Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ben covid olduğum için dr o dönem olma demişti sonra üzerine başka sıkıntılar yaşadım vs kaldı öyle hala daha olmadım ama olucam insallah
Neden olma dedi acaba antikor oluştuğu için korur diyemi?kaçıncı hafta olmuştum covid

Gülüm bi ara çok iyiydi. Akşam 8 gibi yatarlardı gece iki kez emmeye kalkıp geri uyurlardı. Meme reddi başladığından beri o uykular yok tabi. Saatte bir uyanıp ağlamalar inatlasmalar fena.
Oyy Allah yardimcin olsun canım. Şimdilik bizimkinim düzene girdi ama eve kv veya misafir gelsin hemen bozuluyor. Ilerde ne olur bilemem tabi. 💁‍♀️

Oyy Allah yardimcin olsun canım. Şimdilik bizimkinim düzene girdi ama eve kv veya misafir gelsin hemen bozuluyor. Ilerde ne olur bilemem tabi. 💁‍♀️
Çok bozuluyor anladığım kadarıyla. Hastalıkta ilk etkilenen sey uyku oluyor mesela ben ordan anlamıştım bi terslik olduğunu uyudukları zaman. Şimdi bir sey olsa anlamayacağım 🤣
Bi de 4.ay atağı var o ara komple bozuluyormuş. Zaten bozuk daha ne kadar kötü olabilir dedim bekliyorum 🤣

Çok bozuluyor anladığım kadarıyla. Hastalıkta ilk etkilenen sey uyku oluyor mesela ben ordan anlamıştım bi terslik olduğunu uyudukları zaman. Şimdi bir sey olsa anlamayacağım 🤣
Bi de 4.ay atağı var o ara komple bozuluyormuş. Zaten bozuk daha ne kadar kötü olabilir dedim bekliyorum 🤣
Eskiden atak mi vardı be 😂 altını temizle emzir kundakla yatır, altını temizle emzir kundakla yatır gaz bile bilmezlermiş valla🤦‍♀️

Ay tek çocuk da zor 3 çocuk da zor onu anladım. Bakarken de çocuk sayısı +1 kişi hesaplamak lazimmis 🤣
Ben hiç çocuktan 2 çocuğa atladığım için olayın zevkine varamadım daha. O kadar doğumhaneye girdim orda bizim evdeki kadar bebek ağlaması yoktu 🤣
Öyle huyları var ya minnoslarin seziyorlar mi ne. Uyusun ben de yatayım dersin sabaha kadar otururlar 🤣
Büyüdüklerinde de kız kıza sabahlarsınız ne güzel 🤩♥️ uyusun diye bekleyince uyumuyolar. O her bebekte var sanırsam 😁

Büyüdüklerinde de kız kıza sabahlarsınız ne güzel 🤩♥️ uyusun diye bekleyince uyumuyolar. O her bebekte var sanırsam 😁
Bi de kahve sensörü var.
Bütün evi temizleyip üstüne yemek yaparsın, bi kahve içeyim dediğin an uyanırlar 🤣

Bi de kahve sensörü var.
Bütün evi temizleyip üstüne yemek yaparsın, bi kahve içeyim dediğin an uyanırlar 🤣
Maşallah valla evi temizleyecek fırsat da bulabiliyorsun. Hatta temizlik yapıp üstüne de yemek vayy beeee. Takdir ettim seni 👏👏👏 benim daha bulaşıklarım duruyo 😁

Nasılsınız canlarim?hamileyken covid aşısı olan varmiydi aranızda? Olduysaniz hangi aşıyı kaçıncı haftada tercih ettiniz?
Ben 15. Haftamda ilk dozunu oldum canım, sonra araya bir tetanoz aşısı oldum, haftaya biontech 2. Doz olup ondan 2 hafta sonra da tetanoz 2. Dozu olacağım.

Ben 15. Haftamda ilk dozunu oldum canım, sonra araya bir tetanoz aşısı oldum, haftaya biontech 2. Doz olup ondan 2 hafta sonra da tetanoz 2. Dozu olacağım.
Dr kesin olmalısın dedmismiydi?kan sulandırıcı kullandinmi?ayrıntılı nasıl geçti nasılsın

Dr kesin olmalısın dedmismiydi?kan sulandırıcı kullandinmi?ayrıntılı nasıl geçti nasılsın
Evet canım bir çok doktora sordum, kıbrısta 2 profa, türkiyede en az 3 doktora sordum, bir yan etkisi bebeğe bi zararı olur mı diye, muhakkak covid aşı ol dedi hepsi. Biontech önerdiler, fda onaylı tek aşı o olduğu için. Tetanozu da olmalısın dedi doktorum. Önğmüzdeki haftalarda 2. Dozlarını tamamlıcam inşallah. Kan sulandırıcı iğne vuruluyorum zaten hergün, gebeliğin başından beri, bende kan pıhtılaşma var. Ayrıntılı da güzel geçti çok şükür, zaten her gittiğim muayene ayrıntılı gibi oluyor, her yerini gösteriyor doktor sağolsun. Sen naptın tekmeler başladı mı, bebeler büyüyor maşallah🥰 hateketleri belli oluyodur artık🙏🏻

Çok güzel gidiiyor beybi. Gülmeler, agular pugular başladı. Iletişim arttıkça annelik daha keyifli olmaya başladı 😁 şuan için iyi götürüyoruz bakalım 😊 sen de ne var ne yok
Agular yazacaktım ne zaman başlıyor o levele geçmek istiyom 😁

Evet canım bir çok doktora sordum, kıbrısta 2 profa, türkiyede en az 3 doktora sordum, bir yan etkisi bebeğe bi zararı olur mı diye, muhakkak covid aşı ol dedi hepsi. Biontech önerdiler, fda onaylı tek aşı o olduğu için. Tetanozu da olmalısın dedi doktorum. Önğmüzdeki haftalarda 2. Dozlarını tamamlıcam inşallah. Kan sulandırıcı iğne vuruluyorum zaten hergün, gebeliğin başından beri, bende kan pıhtılaşma var. Ayrıntılı da güzel geçti çok şükür, zaten her gittiğim muayene ayrıntılı gibi oluyor, her yerini gösteriyor doktor sağolsun. Sen naptın tekmeler başladı mı, bebeler büyüyor maşallah🥰 hateketleri belli oluyodur artık🙏🏻
10 Kasimda ayrintilida gideceğim bende o Dr daha kapsamlı ona soracağım covid ve tetenoz aşısını.asm deki Dr sen bı kadın dogumcuna sor o yapılsın derse yaparız dedi.insallah bizim ayrintilida güzel geçer güzel haberler alırız.tetanozla covid arasında ne kadar zaman farkı olmalı canım.evet başladı hareketler bazen çok net bazen hissetmiyorum hissetmedigimde soluğu Dr alıyorum😊şuan herşey yolunda canım çok şükür🤲

1. Ayı doldurduktan sonra 😁 konuşunca tepki vermesi beni benden alıyor. Anne deyince ne olurum bilemiyorum 😁
Ay bizimki niye tepki vermiyor kız öylece bakıyo 😁 büz mama harici bişey düşüne miyozki biberonunu kendi tutmak istiyo var mı böyle bişey hele ele bak

Eklentiler

• 93F948F3-4FB2-4DA5-81B1-A3A5BF1573CB.jpeg
    93F948F3-4FB2-4DA5-81B1-A3A5BF1573CB.jpeg
    59,3 KB · Görüntüleme: 43
X