Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Sorma valla ya. Ya sizin ikiz olacakya mamaya da başlayacak mısın. Ben de düşünüyorum acaba hem anne sütü hem mama mı versem anne sütü yeterli gelmezse diye
Senin tek olduğu için önce anne sütünü dene doymazsa mama verirsin ama zorla tabi başta . Biberona alışan çocukta emmiyor biberon kolayca geliyor çünkü , yine 3. Ayda çocuklarda bir meme reddi oluyor hiç bırakma . BiZde dolu dolu süt olursa mama almazlar belki ama o taş çatlasın 6 ay 😂 yetmez iki çocuğa sanmıyorum . Aç kalacaklarına mama yesinler ne yapalım .

Arkadaşlar şarjım çok az . Tahlil sonucum 298 çıktı. Çok şükür. Çarşamba tekrar bakıcak doktor sonra kese için gün vericek. Değerin çok güzel bakalım ikiz olma ihtimali var dedi. Allahıma şükürler olsun birinci aşamayı hallettik. İnşallah devamıda güzel olur. Eşim yemeğe çıkarttı. Şarjımı takınca okucam msjlsrı. Desteüiniz için çok teşekkürler💓💓
Hayırlı olsun arkadaşım kat kat artsın değerin inşallah rabbim devamını göstersin tebrikler♥️

Amin inşallah inşallah🙏6 yıl sonra ilk kez yaşamak bu duyguyu gerçekten çok güzel. Allah razı olsun sizden. Destekleriniz için. Çok teşekkürlee hepinize❤️
Herkese üzülüyorum ama uzun evlilikleri olup bebeği olmayanlara daha bir üzülüyorum 🥺 rabbim anneligi hakemden herkese nasip etsin 🙏

Şimdilik mecbur başlayacam gibi gözüküyor. Doktor doğumun yüzde 90 sezaryen olur dedi. Ikisinin birden baş geliş pozisyon alması çok düşük bi ihtimalmis keşke normal doğsalar.
Sezaryen olunca bir de erken doğarlarsa, ki en iyi ihtimalle 38de doğarlar, ilk gün sütüm gelmeyebilir. Mecbur mama da veririm sonraki günler de gelirse az gelir iki bebeğe yetmez diye düşünüyorum. Çok olursa da mamayı bırakırız.
Kuvoze girme ihtimalleri de var bilmiyorum yani bizim mamasız olmaz gibime geliyor. Mama vermeye karşı da değilim açıkçası bebek doymuyorsa napcam emzircem diye ac mi kalsınlar
Ya nor al doğuranlara saygım sonsuz ama ben sezeryan yapmayı düşünüyorum. Valla mama konusunda herkes ayrı telden çalıyor sanki çocuğu zehirliyoruz bende karşı değilim süt gelmezse aç bırakacak halim yok mama veririm Allah korusun sarılık olup hastaneye yatabiliyorlar. İnşallah seninkiler duurabildikleri kadsr dururlar bacım kuveze girmeye gerek kalmaz inşallah kiloları iyi olur. Aman iyi beslen meyve vs. Süt eksik etme

Senin tek olduğu için önce anne sütünü dene doymazsa mama verirsin ama zorla tabi başta . Biberona alışan çocukta emmiyor biberon kolayca geliyor çünkü , yine 3. Ayda çocuklarda bir meme reddi oluyor hiç bırakma . BiZde dolu dolu süt olursa mama almazlar belki ama o taş çatlasın 6 ay 😂 yetmez iki çocuğa sanmıyorum . Aç kalacaklarına mama yesinler ne yapalım .
Aynen bacım tek olunca tani beslemek daha kolay ama süt gelmezse aç kalmasın mama veririm sonra en kötü sütümü sağarım ama bakalım. Sizin iş tabi daha zor olsun mama verirsin mama yiyen çocuğa büyükler kötü gözle bakıyorlar ama kötü bişey yapılmıyo sonuçta 🤣

Tekse 1500 ciftse 3000😍
1500-1800lu değerlerde kese görünmediyse bil ki çift kese var😍😍
Çarşamba kan vericem. Bakalım değerim kaç çıkıcak. 298 11.gün için yüksek güzel bir değer dedi. Hayırlısıyla olsunda 6 yıldır bugünü bekledim. İnşallah diğee aşamalarda güzel geçer rabbim nasip eder🙏💓💓😘😘😘

Tekse 1500 ciftse 3000😍
1500-1800lu değerlerde kese görünmediyse bil ki çift kese var😍😍
Ben bu konuşmayı Bi yerden hatırlıyor gibiyim 🤩 benim o beta nereye gitti bacım hala aklıma geliyor. Bu benim tötü büyük tek başına salgıladı derdi neydi o kadar ötekine yer vermedi 🤣

