Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Böyle her teori farkl bir şey söylüyor işte sonra doktor bacak arasına bakıp cinsiyeti şu diyor inanmiyorsun 🤣
Ay öyle valla yaaa doktora dedim ftahmininiz var mı yok daha çok küçük dedi sorduğuma utandım valla 😅

senin de gözün aydın canım çok sevindimm 🥰 inşallah devamını da sağlıkla birlikte paylaşa paylaşa yaşarız 🙏 elinden geldiğince çok yormamaya çalış sende kendini canım getirmeyelim aklımıza kötü şeyleri hiç
Canim amin, hep birlikte gorelim insallah o gunleri, benim yogun donemime denk geldi biraz ve kimse bilmedihi icin de destek alamiyorum cok ailemden, en kotu tarafi da cok strese giriyorum is ile alakali bu aralar bitmiyor, ondan korkuyorum biraz ama Rabbime sigindim, seytan da sagolsun surekli vesvese veriyor zaten aklima icime suphe dusurup, biran once 12.haftalar gelse diye bekliyorum ☺️

Canim cok tesekkur ederim bana da erkek gibi geliyor, cnku kizim var ve apayri bi gebelik yasiyorum, Allah saglikla versin insallah cinsiyeti onemli degil, ama heyecan katiyor ☺️
Rica ederim inşallah Allah gönlüne göre verir. Tabiki önceliğimiz sağlık ama insan merak ediyor doğrusu 😊 farkları neler iki gebeliğinin

Kızlar bir şey sorcam. Benim ellerimin üzerinde başlayıp tedavi edilmezse kollarıma kadar yayılan kronik mantar enfeksiyonu var. Geceleri ellerimin kaşıntısına uyanıyorum artık pandemide sürekli dezenfektan kolonya kullanınca geçmiyor da. Bildiğiniz en etkili mantar kremi hangisi?
Doktorum kullanabilirsin dedi bu arada

Maşallahh🥰🥰 canımm bu arada bir şey sorucam sana kan sulandırıcı kullanıyor muydun iğne olarak doktor bırakmakla ilgili bir şey dedi mii benimki doğuma kadar devam dedii 🤔
Canım bu arada sana faydasi olmayacak biliyorum ama yne de yzayim dedim yakin donemler oldugumuz icin, bana sadece transfer oncesinden transfer sonrasi 10.gune kdr kullandirdi coraspin sonra kesti, estrofemi hc kullandm, suan sadece prolutex igne kullaniyorum benim de kafam cok rht degil acikcasi

Rica ederim inşallah Allah gönlüne göre verir. Tabiki önceliğimiz sağlık ama insan merak ediyor doğrusu 😊 farkları neler iki gebeliğinin
bunda canim surekli tuzlu, eksi seyler istyr kizim da asiri tatliya dusmustm, ben kndimi bildim bileli tatliyi cok severim, gebeligimi ogrendigimden beri tatli yemedim desen yeridir, canim hc istemiyor, kizim da bulantilarim baslamisti bunda sadece arada tiksinti geliyor o kdr, bir de kizimda koku duyu asiri hassasti ve cok zordu hayata her seye kotu oluyordu midem, bunda henuz yok, ama suan da daha cok erken 6+5 o nedenle bu karsilastirmalar yersiz de olabilir ☺️

Ay hadi İnşallah hayırlı haberlerini alalım canım 2 gün sonra 🤲😇Ne güzel Rabbim yormadan nasip etmis inşallah kucağınıza da sağlıkla nasip eder 😇🤲
insallah cok tesekkur ederimm bilmiyorm istemsizce korkuyorm daha öncede 1 sene önce bu zamanlar ögrendm kalbi durdu gene tüp bebege baslıycaktık ama nasip olmadı bu sene gene hbri aldm cok korkuyorm

Kızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi🙄 tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Aileler biliyo bide eşimin yengesi dayısı çünkü maddi olarak zorlanirsak onlardan destek alacaktık bide benim annemin 2 arkadaşı annem gibi gördüğüm her sıkıntı mutlulugumu bilen 2 de çocukluk arkadaşıma her derdimi tasamı bildikleri için çocukluktan beri onlarla dertlestim devamli başka kimseye demedim deme gereksinimi de duymuyorum her yerden zaten dedikodu yapiyolar yani 5 senedir kulağım duya duya bide bunu konusturmam kimseye

Kızlar bir şey sorcam. Benim ellerimin üzerinde başlayıp tedavi edilmezse kollarıma kadar yayılan kronik mantar enfeksiyonu var. Geceleri ellerimin kaşıntısına uyanıyorum artık pandemide sürekli dezenfektan kolonya kullanınca geçmiyor da. Bildiğiniz en etkili mantar kremi hangisi?
Doktorum kullanabilirsin dedi bu arada
image.jpg

X