Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

10 Kasimda ayrintilida gideceğim bende o Dr daha kapsamlı ona soracağım covid ve tetenoz aşısını.asm deki Dr sen bı kadın dogumcuna sor o yapılsın derse yaparız dedi.insallah bizim ayrintilida güzel geçer güzel haberler alırız.tetanozla covid arasında ne kadar zaman farkı olmalı canım.evet başladı hareketler bazen çok net bazen hissetmiyorum hissetmedigimde soluğu Dr alıyorum😊şuan herşey yolunda canım çok şükür🤲
Benim doktorum Tetanozla biontech arası 1 hafta olsun dedi. Başka bir doktordan 2 hafta geçmeli diye duydum. Biraz da sana kalmış, benim 2 hafta oldu arası. Zaten tetanozun kol ağrısı da anca geçiyor🤭

Benim doktorum Tetanozla biontech arası 1 hafta olsun dedi. Başka bir doktordan 2 hafta geçmeli diye duydum. Biraz da sana kalmış, benim 2 hafta oldu arası. Zaten tetanozun kol ağrısı da anca geçiyor🤭
Aa o kadar kötümü ya neyse bebisler için dayanacagiz artık.

Ay bizimki niye tepki vermiyor kız öylece bakıyo 😁 büz mama harici bişey düşüne miyozki biberonunu kendi tutmak istiyo var mı böyle bişey hele ele bak
Ay benim çiçeğiiiimm ele bak, saçlara bak 😍 Suratı da fındık kadar yerim o suratı 😘 bizim ki de memeyi tutup komple ağzına sokmak istiyo 🤣🤣🤣 ilklerde meme diye hâlâ elini emdiğini sanıyodu. Memeyle beraber iki yumruğu ağzının yanındaydı. Elini çekince ağzından meme çıkıyordu 😁

Kadoo saçlı doğmuş kızın maşallah🥰💕 tam taç takmalık. Oyy mis kokuyodur onun saçları yaaaa💕🧿
Sağol teyzesi 😘He kız sorma saçlı doğdu bir de mide yanar derlerdi bir tane bile midem yanmadı 😁 hem de nasıl mis sizde sağsalim kavuşun yavrularınıza evlat çok başka duyguymuş

Ay benim çiçeğiiiimm ele bak, saçlara bak 😍 Suratı da fındık kadar yerim o suratı 😘 bizim ki de memeyi tutup komple ağzına sokmak istiyo 🤣🤣🤣 ilklerde meme diye hâlâ elini emdiğini sanıyodu. Memeyle beraber iki yumruğu ağzının yanındaydı. Elini çekince ağzından meme çıkıyordu 😁
Saçlıyız teyze hiç sorma 😅
Ay yesinler onu yaaa maşallah ne güzel memeci işte 🤩 bak bilinçli demekki maşallah paşama ellerini falan hissediyor koordine edebiliyor memeyi yönlendirmiş 🧿😍
Bizimki memeyi reddetmeye başladı gene zorla biraz veriyorum ama sinirleniyor memede bazen sağıp basende gece veya çok aç olunca tutturuverşyom memeyi

Saçlıyız teyze hiç sorma 😅
Ay yesinler onu yaaa maşallah ne güzel memeci işte 🤩 bak bilinçli demekki maşallah paşama ellerini falan hissediyor koordine edebiliyor memeyi yönlendirmiş 🧿😍
Bizimki memeyi reddetmeye başladı gene zorla biraz veriyorum ama sinirleniyor memede bazen sağıp basende gece veya çok aç olunca tutturuverşyom memeyi
Kuş kadar şeyler reddi de nerden biliyor ya hayret ediyorum vallahi 😁 daha gözünü açalı ne kadar olmuş, tercih yapmayı biliyor cimcik 😘

Kofim maşallah oğlan memeyi kendisinin bir uzvu zannediyor heralde😂 yazık yeni doğanların tek dünyaları meme ve süt. Emzirme kısmı beni çok geriyor, becerememekten çok korkuyorum. Sonra diyorum ki öyle böyle doyacak, aç kalacak değil ya😂

Kofim maşallah oğlan memeyi kendisinin bir uzvu zannediyor heralde😂 yazık yeni doğanların tek dünyaları meme ve süt. Emzirme kısmı beni çok geriyor, becerememekten çok korkuyorum. Sonra diyorum ki öyle böyle doyacak, aç kalacak değil ya😂
Aynen canım illa ki doyacak 😁 emzirmek gerçekten başlı başına bir iş. Ilk gelen süt az ve zor geliyor. Onu görünce umutsuzluğa kapılma. Normal süte geçince şelaleye dönüşüyor 😅 bebeği en başından itibaren bolca memede tut. Illa bekleme 2 saat geçsin diye. Ağladıkça tuttur. Ucunu tutamazsa silikon uçlardan al. Çok işe yarıyor. Ben 1 aydan fazla kullandım. Hiçbir şekilde tutamıyordu yavrucum 😞 bide ilk emzirirken okşa konuş yumusak ses tonuyla.

Valla şiddetli ağrıs 3 4 gün sürüyor,tetanozdan 1 hafta sonra biontech vurulmak istemezsin bence😂
Tabi gülersin sen atlattin nede olsa 😱olsun ya ben ne zorluklara katlandim bu minişler için iki üç gün çekeriz ağrıyı 😔

X