Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Bebeğe gelmesi mümkün değil canim. Belki o bölgeyi uyardığın için oynuyodur. Ben son gün bile göbekten yapmistim
Ne bilim çok üzüldüm, bence de bebeğe gelmesi imkansız ama insanın içine sinmiyor işte. Tedirgin oluyorum. Bel bölgesini deneyeceğim bugünden itibaren.

Üzülme cnm benim hormonlardan da çok etkileniyorsun tabi ama yine de daha rahat edeceksen bacak ve kol deneyebilirsin . Bu arada maşallah baya olmuş kız zaten 30 dan sonrası su gibi geçiyor
İnşallah kadocum Bir an önce alsam kucağıma, valla büyüdükçe tedirginlik başlıyor yine. Az kıpırdasa niye az diyorum, çok kıpırdasa bişey mi oldu diyorum. Bi doğup elime geleydi sağlıkla

Canım ilk seçenek göbek sonra kol sonra bacak demişlerdi bana.e madem karından yapman seni yopratacalsa koldan yap.

KuZu ben oksapar kullanmadım sadece ecopirin kullanmıştım .

Bebeğim ben kullanmadım. En son ki gebelikte corasprin verdi. İnşallah bu seferde kullanmam

İlaç ve muayene hariç 15.500
Dondurulacaksa o hariç,
Genetiğe gidecekse hariç.
Sadece toplama ve transfer ücreti bu. Ekstra istenecek testler tahlillerde ayrı.
Bu ne.. Bahceci şubat gibi 12bin fiyat yeni fiyat vermişti bize diye hatırlıyorum. Zam yapmış zaten. Bir daha yılbaşında zam... Ooov bu ne

Bu ne.. Bahceci şubat gibi 12bin fiyat yeni fiyat vermişti bize diye hatırlıyorum. Zam yapmış zaten. Bir daha yılbaşında zam... Ooov bu ne
Yilbasinda zam olmaz canım bu yapılan 1yil geçerli olur diye biliyorum

Aynen kasımda gittim 12. Ay da olacak olan zam dedi. Ben yetişemiyeceğim için uygulanacak zammımız bu. İnşallah şubatta tekrar yapmazlar.

Arkadaşlar merhaba,

Ben öncelikle kendimden bahsedeyim kısaca. 39 yaşına yeni girmiş ve 11 yıllık evliyim. 1 oğlum var Allah bağışlasın 7,5 yaşında.
Yaklaşık 4 yıldır ikinci çocuğu düşünüyoruz 2 yıl önce bir kayıp yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Son iki yıldır gebelik oluşmadı. Tabi ub süreçte sürekli doktorlara da gittik geldik. Bir kaç operasyon falan da geçirdim.

Şimdi tüp bebek tedavisine karar verdik. Sebepsiz iffetlide tanısı konuldu. Asıl sorum şu . Şuan tüp bebek tedaisine başlasam mı? Neden bu şekilde düşünüyorum onu anlatayım sizlere;

Benim annem 72 yaşında ve Parkinson Plus sendromu hastası 10 yıldır. Şuan da benden uzakta memlekette babam, bakıcı ablamız ve annem. Annem yaklaşık 1 aydır yoğun bakımda yatmakta. Bundan 3 ay önce bir yoğun bakım dönemi daha olmuştu. Apar topar kalktık gittik 2 hafta falan kaldım orda ama iş güç çocuk tabi geri dönmek zorunda kaldık.

Demem o ki şuan doktorlar çok iyi konuşmuyorlar annemin durumu hakkında. Belki de kaybedeceğiz Allah bilir. Ben bu süreçte tüp bebek tedavisine başlasam nasıl olur, yani öyle kötü bir durumla karşılaşırsak tedavim yarım kalır mı? Ya ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bekleyelim dedik bir ay. Bekledik te geldi geçti. Nereye kadar bekleyeceğiz? Bir muamma...

Sizler olsanız ne yapardınız.... Bir de anket bıraktım fikirlerinize ihtiyacım var.

Öncelikle geçmiş olsun. Tüp bebek süresini stressiz üzüntüsüz geçirmen gerekiyor. İstersen bir başla tahliller testler o süreci bitir. Doktorla konuşur Sonra iğnelere başlarsın. iki aya kendini hazırlamış olursun bu benim fikrim tabi.

Sağol canım.

Bakalım 10 Aralıkta adetin 21. günü gel demişti tekrar bakacak heralde yumutaların durumuna. Zaten hemen iğnelere başlatmayacak. Yumurtaları eşit büyüklüğe getirtecekmiş önce sonra iğnelere başlaaycak buda ocak ayını bulur gibi. Bu ay başlarsak tedaviye yeni yıl fiyatlarından etkilenmeyeceğiz bu da bir sorun

Benim gideceğim hastene zammı yaptı. Yumurta büyütme demek iğnelere başladın demek. Bilgin olsun.

Yeni yıl fiyatı ne olacak canım

Benim gideceğim hastene zammı yaptı. Yumurta büyütme demek iğnelere başladın demek. Bilgin olsun.
Bna doktor aralıkta başlarsak tedaviye eksi fiyattan gideiz dedi. Ama bu estrofem kullandıracak bana şimdi yumurtaları eşitlemek için. Önce o hapı kullanacağım sonra iğnelere başlayacak. Estrofem i de ne kadar kullandıracak bilmiyorum ki. Şuan annemin durumu da belirsiz. Zaten ben artık yoğun bakımdan çıkacak umudumu kestim de.... Kötü birey olacaksa da ne zaman oalcak bunun belirsizliği de yoruyor kafamı

Sen hangi hastanede ne kadar fiyat aldın ki?

Bahçeçiden aldım fiyatı
Dondurulacaksa o hariç,
Sadece toplama ve transfer ücreti bu. Ekstra istenecek testler tahlillerde ayrı.

Bahçeçiden aldım fiyatı
Dondurulacaksa o hariç,
oooo çok para benim doktor 9000 Tl şuanda ilaçlar hariç. 5000 tl de iaçlar tutuyor dedi. Ama tabi bu rakam 20.000 bulur zamlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…