- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
Aygülüm nasılsın canım, başladın mı masajlara, ne aşamadasın, bahçeci ebru hanıma gidecektin en son. Görüştünüz müGözünüz Aydın canım yakında cinsiyet de belli olur maşallah nazarımızıda koyalım şuraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aygülüm nasılsın canım, başladın mı masajlara, ne aşamadasın, bahçeci ebru hanıma gidecektin en son. Görüştünüz müGözünüz Aydın canım yakında cinsiyet de belli olur maşallah nazarımızıda koyalım şuraya
Kado boşver canım, cimcime sağlıklıysa anne sütü ya da mama farketmez, maşallah kilosu da iyi yazmışsın. Biberona alıştırın diyorlar zaten, hem anne hem bebek rahat edermiş, dışardayken beslenme düzeni de bozulmamış oluyor böyleceDoğumdan sonra aşure yemiştim
Evet canım koliyle alıyoruz malt içecek bugün bir koli daha aldık humana çay falanda içiyorum ama pek artmıyor
Çok şükür canım raporda herşey normal yazıyor kendide dedi bebeklerde herşey normal bı problem yok dedi.malesef canım hareket kısıtlı hala kendine sordum en fazla 15 dk yürüyebilirsin eğilme hareketlerini hatta çömelme hareketini asla yapma dedi.bende istiyorum hareketli olmayı ama Dr öyle diyince birşey yapamıyorum 8 kg almışım toplamda.bunfan sonra az daha dikkat edeceğim zaten gebelik oncesindede yagliydi karnım o sadece hamilelikte aldım sandı sanırsam.ee kolay değil 3 ay yoğun bakım hastalarına kullanılan serum kullandım sismem gayet normal sanırsamÇok şükür bebekim İyi geçmesine sevindim, ayrıntılıdan sonra gebeliğin tatil dönemi başlıyor, tadını çıkar birazcık hareket etsen sana da bebeklere de iyi gelir, hala evde hareketsiz misin. Kısa yürüyüşlere başlamanıntavsiye ederim. Doktorun göreceğini görmüştür merak etme, anormal bir şey olsa tekrar bakmak isterdi. Darısı sağlıkla doğumuna olsun inşallah bacım
Canim aynen öyle bunada şükür yazarim tabiki iyi kötü günleri inan hepbirlikte atlattık sevinçlerimizdede cok şükür hep birlikteyizSevinçlim hayırlısı böyleymiş demek, olsun bi tane olsun sağlıklı olsun inşallah mutlulukla al kucağına cinsiyeti öğrenince yaz bize de, meraklardayız
Maşallah canım, herşey normal o zaman kuruntu yapma bence ikiz gebelikte biraz daha dikkat etmek gerekiyor demek ki, doktorunu dinle o zaman sen, bol bol dinlen, minikler doğunca koşturacan zaten tüp bebek ilaçları mahvetti bizi yaa, ayy her gün intihar eder gibi bir avuç dolusu ilaç yutardım,şükürler olsun bugünlerimizi gösterene, Allahım çabalayan herkesin elinden tutsun inşallahÇok şükür canım raporda herşey normal yazıyor kendide dedi bebeklerde herşey normal bı problem yok dedi.malesef canım hareket kısıtlı hala kendine sordum en fazla 15 dk yürüyebilirsin eğilme hareketlerini hatta çömelme hareketini asla yapma dedi.bende istiyorum hareketli olmayı ama Dr öyle diyince birşey yapamıyorum 8 kg almışım toplamda.bunfan sonra az daha dikkat edeceğim zaten gebelik oncesindede yagliydi karnım o sadece hamilelikte aldım sandı sanırsam.ee kolay değil 3 ay yoğun bakım hastalarına kullanılan serum kullandım sismem gayet normal sanırsam
Amin canım inşallah şaka gibi ya yarısını geçtik yolun şükürler olsun ben şimdide yutuyom aynı kan ilacı vitamin aspirin OMEGA progestan falan neyse çoğu gitti azı kaldı sabır.Maşallah canım, herşey normal o zaman kuruntu yapma bence ikiz gebelikte biraz daha dikkat etmek gerekiyor demek ki, doktorunu dinle o zaman sen, bol bol dinlen, minikler doğunca koşturacan zaten tüp bebek ilaçları mahvetti bizi yaa, ayy her gün intihar eder gibi bir avuç dolusu ilaç yutardım,şükürler olsun bugünlerimizi gösterene, Allahım çabalayan herkesin elinden tutsun inşallah
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın nasıl bebişle aranız. İki üç güne görüşmeye gideceğim. Bir sıkıntı olmazsa aybaşı başlarız.Aygülüm nasılsın canım, başladın mı masajlara, ne aşamadasın, bahçeci ebru hanıma gidecektin en son. Görüştünüz mü
Hakkında hayırlısı olsun canım benim ❤Ben bugün gittim kızlar bahçeci umuta bilgi almak için. Fiyatlarını öğrendim 7 Aralık zamlanıyor. Ebru hanımla görüşemedim. Bayağı yoğunmuş tatil diye öğretmenler geliyormuş. Ben 23-24 gibi regl olacağım. Doktor o tarihlerde yoğun randevu alamıyorum. 27-28 gibi müsait muayenesiz ön görüşme yapacağım. Sil baştan bütün filmleri isteyecekler. Gerildim bu sefer nedense. Bende böyle işte.
