Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen canım maşallah maşallah 22 haftalık olduk bugün itibariyle.10 Kasım'da detayli ultrasyon var ondanda güzel haberler alırız insallah.
Amin canim inşallah bizde cuma günü ikili test yaptiricaz sağlıklı hayırlı sonuçlar alalım inşallah

Amin canim inşallah bizde cuma günü ikili test yaptiricaz sağlıklı hayırlı sonuçlar alalım inşallah
İnşallah güzel sonuç çıkar canım ben hiç yaptırmadım o testleri Dr ikizlerde yanıltır dedi.rabbim sağlıklı hayırlı imanlı versin dedik inşallah öyle olur.

Mammojo göğüs pompası kullanan yada bilgisi olan varmı? E bebekte indirime girmiş alsammi diye düşünüyorum.sizlerin tercihi ne olacak?

Kizlar nasılsınız 🥰
İyiyim bende. canım diğeri için üzüldüm Allah’ın takdiri artık böyleymiş. Nasıl oluyor peki kendimi düşüyor. Yoksa alınıyor mu ikiz ya merak ettim. Benimde en sonuncu 6 haftalıkta kalmıştı. Düşük yaptırdı ilaçları bırakıp. Sende süreç nasıl oldu.

İyiyim bende. canım diğeri için üzüldüm Allah’ın takdiri artık böyleymiş. Nasıl oluyor peki kendimi düşüyor. Yoksa alınıyor mu ikiz ya merak ettim. Benimde en sonuncu 6 haftalıkta kalmıştı. Düşük yaptırdı ilaçları bırakıp. Sende süreç nasıl oldu.
Canımm son kontrolüme kadar ayni duruyordu kese boyutu sekli gayet iyiydi bebek içinde görüldü ama kalp atışı alamadık gelisim olmadi herhangi bi işleme gerek yok dedi ayri kese olduğu için kardesi büyüdükçe o kaybolur erir gider sana bi zarari olmaz dedi cuma kontrolum var cok merak ediyorum

Canımm son kontrolüme kadar ayni duruyordu kese boyutu sekli gayet iyiydi bebek içinde görüldü ama kalp atışı alamadık gelisim olmadi herhangi bi işleme gerek yok dedi ayri kese olduğu için kardesi büyüdükçe o kaybolur erir gider sana bi zarari olmaz dedi cuma kontrolum var cok merak ediyorum
Hayırlısı olsun üzüldüm ama belki de böylesi hayırlı diğer bebeğini sağlıcakla ilerlesin yeterki 🙏🏻🧿

Öyle mi oluyormuş kendi kaybolup gidiyor demek. Güzel haberlerini bekliyorum o zaman öpüyorum seni 😘

Mammojo marka ikili olamdanmi canım.sut artırdığına sahit oldunmu
Canım bak kullandığım makine bu gelmiş sanki arttırıyor hani çektikçe süt geliyorHoş benim çok fazla sütüm yok

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 25
Canım bak kullandığım makine bu gelmiş sanki arttırıyor hani çektikçe süt geliyorHoş benim çok fazla sütüm yok
Evet canım bu dediğim ikilisini alayım diyorum ben hem vakitte kazanmak için malum birde iki bebiş🤲😍 sütün olmayınca ne yapsan boş diyenlerde var ama.malt içeceklerini falan denedimmi beyaz leblebi ve aşure artiriyormus

X