- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 45
Aloavera bitkisi varsa evde yarına kadar idare et sür eline azda olsa rahatlatır diye düşünüyorumTravazol alayım kullanayim delircem yoksa geçmiyor ne yaptiysam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aloavera bitkisi varsa evde yarına kadar idare et sür eline azda olsa rahatlatır diye düşünüyorumTravazol alayım kullanayim delircem yoksa geçmiyor ne yaptiysam
Bitki var sa kendine hayrı yokAloavera bitkisi varsa evde yarına kadar idare et sür eline azda olsa rahatlatır diye düşünüyorum
Hay Allah ya çok rahatsız eder valla Bi al bakalım alırkende eczacıya söyle gebe olduğunu ve eline süreceğini inşallah geçiirri hemenTravazol alayım kullanayim delircem yoksa geçmiyor ne yaptiysam
Kız nerdeyse transferden beri. Oceral sprey var kullanıyorum geçer gibi oluyor. Bi dışarı çıkıyorum kolonya dezenfektan yine aynıHay Allah ya çok rahatsız eder valla Bi al bakalım alırkende eczacıya söyle gebe olduğunu ve eline süreceğini inşallah geçiirri hemen
Benim de niyetim o aslında. Eşimin ısrarıyla ailelere söyledik hamile olduğumu daha yeni. Bana kalsa söylemezdim daha. Hepsini tembihledik. Biraz baskın karakterim iki ailede de umarım dinlerler. Birinden duyarsam çok fena posta koyarım artık karnımın durumuna göre söylerim yakınımdakilere de. Tüp bebk meselesine gelince bilemiyorum. Bir yerden sonra dediğin gibi koyverebilir miyim bilmiyorum sağlıkla alalım da inşallah bunları düşünmeyelim bile inşallahBen gebeliğimi 3 ay kimseye söylemiyeceğim. O 3 ay senin değil diyorlar ve görüyoruz ki öyle. Ondan sonrasını koy ver gitsin.
Peki gecirmeseydin ne yapılacaktı canım bilgin varmı takipmi edilecektinÖncesi değil ama sonrası tourch testinde vardı , ıgg pozitif çıktım yani daha önceden geçirmiş bağışıklık kazanmışım .
Ben devam hala canım oksapar a ..bizimde doğuma kdr devam malesef çok yakiyo dimi yapınca ..Maşallahh canımm bu arada bir şey sorucam sana kan sulandırıcı kullanıyor muydun iğne olarak doktor bırakmakla ilgili bir şey dedi mii benimki doğuma kadar devam dedii
Yok ben doğuma kadar bazılarına söylemek istemiyorum ya hele de kendi anne baba tarafımdan bazılarına kimseyle görüştüğüm yok pandemiden zaten bı annemi babamı görüyorum orda kalmaya gidiyorum evde sıkılınca kimseyi gördüğüm yok cagiriyolar pandemi var virüs var diyorum susturuyorum ki doktorum da dedi kalabalıktan uzak dur diye girmiyorum çok şükür kalabalığa market alışverişini falan bile internet ortamindan yapıyorum goturmuyo eşim kalabalık yok sana diye benimde işime geliyo zaten kalabalığı misafiri misafirliği çok seven biri değilim sessiz sakin takılıyorum süper böyleBen gebeliğimi 3 ay kimseye söylemiyeceğim. O 3 ay senin değil diyorlar ve görüyoruz ki öyle. Ondan sonrasını koy ver gitsin.
Enox yakmiyo kız çok fazla babam alirsa oksapar aliyo oturduğum yerdeki ecz den alırsam enox veriyo baya farkediyo arada enox daha hafif bide iğneden sonra 10 sn bekleyince acımıyor ikisinde deBen devam hala canım oksapar a ..bizimde doğuma kdr devam malesef çok yakiyo dimi yapınca ..
Maşallah canımÇok degisik bişey ya tek kese de iki civciv Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bana kedi köpeğe yaklaşmak yasak canım bağışıklığım çıkmadı kedileri ağzımın içine soktugum halde. Çiğ veya az pişmiş et yumurta yasak. Iyi yıkanmamış sebze yasak, sadece pastörize süt içebiliyorum açık süt yasak. Ekstra dikkatli olmak gerekiyor yani bağışıklık yoksa.Peki gecirmeseydin ne yapılacaktı canım bilgin varmı takipmi edilecektin
Hiç öyle düşünmeyin illa ki genetik olacak diye bir şey yok. Sorana da hayır doğal deyin , ben bunu yalan olarak görmüyorum, çünkü ben her mahremimi ve ya özelimi bana hadsizce soran insanlara açıklamak zorunda değilim. Sorulması zaten çok sinir bozucu ama bizim toplum meraklı , siz evet tüp bebek dediğinizde rahatlamıyorlar bu sefer neden niye , kime gittin nasıl oldu vs. sorular olacak . İçinizden tabi ki nasıl yapmak geliyorsa öyle yapın.Aslında ben de kimseye söylememe taraftarıyım. Sadece benim ailem biliyor şu süreçte. Ancak iki tane olunca ailede de olmayınca muhtemelen sorulacak. Yalan söylemekten de sıkıldım ama söylemekte içimden gelmiyor. Ne demeliyim bilemiyorum. Bir yanım söyle kurtul diyo bir yanım diyo ki bu zamana kadar söylemedin neden söyleyeceksin?