ayguldiyebiriNeden gerildin hiç gerilme yeni yer yeni tahliller sıfırdan başlayacaklar herşeye.. Bence bir şey atlamamalari için güzel bişi bu aslında
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah. Kesin Ebru hnm mı olacak
Onu istiyorum canım. Daha rahat olurum bayan diye. Bilmiyorum ki niye gerildim. Hayırlısıyla artık randevu alıp başlasam çorap söküğü gibi gelir hepsi de işte çok dolular. Şu reglim geçsin arayacağım.Neden gerildin hiç gerilme yeni yer yeni tahliller sıfırdan başlayacaklar herşeye.. Bence bir şey atlamamalari için güzel bişi bu aslında
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah. Kesin Ebru hnm mı olacak
Sağol tatlım inşallah bakalım.Hakkında hayırlısı olsun canım benim ❤
Karascımmmm cinsiyet nedir ? Ara ara bakıyorum ama göremedim maşallah büyümüşteMaşallah canım, herşey normal o zaman kuruntu yapma bence ikiz gebelikte biraz daha dikkat etmek gerekiyor demek ki, doktorunu dinle o zaman sen, bol bol dinlen, minikler doğunca koşturacan zaten tüp bebek ilaçları mahvetti bizi yaa, ayy her gün intihar eder gibi bir avuç dolusu ilaç yutardım,şükürler olsun bugünlerimizi gösterene, Allahım çabalayan herkesin elinden tutsun inşallah
Aygülüm sonu bebekli yeni bir sayfa olsun sana inşallah, sil baştan olması germesin seni, farklı bir göz farklı bir tedavi şekli uygular belki. Hakkında hayırlısı olsun canım benim, inşallah çok çok güzel haberler verBen bugün gittim kızlar bahçeci umuta bilgi almak için. Fiyatlarını öğrendim 7 Aralık zamlanıyor. Ebru hanımla görüşemedim. Bayağı yoğunmuş tatil diye öğretmenler geliyormuş. Ben 23-24 gibi regl olacağım. Doktor o tarihlerde yoğun randevu alamıyorum. 27-28 gibi müsait muayenesiz ön görüşme yapacağım. Sil baştan bütün filmleri isteyecekler. Gerildim bu sefer nedense. Bende böyle işte.
Allah nasip ederse kızım olacak maricim büyüdü çok şükür, sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızA. Seninkiler napıyor, iyiler inşallahKarascımmmm cinsiyet nedir ? Ara ara bakıyorum ama göremedim maşallah büyümüşte
Ay birrr prenses daha geliyor Sağlıcakla büyüsün gelsin inşallah. 3.5 aylık oldular teyzesi artık gülmeler agular başladı , çok zor ama çok keyifliAllah nasip ederse kızım olacak maricim büyüdü çok şükür, sağlıkla alalım inşallah kucaklarımızA. Seninkiler napıyor, iyiler inşallah
Maşallah onlara güzel yorgunluklar bunlar, o kadar büyük bir nimet ki, Allahın en güzel mucizesi Ben de o günleri düşündükçe heyecanlanıyorum, inşallah sağlıkla doğsunlar büyüsünlerAy birrr prenses daha geliyor Sağlıcakla büyüsün gelsin inşallah. 3.5 aylık oldular teyzesi artık gülmeler agular başladı , çok zor ama çok keyifli