Kadoo saçlı doğmuş kızın maşallahAy bizimki niye tepki vermiyor kız öylece bakıyobüz mama harici bişey düşüne miyozki biberonunu kendi tutmak istiyo var mı böyle bişey hele ele bak
Benim doktorum Tetanozla biontech arası 1 hafta olsun dedi. Başka bir doktordan 2 hafta geçmeli diye duydum. Biraz da sana kalmış, benim 2 hafta oldu arası. Zaten tetanozun kol ağrısı da anca geçiyor10 Kasimda ayrintilida gideceğim bende o Dr daha kapsamlı ona soracağım covid ve tetenoz aşısını.asm deki Dr sen bı kadın dogumcuna sor o yapılsın derse yaparız dedi.insallah bizim ayrintilida güzel geçer güzel haberler alırız.tetanozla covid arasında ne kadar zaman farkı olmalı canım.evet başladı hareketler bazen çok net bazen hissetmiyorum hissetmedigimde soluğu Dr alıyorumşuan herşey yolunda canım çok şükür
Aa o kadar kötümü ya neyse bebisler için dayanacagiz artık.Benim doktorum Tetanozla biontech arası 1 hafta olsun dedi. Başka bir doktordan 2 hafta geçmeli diye duydum. Biraz da sana kalmış, benim 2 hafta oldu arası. Zaten tetanozun kol ağrısı da anca geçiyor
Ay benim çiçeğiiiimm ele bak, saçlara bakAy bizimki niye tepki vermiyor kız öylece bakıyobüz mama harici bişey düşüne miyozki biberonunu kendi tutmak istiyo var mı böyle bişey hele ele bak
Sağol teyzesiKadoo saçlı doğmuş kızın maşallahtam taç takmalık. Oyy mis kokuyodur onun saçları yaaaa
Saçlıyız teyze hiç sormaAy benim çiçeğiiiimm ele bak, saçlara bakSuratı da fındık kadar yerim o suratı bizim ki de memeyi tutup komple ağzına sokmak istiyo ilklerde meme diye hâlâ elini emdiğini sanıyodu. Memeyle beraber iki yumruğu ağzının yanındaydı. Elini çekince ağzından meme çıkıyordu
Kuş kadar şeyler reddi de nerden biliyor ya hayret ediyorum vallahiSaçlıyız teyze hiç sorma
Ay yesinler onu yaaa maşallah ne güzel memeci iştebak bilinçli demekki maşallah paşama ellerini falan hissediyor koordine edebiliyor memeyi yönlendirmiş
Bizimki memeyi reddetmeye başladı gene zorla biraz veriyorum ama sinirleniyor memede bazen sağıp basende gece veya çok aç olunca tutturuverşyom memeyi
Sorma kız bizden akıllılar valla tercihleri var bu tatlışlarınKuş kadar şeyler reddi de nerden biliyor ya hayret ediyorum vallahidaha gözünü açalı ne kadar olmuş, tercih yapmayı biliyor cimcik
Valla şiddetli ağrıs 3 4 gün sürüyor,tetanozdan 1 hafta sonra biontech vurulmak istemezsin benceAa o kadar kötümü ya neyse bebisler için dayanacagiz artık.
Kofim maşallah oğlan memeyi kendisinin bir uzvu zannediyor heraldeAy benim çiçeğiiiimm ele bak, saçlara bakSuratı da fındık kadar yerim o suratı bizim ki de memeyi tutup komple ağzına sokmak istiyo ilklerde meme diye hâlâ elini emdiğini sanıyodu. Memeyle beraber iki yumruğu ağzının yanındaydı. Elini çekince ağzından meme çıkıyordu
Aynen canım illa ki doyacakKofim maşallah oğlan memeyi kendisinin bir uzvu zannediyor heraldeyazık yeni doğanların tek dünyaları meme ve süt. Emzirme kısmı beni çok geriyor, becerememekten çok korkuyorum. Sonra diyorum ki öyle böyle doyacak, aç kalacak değil ya
Tabi gülersin sen atlattin nede olsaValla şiddetli ağrıs 3 4 gün sürüyor,tetanozdan 1 hafta sonra biontech vurulmak istemezsin bence
İyiyiz canım sen nasılsın beybiler ne alemdeKizlar nasılsınız
Canim çok şükür teyzesi iyiyiz ama 1 taneyle devam ediyoruz diğerinin malesef gelisimi durduİyiyiz canım sen nasılsın beybiler ne alemde
Aa öylemi canım bundada vardır bir hayır.ne kadarlık oldun gectimi bulsntilarinCanim çok şükür teyzesi iyiyiz ama 1 taneyle devam ediyoruz diğerinin malesef gelisimi durdu
12 haftalik olduk cnm cok şükür geçti daha iyiyimAa öylemi canım bundada vardır bir hayır.ne kadarlık oldun gectimi bulsntilarin
Bende iyiyim şükür büyüyoruz.12 haftalik olduk cnm cok şükür geçti daha iyiyim
Sen nasılsın
Masallah canim benim ya baksana 22 hafta olmuş bile zaman akıp geçiyor vallaBende iyiyim şükür büyüyoruz.
Aynen canım maşallah maşallah 22 haftalık olduk bugün itibariyle.10 Kasım'da detayli ultrasyon var ondanda güzel haberler alırız insallah.Masallah canim benim ya baksana 22 hafta olmuş bile zaman akıp geçiyor valla