Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Gözün aydın canım masallah 🧿😇çok şükür binlerce kez şükürler olsun 🤲🥰Bakalım bundan sonra ikili testler sonra cinsiyetler öyle devam edicek inşallah sağlıkla 😇🤲
Maşallahh🥰🥰 canımm bu arada bir şey sorucam sana kan sulandırıcı kullanıyor muydun iğne olarak doktor bırakmakla ilgili bir şey dedi mii benimki doğuma kadar devam dedii 🤔

Ay sorma vçbende çok merak ediyorum ama bu haftaya göre belli olmuyormuş. İlk kese yerleşim haftasına göre belli oluyormuş ona göre kız demişlerdi ramzi teorisiymiş 😁
Canim o zmn bu bebis icin ne dersin desem ☺️

Eklentiler

• 63DED68D-269C-42F2-B82B-0E9326BEB51B.jpeg
    63DED68D-269C-42F2-B82B-0E9326BEB51B.jpeg
    86,8 KB · Görüntüleme: 34
Canim gozunaydin, mahbubiti mahbubiti canim senin de oyle, benim transferim 4 subatti sizden bir tik sonrayim ama ben de duydum kalp atisini cok sukur, bundan sonrasi da saglikla gecer insallah, ben hcbir sey hissetmedigimden hep kotu seyler geliyor aklima, burasi sizler herkes cok yazamasam da isimden oturu yogun clsyrm bu ara okudugumda moral oluyorsunuz, iyi ki var buradaki herkes 🌸
senin de gözün aydın canım çok sevindimm 🥰 inşallah devamını da sağlıkla birlikte paylaşa paylaşa yaşarız 🙏 elinden geldiğince çok yormamaya çalış sende kendini canım getirmeyelim aklımıza kötü şeyleri hiç

Kızlar çoook şükür kalp atışını duyduk ♥️ bu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu 🥰 hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin♥️
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin kucağında gör inşallah bebeğini hadi gözün aydın 🥰♥️🙏🏻

Kızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi🙄 tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Benim en başında sadece ailelerim biliyordu. Şimdilerde yeni yeni bikaç arkadaşıma söyledim. Açıkçası ilerde ihtiyacı olabilir düşüncesiyle arkadaşlarıma söyledim tedaviyi ama dedikoducu akrabalara falan söylemeyi düşünmüyorum. Kimseyi ilgilendirmez benim hayatım ama ihtiyacı olana da yardımcı olmak isterim.

Arkadaşlar gebelik öncesi toxoplazma testi yaptirdinizmi? Sonucunuz nedir?

Kızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi🙄 tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Seni anlayan ve guvendigin insanlara soyleyebilirsin ben kimseye söylemedim ailem ve 1iki arkadaş dışında olmadığında soran çok olur kendi derdinld kalmaz birde açıklama yapmak zorunda kalırsın tam uzaklaştım derken o pskolojiden sen bilirsin ama bana göre mahrem bir konudur ve herkese söylenmemesi gereken

Peki o cesinde negatif olsaydı ne gibi bir yol izlenecekti bilginiz varmı?
Dikkatli olman gerekiyor. En çok kedilerden geçiyormuş. Evde kedi falan varsa kumunu değiştirmeyin siz diyorlar. Onun dışında bilmiyorum başka önleyici bir tedavisi var mı.

X