Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar yardımm, hepimiz oksapar iğne kullandık bana akıl verin nolur. Ben hala karından yapıyorum iğneyi, malum artık baya gerginleşti karnım, iğneyi ne zaman yapsam irkiliyor evladımçok üzülüyorum, domtoruma sordum ona gelmesi imkansız dedi, ama kaç kez denedim her seferinde iğne battırdığım yerde birden kıpırdanıyor. Siz hep göbekten mi yaptınız, böyle bişey yaşayan ya da nedenini bilen var mı
Granadaco Umut_bebek UkaderU Mariposa7 mahbubiti Ssevincli ayguldiyebiri Nosking

Ben koldan vuruyorum canım hiç göbekten vurmadım sende kola geçebilirsin

Baco sana bi video atiyorum şimdi ben videodaki gibi yaptım doğuma kadar

Ağrımıyor mu sevinçlim, benim kolumda hiç et yok, çok zayıf, aşı vurulduğumuz yere mi vuruyorsun
Çok hafif yakıyor yok kuzum aşı vurduğumuz yere değil omuzdan 4 parmak dirsekten 4 parmak baz alıp ara boşluğa vuruyoruz eşim vuruyor

Kaç haftalık oldun sen cnm . Ben doğuma kadar hep karnımdan yaptım ona gelmesi imkansız bazen oluyor öyle sen takma kafana o hareket ediyordur o an senşn ilgin o yönde oldupu için sana kıpırdaması iğneden etkileniyor gibi geliyodur

Çok hafif yakıyor yok kuzum aşı vurduğumuz yere değil omuzdan 4 parmak dirsekten 4 parmak baz alıp ara boşluğa vuruyoruz eşim vuruyor
Anladım canım, kola cesaret edemem heralde ama zorda kalırsam denerim bi, nosking bacının attığı video daha iyi geldi, popoyla bel arasındaki en yağlı yere vuracam bundan sonra.

Kadocum 27. Haftamdayım. Evet doktor da öyle diyor ama her vurduğumda kıpraşıyor yavrum iki elimle deriyi kavrıyorum acaba ondan mı dedim, bugün iğne vurmadan sadece bir müddet derimi kavradım ,kıpırdamadı, iğneyi batırır batırmaz irkildi çok üzüldüm oturdum ağladım. Size de danışayım dedim. Başka yerlere vuracam bundan sonra, ben bu endişeyle iğne falan vurulamıcam yoksa

Üzülme cnm benim hormonlardan da çok etkileniyorsun tabi ama yine de daha rahat edeceksen bacak ve kol deneyebilirsin . Bu arada maşallah baya olmuş kız zaten 30 dan sonrası su gibi geçiyor

Fiyat nedir suan

Bebeğe gelmesi mümkün değil canim. Belki o bölgeyi uyardığın için oynuyodur. Ben son gün bile göbekten yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…