Öyle bir durumda ne yapılır tam bilmiyorum belki bu testler ara ara tekrarlanabilirdi. Daha çok dikkat ederdim muhtemelen , özellikle dışarıdan salata yemeyin diyorlar nasıl yıkandığını bilmediğimiz için ,bunu tamamen keserdim . Ama şimdi biraz daha rahatım.Peki gecirmeseydin ne yapılacaktı canım bilgin varmı takipmi edilecektin
Ya lüzumsuz dolu biz uzun süre çocuk istemedik kendi isteğimizle ,bundan dolayı sürekli üstümüze gelindi . Onlara göre evlenip hemen çocuk yapmalı , yapmayan sorunlu .Sanki herkes çocuk istemek zorunda . Gerçekten sorunum olsaydı benim psikolojimi yerle bir ederlerdi. Sorun olmadığı için güçlü durabildim .Ne hadlerineymiş acaba. Ama ben de benim kaynanamda falan öyle bişey sezmiştim ama o sorunu biliyordu eşim söyledi ona. Çünkü ben Bi kere bende çikolata kisti var demiştim halbuki yokmuş doktor kan pıhtısını öyle görmüş ama yakın bulup demiştim. Yaaaa diyip sanki rahmim yokmuş gibi şaşırdı kaldı hmm vücut üretiyor demekki falan demelere başladı. Ben sinir olmuştum. Yumurta toplama da da gittim dedim çok fazla yumurtam var transferi erteliyoruz o yüzden dedim sustu kaldı insanı çıldırtıyor benimki
Evet bağışıklık kazanmışsin risk azalmış tamam canım sagolÖyle bir durumda ne yapılır tam bilmiyorum belki bu testler ara ara tekrarlanabilirdi. Daha çok dikkat ederdim muhtemelen , özellikle dışarıdan salata yemeyin diyorlar nasıl yıkandığını bilmediğimiz için ,bunu tamamen keserdim . Ama şimdi biraz daha rahatım.
Keşke bağışıklık kazansaydik daha kolay olurdu bı nebze rahat ederdik oda tuhaf demi kedi ile içli dislisin ama bağışıklık kazanmamissinBana kedi köpeğe yaklaşmak yasak canım bağışıklığım çıkmadı kedileri ağzımın içine soktugum halde. Çiğ veya az pişmiş et yumurta yasak. Iyi yıkanmamış sebze yasak, sadece pastörize süt içebiliyorum açık süt yasak. Ekstra dikkatli olmak gerekiyor yani bağışıklık yoksa.
Evet aynen öyle çok iyi anlıyorum seni zaten iş bununla da bitmiyor doğumdan sonrası da var herşeye karışılır. Benim en korktuğum şey de annelere çok götürüyorsun biz göremiyoruz meseleleriYa lüzumsuz dolu biz uzun süre çocuk istemedik kendi isteğimizle ,bundan dolayı sürekli üstümüze gelindi . Onlara göre evlenip hemen çocuk yapmalı , yapmayan sorunlu .Sanki herkes çocuk istemek zorunda . Gerçekten sorunum olsaydı benim psikolojimi yerle bir ederlerdi. Sorun olmadığı için güçlü durabildim .
cok yakinimda degillrr canim ama annem gelip kaliyor bazen kizimi gormeye, soylemeye de cesaret edemedim henuz Allah korusun bir sey olursa uzulmesin diye ama cok zorlaniyorum tutmakta dabu kalp atışını gördük ya sonrası daha güzel hızlı geçer inşallah canım ailene ne zaman söylemeyi düşünüyorsun bu aradaa bi destek fena olmaz bu dönemde eğer yakınlardalarsa
haklisin canim, sanirim bazi doktorlar daha saglam basarak ilerliyorlar, bnmkinde neye gore baslatti coraspini ve kesti blmyrm cnku gidemedim transfer snrasinda, estrofem desem hc kullanmadim bgne kdr, kullanmamak isime geliyor ama kafami da kurcaliyor neye gore kismi, bana sbh aksam prolutex bile zor geliyor canim, Allah yrdimcin olsn canim belki 12.hftadan snra fikri degisirbütün doktorlar çok farklı uyguluyor bu ilaç işini ya transfer tuttuktan sonra allahın izniyle normal bir gebe sayılamıyor muyuz biz doğuma kadar iğne diyince bir fazla geldi