Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kendi kapatti sanirim. Vardir bi bildigi umarim hersey yolundadir. Belkide kafa toplamak istedi hayirlisi iyi olsunda 🙂
Tabiki canım kapatmış belki uzaklaşmak istemiştir rabbim tez vakitte hamilelik paylasimlariyla dönmeyi nasip etsin inşallah🙏

Ne alışmışız ama demi bian boşluğa düştük birde dedim süreçleri nasıl devam edecek bebisleri kizmi erkekmi ne olacak diye takip edecektim böle daha kolay oldu
Ayy canım benim ya ben de herkesi merak ediyordum hamile olanlar nasıl gidiyor transfer olacaklar ne alemde olacak yeniden başlayacaklar nasıl ilerleyecek her biri aklımdaydı valla iyi oldu gerçekten 🤗

Ayy canım benim ya ben de herkesi merak ediyordum hamile olanlar nasıl gidiyor transfer olacaklar ne alemde olacak yeniden başlayacaklar nasıl ilerleyecek her biri aklımdaydı valla iyi oldu gerçekten 🤗
Teşekkürler eline sağlık bacım 🤝umarım herkes iyidir sen ne durumdasin

Ay ben kendi halime dustuhumnicin pek girmemistim ama iyi olmua 🙏🙏 nasil gidiyorr hamissslerrr umarim.hersey yolundadir 🙏🙏🙏

Teşekkürler eline sağlık bacım 🤝umarım herkes iyidir sen ne durumdasin
Ay ne bende bacım yarın kontrole gidicem bakalım durumlar nasıl şimdilik birşey yok bakalım umarım Bi sıkıntı yoktur. Sen nasıl oldun iyi misin muayene falan oldun mu tekrardan tamamen düştü mü

X