Ya nor al doğuranlara saygım sonsuz ama ben sezeryan yapmayı düşünüyorum. Valla mama konusunda herkes ayrı telden çalıyor sanki çocuğu zehirliyoruz bende karşı değilim süt gelmezse aç bırakacak halim yok mama veririm Allah korusun sarılık olup hastaneye yatabiliyorlar. İnşallah seninkiler duurabildikleri kadsr dururlar bacım kuveze girmeye gerek kalmaz inşallah kiloları iyi olur. Aman iyi beslen meyve vs. Süt eksik etme
Kuvöz işi tamamen şans canım 34te doğup girmeyen bebek de var 38de doğup giren de var. Belli bir haftayı geçince oh kuvoze girmezler artık diye rahatlayamiyoruz malesef.
Mama konusunda seninle tamamen ayni fikirdeyim süt olmaz verirsin bebeğe yetmez verirsin ac mi kalsın bebek yazık. Hastanede süt gelmezse napcaz mecbur mama vercez. E yeri gelecek biz hasta olcaz emziremicez günlerce mama vermemiz gerekecek dünyanın binbir türlü hali var. Ha yeter ki her sey yolunda olsun ihtiyacımız kalmasın ama mama veriyorum diye de vicdan azabından ölmem yani bebek doysun bana yeter.
Ya ben sezaryenden çok korkuyorum öyle böyle değil 🙈 normal doğum sancısını çekerim de ameliyat acısına dayanamam gibi geliyor daha önce bi yerime dikiş bile atılmadı ondan çok korkuyorum 🙈

Çarşamba kan vericem. Bakalım değerim kaç çıkıcak. 298 11.gün için yüksek güzel bir değer dedi. Hayırlısıyla olsunda 6 yıldır bugünü bekledim. İnşallah diğee aşamalarda güzel geçer rabbim nasip eder🙏💓💓😘😘😘
Kacinci gün embriyosuydu seninkiler? Ler dedim bak Allah söyletti tek mi koydular çift mi bilmiyorum bu arada 🙈
Katlanarak artsın inşallah dualarımdasın 😍

Ben bu konuşmayı Bi yerden hatırlıyor gibiyim 🤩 benim o beta nereye gitti bacım hala aklıma geliyor. Bu benim tötü büyük tek başına salgıladı derdi neydi o kadar ötekine yer vermedi 🤣
Ama ben sana o zaman da demistim tek kesede yüksek değer olunca kız bebek derler. Kız betayı çok yukseltirmis 😍
Bi de erkek çıkıyormuş ben kaçar giderim buralardan her dediğim yanlış çıkıyor 🤣

Kuvöz işi tamamen şans canım 34te doğup girmeyen bebek de var 38de doğup giren de var. Belli bir haftayı geçince oh kuvoze girmezler artık diye rahatlayamiyoruz malesef.
Mama konusunda seninle tamamen ayni fikirdeyim süt olmaz verirsin bebeğe yetmez verirsin ac mi kalsın bebek yazık. Hastanede süt gelmezse napcaz mecbur mama vercez. E yeri gelecek biz hasta olcaz emziremicez günlerce mama vermemiz gerekecek dünyanın binbir türlü hali var. Ha yeter ki her sey yolunda olsun ihtiyacımız kalmasın ama mama veriyorum diye de vicdan azabından ölmem yani bebek doysun bana yeter.
Ya ben sezaryenden çok korkuyorum öyle böyle değil 🙈 normal doğum sancısını çekerim de ameliyat acısına dayanamam gibi geliyor daha önce bi yerime dikiş bile atılmadı ondan çok korkuyorum 🙈
Doğru diyosun cnm inşallah gerek kalmaz sizin işiniz daha zor ama olsun sonu güzel olsun 2 yavrucak büyürler gider tatlılıkları zorluklarını unuttururlar 🥰 ya ben de normalden korkuyorum sancıdan afedersin küçücük yerden o nasıl çıkacak derdi falan filan hoş sezeryandan da çok korkuyorum ama artık eskisi gibi değil çabuk toparlanıyosun5 diyorlar kuzenlerime sezeryan oldu. Ben ilk narkoz opu işleminde aldım ondan bile korkmuştum doğumda artık heyecan o korkuyu bastırır bize 🙏🏻🥰

Ama ben sana o zaman da demistim tek kesede yüksek değer olunca kız bebek derler. Kız betayı çok yukseltirmis 😍
Bi de erkek çıkıyormuş ben kaçar giderim buralardan her dediğim yanlış çıkıyor 🤣
Ay evet bak bu dediğini unutmuşum 🤣 demiştin valla tek kesede kız bebek çok yükseltiyor demiştin aha bak bu doğru çıksın işte yoksa sen kaç 🤩 şaka bş yana tabi. İkra meyra ya attım ben usgler in hepsini hepsi kız yönünde ama 10. 11. Hafta olanlar da daha iyi belli olur dedi

Estrofem ile ilgili olumsuz şeyler okudum. X kategorisinde bir ilaç. Ama doktorlar veriyor anlamadım. Ne güzel sizin doktor vermemiş.
Ben de hiç kullanmadım. Onun yerine östrojen içeren climara bant var belime yapıştırdığım. Transferden önce başladım. Hala devam ediyorum.

X