- 18 Kasım 2020
- 6.455
- 8.009
- 34
Aaa atıyım bakalım11-13 arası daha garanti oluyor ama bi at istersen ikrameyra var o bakıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa atıyım bakalım11-13 arası daha garanti oluyor ama bi at istersen ikrameyra var o bakıyor
Maşallahh canımm bu arada bir şey sorucam sana kan sulandırıcı kullanıyor muydun iğne olarak doktor bırakmakla ilgili bir şey dedi mii benimki doğuma kadar devam dediiGözün aydın canım masallah çok şükür binlerce kez şükürler olsun Bakalım bundan sonra ikili testler sonra cinsiyetler öyle devam edicek inşallah sağlıkla
At at benimkini bi o tutturmuştuAaa atıyım bakalım
Canim o zmn bu bebis icin ne dersin desemAy sorma vçbende çok merak ediyorum ama bu haftaya göre belli olmuyormuş. İlk kese yerleşim haftasına göre belli oluyormuş ona göre kız demişlerdi ramzi teorisiymiş
Hadi yaaa attım şimdi inşallah bakarAt at benimkini bi o tutturmuştu
Ben çok anlamıyorum ama erkek olabilir o teoriye göre Nosking sen ne diyorsunCanim o zmn bu bebis icin ne dersin desem
senin de gözün aydın canım çok sevindimm inşallah devamını da sağlıkla birlikte paylaşa paylaşa yaşarız elinden geldiğince çok yormamaya çalış sende kendini canım getirmeyelim aklımıza kötü şeyleri hiçCanim gozunaydin, mahbubiti canim senin de oyle, benim transferim 4 subatti sizden bir tik sonrayim ama ben de duydum kalp atisini cok sukur, bundan sonrasi da saglikla gecer insallah, ben hcbir sey hissetmedigimden hep kotu seyler geliyor aklima, burasi sizler herkes cok yazamasam da isimden oturu yogun clsyrm bu ara okudugumda moral oluyorsunuz, iyi ki var buradaki herkes
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin kucağında gör inşallah bebeğini hadi gözün aydınKızlar çoook şükür kalp atışını duyduk bu sesi duyana kadar hep içimde korkular endişeler vardı hamileyim diyemiyordum kendi kendime benimsemekten korkuyordum .. hala da öyle ama çook şükür dünyanın en güzel sesiymiş bu hala kalbim ağzımda ağlayıp duruyorum.. Allahım isteyen herrkkese nasip etsin inşallah tez zamanda ve hamile olanlara sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin amiin
Hayaletinde nasıl gördün kız iyi göz var o zaman sende dürbün gibiBen yine test yaptım 7. Gün. Sanki hayaletinde hayaleti bir çizgi gördüm. Galiba sanırım testim bitti. Gidip iki üç tane daha alayım
Allah razı olsun canımm inşallahh hep birlikte peşpeşe kavuşacağız yavrularımıza allahın izniyleMaşallah canım çok sevindim sağlıcakla ilerlesin kucağında gör inşallah bebeğini hadi gözün aydın
Vay be halimize bak rabbim acı bizi çizgi köyü görünsün diye evin içinde Fink atanlar varben o koyu gözüksün diye ne kadar uğraştım sen biliyormusun bu evin her köşesini dolaştı
Benim en başında sadece ailelerim biliyordu. Şimdilerde yeni yeni bikaç arkadaşıma söyledim. Açıkçası ilerde ihtiyacı olabilir düşüncesiyle arkadaşlarıma söyledim tedaviyi ama dedikoducu akrabalara falan söylemeyi düşünmüyorum. Kimseyi ilgilendirmez benim hayatım ama ihtiyacı olana da yardımcı olmak isterim.Kızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Gebelik olunca istedi benim doktorum. Bağışıklık çıktı bende. Yani geçmişte geçirmişim.Arkadaşlar gebelik öncesi toxoplazma testi yaptirdinizmi? Sonucunuz nedir?
Ramziye göre erkekBen çok anlamıyorum ama erkek olabilir o teoriye göre Nosking sen ne diyorsun
Seni anlayan ve guvendigin insanlara soyleyebilirsin ben kimseye söylemedim ailem ve 1iki arkadaş dışında olmadığında soran çok olur kendi derdinld kalmaz birde açıklama yapmak zorunda kalırsın tam uzaklaştım derken o pskolojiden sen bilirsin ama bana göre mahrem bir konudur ve herkese söylenmemesi gerekenKızlar tüp bebek tedavisi gördüğünüzü ya da tedavi ile hamile kaldığınızı etrafınızdakilere söylediniz mi? Bu konuda çok uçta fikirlerle karşılaşıyorum. Kimisi çok rahat kimisi tam tersi tedavinin içinde insanlar olarak sizlerin de fikirlerini merak ettim.
Peki o cesinde negatif olsaydı ne gibi bir yol izlenecekti bilginiz varmı?Gebelik olunca istedi benim doktorum. Bağışıklık çıktı bende. Yani geçmişte geçirmişim.
Dikkatli olman gerekiyor. En çok kedilerden geçiyormuş. Evde kedi falan varsa kumunu değiştirmeyin siz diyorlar. Onun dışında bilmiyorum başka önleyici bir tedavisi var mı.Peki o cesinde negatif olsaydı ne gibi bir yol izlenecekti bilginiz varmı?
Ahaha ciddi misin hayırlısı olsun ramzi kız diyorduRamziye göre erkek
Kader bacım seninkinin nubu da erkeğe benzettim ben bakalım ikrameyra ne diyecek