Darısı başıma inşallah yarını heyecanla bekliyorumHadi bakalım hayırlısı olsun ben 12. haftada öğrenmiştim
Yarın yaz bizedeDarısı başıma inşallah yarını heyecanla bekliyorum
Doğumdan sonra aşure yemiştimEvet canım bu dediğim ikilisini alayım diyorum ben hem vakitte kazanmak için malum birde iki bebişsütün olmayınca ne yapsan boş diyenlerde var ama.malt içeceklerini falan denedimmi beyaz leblebi ve aşure artiriyormus
Demekki az olacak Sutun.olsun şimdi her türlü mamalar var kurtarıcı sen anne olarak elinden geleni yapiyorsun.Doğumdan sonra aşure yemiştim
Evet canım koliyle alıyoruz malt içecek bugün bir koli daha aldık humana çay falanda içiyorum ama pek artmıyor
Ne yapayım bacım olmayınca olmuyor süt gene azda olsa veriyorum mamayla da doyuyoDemekki az olacak Sutun.olsun şimdi her türlü mamalar var kurtarıcı sen anne olarak elinden geleni yapiyorsun.
Aynen öyle canım içeceğini icmiddin pompayı almışsın gereken herşeyi yapmışsın.her çocuk anne sütüyle büyüyecek diye birşey yok.buyuyormu Umay hanım patikli tulum giydirme kaç ay sürüyor.corapta giydiriyormusunNe yapayım bacım olmayınca olmuyor süt gene azda olsa veriyorum mamayla da doyuyo
Aynen öyle canım ne yapayım.Aynen öyle canım içeceğini icmiddin pompayı almışsın gereken herşeyi yapmışsın.her çocuk anne sütüyle büyüyecek diye birşey yok.buyuyormu Umay hanım patikli tulum giydirme kaç ay sürüyor.corapta giydiriyormusun
Masallah maşallah canım olsun tombak.bakalim duruma göre hareket edeceğiz artık tam kış çocuğu olacaklar lahana gibi kat kat giydiririm artıkAynen öyle canım ne yapayım.
Büyüyor büyüyor maşallahı var kilosuna birtık fazla diyorlarBen sıfır üç aylık iki tane tulum almıştım hatta birisi aldı hastane çıkışının içindeki bir hafta bile giydiremedim bacakları kasti benimki 51 santim doğmuştu. Ben şimdi patiksiz tulum alıyorum daha çok genelde 3 6 aylık olan tulumlar daha iyi oluyor. Bir tane de patikli tulumu aldım ama onu 6 9 ay aldım patikli olduğu için.
Ben şu şekilde giydiriyorum alttan patikli pijama giydiriyorum üzerine normal pijama ve çorap . Patiksiz tulumun altına da patikli pijama giydiriyorum . Üst kısmına da uzun kollu Zıbın ve pijama üstü İki kat giyinmiş oluyor zaten bazen uykudan kalkınca örgü yelek Giy indiriyorum
He kız sen daha da kalın giydirirsin ben eylülde Urfa da bile kalın giydirdimMasallah maşallah canım olsun tombak.bakalim duruma göre hareket edeceğiz artık tam kış çocuğu olacaklar lahana gibi kat kat giydiririm artık
Cok şükür iyiyiz canım hersey yolunda kontrolümüz güzel geçtiYarın yaz bizede
Olmadi iki top kumaş alayım dolayım bebisleri içineHe kız sen daha da kalın giydirirsin ben eylülde Urfa da bile kalın giydirdim
Oh çok şükür hadi gözün aydınCok şükür iyiyiz canım hersey yolunda kontrolümüz güzel geçti
Olabilir zaten kundak yapıcanOlmadi iki top kumaş alayım dolayım bebisleri içine
Allah razı olsun canım çok sağolOh çok şükür hadi gözün aydınCinsiyet bakmadı mı hiç kız tahmin falan söylemedi mi
Sağlıklı olsun yeterki ama insan merak ediyor ben öyleydim eminim sende çok merak ediyorsundurAllah razı olsun canım çok sağol
Sordum tabiki cinsiyeti ama malesef göremedik bidahaki kontrolde inşallah
Gözünüz Aydın canımCok şükür iyiyiz canım hersey yolunda kontrolümüz güzel geçti
Canımm çok teşekkür ederiz teyzesiGözünüz Aydın canımyakında cinsiyet de belli olur maşallah nazarımızıda koyalım şuraya
Çok şükür bebekimNasılsınız canlarim? Çarşamba ayrintilim vardı şükür herşey normal diye rapor verdi Dr ama bana çok sismissin karın yağın çok fazla netliği bozuyor dedi.emin olmadığı şeyler için normal demezdi degilmi okadar heycanliydimki kendine sormayı unutmuşum.
SevinçlimCanımm çok teşekkür ederiz teyzesi
Bidahaki kontrolde öğreniriz inşallah