Aaaa ikiz mi seninMaşallah onlaragüzel yorgunluklar bunlar, o kadar büyük bir nimet ki, Allahın en güzel mucizesi Ben de o günleri düşündükçe heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla doğsunlar büyüsünler
Yok maricim tek benimkiAaaa ikiz mi seninben onu kaçırmışım
Sevinçlim gözün aydınTeyzelerim çok şükür herşey yolunda cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla erkek geliyor
Gözün aydın canım paşa mı geliyormuşTeyzelerim çok şükür herşey yolunda cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla erkek geliyor
Sevinçlim gözün aydınmaşallah minik erkeğe, sağlıkla gelsin annesinin kucağına
Kizlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah ❤Gözün aydın canım paşa mı geliyormuşRabbim korusun hepinizi. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Karasbaby
Kafa gitmiş benimYok maricim tek benimkigenel anlamda herkes adına ettim duayı, hamile olanlarımız olacaklarımız adına Sağlıkla gelsinler inşallah
Ben koldan vuruyorum canım hiç göbekten vurmadım sende kola geçebilirsinKızlar yardımm, hepimiz oksapar iğne kullandık bana akıl verin nolur. Ben hala karından yapıyorum iğneyi, malum artık baya gerginleşti karnım, iğneyi ne zaman yapsam irkiliyor evladımçok üzülüyorum, domtoruma sordum ona gelmesi imkansız dedi, ama kaç kez denedim her seferinde iğne battırdığım yerde birden kıpırdanıyor. Siz hep göbekten mi yaptınız, böyle bişey yaşayan ya da nedenini bilen var mı
Granadaco Umut_bebek UkaderU Mariposa7 mahbubiti Ssevincli ayguldiyebiri Nosking
Ağrımıyor mu sevinçlim, benim kolumda hiç et yok, çok zayıf, aşı vurulduğumuz yere mi vuruyorsunBen koldan vuruyorum canım hiç göbekten vurmadım sende kola geçebilirsin
Baco sana bi video atiyorum şimdi ben videodaki gibi yaptım doğuma kadarKızlar yardımm, hepimiz oksapar iğne kullandık bana akıl verin nolur. Ben hala karından yapıyorum iğneyi, malum artık baya gerginleşti karnım, iğneyi ne zaman yapsam irkiliyor evladımçok üzülüyorum, domtoruma sordum ona gelmesi imkansız dedi, ama kaç kez denedim her seferinde iğne battırdığım yerde birden kıpırdanıyor. Siz hep göbekten mi yaptınız, böyle bişey yaşayan ya da nedenini bilen var mı
Granadaco Umut_bebek UkaderU Mariposa7 mahbubiti Ssevincli ayguldiyebiri Nosking
Çok hafif yakıyor yok kuzum aşı vurduğumuz yere değil omuzdan 4 parmak dirsekten 4 parmak baz alıp ara boşluğa vuruyoruz eşim vuruyorAğrımıyor mu sevinçlim, benim kolumda hiç et yok, çok zayıf, aşı vurulduğumuz yere mi vuruyorsun
Kaç haftalık oldun sen cnm . Ben doğuma kadar hep karnımdan yaptım ona gelmesi imkansız bazen oluyor öyle sen takma kafana o hareket ediyordur o an senşn ilgin o yönde oldupu için sana kıpırdaması iğneden etkileniyor gibi geliyodurKızlar yardımm, hepimiz oksapar iğne kullandık bana akıl verin nolur. Ben hala karından yapıyorum iğneyi, malum artık baya gerginleşti karnım, iğneyi ne zaman yapsam irkiliyor evladımçok üzülüyorum, domtoruma sordum ona gelmesi imkansız dedi, ama kaç kez denedim her seferinde iğne battırdığım yerde birden kıpırdanıyor. Siz hep göbekten mi yaptınız, böyle bişey yaşayan ya da nedenini bilen var mı
Anladım canım, kola cesaret edemem heralde ama zorda kalırsam denerim bi, nosking bacının attığı video daha iyi geldi, popoyla bel arasındaki en yağlı yere vuracam bundan sonra.Çok hafif yakıyor yok kuzum aşı vurduğumuz yere değil omuzdan 4 parmak dirsekten 4 parmak baz alıp ara boşluğa vuruyoruz eşim vuruyor
Kadocum 27. Haftamdayım. Evet doktor da öyle diyor ama her vurduğumda kıpraşıyor yavrumKaç haftalık oldun sen cnm . Ben doğuma kadar hep karnımdan yaptım ona gelmesi imkansız bazen oluyor öyle sen takma kafana o hareket ediyordur o an senşn ilgin o yönde oldupu için sana kıpırdaması iğneden etkileniyor gibi geliyodur
Üzülme cnm benim hormonlardan da çok etkileniyorsun tabi ama yine de daha rahat edeceksen bacak ve kol deneyebilirsin . Bu arada maşallah baya olmuş kız zaten 30 dan sonrası su gibi geçiyorKadocum 27. Haftamdayım. Evet doktor da öyle diyor ama her vurduğumda kıpraşıyor yavrumiki elimle deriyi kavrıyorum acaba ondan mı dedim, bugün iğne vurmadan sadece bir müddet derimi kavradım ,kıpırdamadı, iğneyi batırır batırmaz irkildi çok üzüldüm oturdum ağladım. Size de danışayım dedim. Başka yerlere vuracam bundan sonra, ben bu endişeyle iğne falan vurulamıcam yoksa
Şifa olsun canım ya iyi bari rahatlarsın birazAnladım canım, kola cesaret edemem heralde ama zorda kalırsam denerim bi, nosking bacının attığı video daha iyi geldi, popoyla bel arasındaki en yağlı yere vuracam bundan sonra.
Fiyat nedir suanBen bugün gittim kızlar bahçeci umuta bilgi almak için. Fiyatlarını öğrendim 7 Aralık zamlanıyor. Ebru hanımla görüşemedim. Bayağı yoğunmuş tatil diye öğretmenler geliyormuş. Ben 23-24 gibi regl olacağım. Doktor o tarihlerde yoğun randevu alamıyorum. 27-28 gibi müsait muayenesiz ön görüşme yapacağım. Sil baştan bütün filmleri isteyecekler. Gerildim bu sefer nedense. Bende böyle işte.
Kol çok acır morarır diye biliyorumBen koldan vuruyorum canım hiç göbekten vurmadım sende kola geçebilirsin
Bebeğe gelmesi mümkün değil canim. Belki o bölgeyi uyardığın için oynuyodur. Ben son gün bile göbekten yapmistimKızlar yardımm, hepimiz oksapar iğne kullandık bana akıl verin nolur. Ben hala karından yapıyorum iğneyi, malum artık baya gerginleşti karnım, iğneyi ne zaman yapsam irkiliyor evladımçok üzülüyorum, domtoruma sordum ona gelmesi imkansız dedi, ama kaç kez denedim her seferinde iğne battırdığım yerde birden kıpırdanıyor. Siz hep göbekten mi yaptınız, böyle bişey yaşayan ya da nedenini bilen var mı
Yani evet bazen morariyor bazen hiç morarmiyor alıştık artıkKol çok acır morarır diye biliyorum