Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket için ismin başına @ bu işaretten koy cnmMerhaba çok iyi olmuş bende bakıyorum göremiyordum topiği. Etiket nasıl yapılıyor ben bulamadım ona göre aklıma gelen olursa etiketleyeyim
Bende bı ara yeltendim sonrada dedimki hepsi hamile zaten başka gruplara gider ben kalakalirim diye vazgeçtimAy valla bekledim kimse açmadı ilk defa Bi konu açtım becerebilmişim bari iyi
Ay aklıma herkes gelmedi dedim aklına gelen eklesin. Bari açayım da kimse dağılmasın dedim yaaYaa muhteşemsin canım çok sevindim Benimde aklıma geldi ama beceremem diye düşündüm
Oyyy kıyamam hiç olur mu öyle şey hamile olsada olmasak da bu grup aynen kalsınBende bı ara yeltendim sonrada dedimki hepsi hamile zaten başka gruplara gider ben kalakalirim diye vazgeçtim
Evet canım aklıma geleni etiketliyorum Toplanirik yineOyyy kıyamam hiç olur mu öyle şey hamile olsada olmasak da bu grup aynen kalsın
Aynen ya kaç gündür kör sağır gibi hissettim kendimiEvet canım aklıma geleni etiketliyorum Toplanirik yine
Ne alışmışız ama demi bian boşluğa düştük birde dedim süreçleri nasıl devam edecek bebisleri kizmi erkekmi ne olacak diye takip edecektim böle daha kolay olduAynen ya kaç gündür kör sağır gibi hissettim kendimi
Tabiki canım kapatmış belki uzaklaşmak istemiştir rabbim tez vakitte hamilelik paylasimlariyla dönmeyi nasip etsin inşallahKendi kapatti sanirim. Vardir bi bildigi umarim hersey yolundadir. Belkide kafa toplamak istedi hayirlisi iyi olsunda
Buyur cnm
Ayy canım benim ya ben de herkesi merak ediyordum hamile olanlar nasıl gidiyor transfer olacaklar ne alemde olacak yeniden başlayacaklar nasıl ilerleyecek her biri aklımdaydı valla iyi oldu gerçektenNe alışmışız ama demi bian boşluğa düştük birde dedim süreçleri nasıl devam edecek bebisleri kizmi erkekmi ne olacak diye takip edecektim böle daha kolay oldu
Yarın kontrole gideceğim bakalım umarım yolundadırHerkes nasil bu arada kizlar. Gebisler, tedavi surecindekilerrrrr
Teşekkürler eline sağlık bacım umarım herkes iyidir sen ne durumdasinAyy canım benim ya ben de herkesi merak ediyordum hamile olanlar nasıl gidiyor transfer olacaklar ne alemde olacak yeniden başlayacaklar nasıl ilerleyecek her biri aklımdaydı valla iyi oldu gerçekten
Ay ne bende bacım yarın kontrole gidicem bakalım durumlar nasıl şimdilik birşey yok bakalım umarım Bi sıkıntı yoktur. Sen nasıl oldun iyi misin muayene falan oldun mu tekrardan tamamen düştü müTeşekkürler eline sağlık bacım umarım herkes iyidir sen ne durumdasin