirmisBen bu konuşmayı Bi yerden hatırlıyor gibiyimbenim o beta nereye gitti bacım hala aklıma geliyor. Bu benim tötü büyük tek başına salgıladı derdi neydi o kadar ötekine yer vermedi
Doğru diyosun cnm inşallah gerek kalmaz sizin işiniz daha zor ama olsun sonu güzel olsun 2 yavrucak büyürler gider tatlılıkları zorluklarını unuttururlarKuvöz işi tamamen şans canım 34te doğup girmeyen bebek de var 38de doğup giren de var. Belli bir haftayı geçince oh kuvoze girmezler artık diye rahatlayamiyoruz malesef.
Mama konusunda seninle tamamen ayni fikirdeyim süt olmaz verirsin bebeğe yetmez verirsin ac mi kalsın bebek yazık. Hastanede süt gelmezse napcaz mecbur mama vercez. E yeri gelecek biz hasta olcaz emziremicez günlerce mama vermemiz gerekecek dünyanın binbir türlü hali var. Ha yeter ki her sey yolunda olsun ihtiyacımız kalmasın ama mama veriyorum diye de vicdan azabından ölmem yani bebek doysun bana yeter.
Ya ben sezaryenden çok korkuyorum öyle böyle değilnormal doğum sancısını çekerim de ameliyat acısına dayanamam gibi geliyor daha önce bi yerime dikiş bile atılmadı ondan çok korkuyorum
Ay evet bak bu dediğini unutmuşumAma ben sana o zaman da demistim tek kesede yüksek değer olunca kız bebek derler. Kız betayı çok yukseltirmis
Bi de erkek çıkıyormuş ben kaçar giderim buralardan her dediğim yanlış çıkıyor
Ben de hiç kullanmadım. Onun yerine östrojen içeren climara bant var belime yapıştırdığım. Transferden önce başladım. Hala devam ediyorum.Estrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
Göğüslerde çatlıyor onlara da sürülmesi lazımAhaha en iyisi valla daha dur memelerimiz sarkacakşuan çok güzel oldular ama sonrası vahim
O zaman beni salı veya pazartesi gibi çağırması lazım bu hesaba göreTekse 1500 ciftse 3000