- 18 Aralık 2019
- 685
- 908
- 36
TabikiiŞuan bilmiyorum ama ilerde lazım olabilir bana. O zamana kadar biri çıkmazsa ben alırım senden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabikiiŞuan bilmiyorum ama ilerde lazım olabilir bana. O zamana kadar biri çıkmazsa ben alırım senden.
Ben ocean mummy kullandım herşey vardı içinde vaktini hatırlamıyorum ama doktorum acele etme ben sana haber edeceğim demişti ona göre bekledimarkadaşlar Balık yağı olarak ne kullandınız? Kaçıncı ayda başladınız?
Merhaba benim de o haftalarda 3.3mmdi. 2.4mm ölçüldü geçen hafta, rahim kısalığınız olabilir sizinde detaylı ultrasonda söylenir zatenArkadaşlar Dr gittim bugün birine yinede sen hemen alma kıyafet falan ama bence kız dedi.digerini göremedi sırtüstü rahat bı pozisyondaydi iki hafta sonra gel dedi onu. İçin.ama ben kesin bilgiyi ayrintilida alırım diye düşünüyorum.serviks uzunlugu 3.5cm dedi bu haftalarda sizinki kaçtı?
Rahim uzunluğu şuan iyi 3.5 altı problem demişti bana doktorArkadaşlar Dr gittim bugün birine yinede sen hemen alma kıyafet falan ama bence kız dedi.digerini göremedi sırtüstü rahat bı pozisyondaydi iki hafta sonra gel dedi onu. İçin.ama ben kesin bilgiyi ayrintilida alırım diye düşünüyorum.serviks uzunlugu 3.5cm dedi bu haftalarda sizinki kaçtı?
İlerleyen haftalarda ne olur bilmem iyi dedi Dr ama elimden geleni yapıyorum fazla hareketlenmiyorum.Rahim uzunluğu şuan iyi 3.5 altı problem demişti bana doktor
İlerleyen haftalarda kisalirmi diyorsunuz iyi dedi Dr ama.ne yapmam gerek sürekli dinleniyorum bı iş yapmıyor ama 2.4mm kaçıncı haftanizda söylendi?Merhaba benim de o haftalarda 3.3mmdi. 2.4mm ölçüldü geçen hafta, rahim kısalığınız olabilir sizinde detaylı ultrasonda söylenir zaten
Sadece ocean mummy demi başka hiç bi ek vitamin yoktuBen ocean mummy kullandım herşey vardı içinde vaktini hatırlamıyorum ama doktorum acele etme ben sana haber edeceğim demişti ona göre bekledim
Benim 20+6 'da 2.7mm e inmişti kısalığım o şekilde tanı konuldu. Ben 5 aydır yatıyorum tuvalet ihtiyacı dışında kalkmıyorum. Herkesin aynı olacak diye bir şeyi yok kısalır diyemem. İnşallah sizinki Kısalmaz 33+6'da doktor kontrolünde 2.4mm ölçüldü. 31.haftamda 2.8mm çıkmıştı ilaç kullanıyorum sürekli bazen kısalık uzuyor bazen kısalıyor. Şuan serklajım yok rahim ağzı dikilmesi gerek normalde kısalık olunca ama kanamalı gebe yaşadığım için dikilmedi benim.İlerleyen haftalarda kisalirmi diyorsunuz iyi dedi Dr ama.ne yapmam gerek sürekli dinleniyorum bı iş yapmıyor ama 2.4mm kaçıncı haftanizda söylendi?
İnşallah bende elimden geleni yapıyorum yürüyüş falan çok kısıtlı evin içinde enfazla on dk ayakta durup bı çorba falan yapıyorum eğilip kalkamıyorum kendimce aldığım önlem bunlar zaman ne gösterecek bakalim maşallah inşallah bizde 35.36 haftaları görebiliriz.kanamaniz sürekli mi olduBenim 20+6 'da 2.7mm e inmişti kısalığım o şekilde tanı konuldu. Ben 5 aydır yatıyorum tuvalet ihtiyacı dışında kalkmıyorum. Herkesin aynı olacak diye bir şeyi yok kısalır diyemem. İnşallah sizinki Kısalmaz 33+6'da doktor kontrolünde 2.4mm ölçüldü. 31.haftamda 2.8mm çıkmıştı ilaç kullanıyorum sürekli bazen kısalık uzuyor bazen kısalıyor. Şuan serklajım yok rahim ağzı dikilmesi gerek normalde kısalık olunca ama kanamalı gebe yaşadığım için dikilmedi benim.
Benim en başından beri kanamam olduğu için ve sonrasında kısalık nedeniyle sürekli yatmam söylendi. Yemek dahi yapmadım aylardır doğru düzgün sokağa çıkmadım. Annem bakıyor sağolsun. İnşallah gelirsiniz sizde yürüyüş sıkıntı zaten kısalık varsa. Kanamam 12.haftada başladı 22 haftaya kadar oldu hemen hemen her hafta yaşadım. Sonra da 26.ve 30.hafta da tekrar oldu maalesef.. 6-7 kez hastanede yattım kanama var diye. Şuan 34+5 olduk nasipse cumartesi 35. Hafta oluyoruzİnşallah bende elimden geleni yapıyorum yürüyüş falan çok kısıtlı evin içinde enfazla on dk ayakta durup bı çorba falan yapıyorum eğilip kalkamıyorum kendimce aldığım önlem bunlar zaman ne gösterecek bakalim maşallah inşallah bizde 35.36 haftaları görebiliriz.kanamaniz sürekli mi oldu
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah serviks uzunluğu bana hiç söylenmedi bilmiyorum kiArkadaşlar Dr gittim bugün birine yinede sen hemen alma kıyafet falan ama bence kız dedi.digerini göremedi sırtüstü rahat bı pozisyondaydi iki hafta sonra gel dedi onu. İçin.ama ben kesin bilgiyi ayrintilida alırım diye düşünüyorum.serviks uzunlugu 3.5cm dedi bu haftalarda sizinki kaçtı?
12. Hafta sonrasında bundan verdi doktor içinde her vitamin var regenesis max . Ve kan ilacı da vararkadaşlar Balık yağı olarak ne kullandınız? Kaçıncı ayda başladınız?
Ayy büyüdüler cinsiyetler konuşuluyor şükürler olsun bugünleri gösterene kız ben çok şaşkınım ne alacam bilemiyorum, geçende ebebeke gittik eşimle, hiç bişey alamadan çıktıkdersinize biraz daha çalışmamız lazım o kadar ayrıntı var ki, bi de kıbrısa göndereceklerimi iyi seçmem lazım, çocuk 5 6 aylık olacak beşiği araba koltuğu ona göre seçmem gerekiyor, bi dahaki alışverişe ablamla gidecem vallaArkadaşlar Dr gittim bugün birine yinede sen hemen alma kıyafet falan ama bence kız dedi.digerini göremedi sırtüstü rahat bı pozisyondaydi iki hafta sonra gel dedi onu. İçin.ama ben kesin bilgiyi ayrintilida alırım diye düşünüyorum.serviks uzunlugu 3.5cm dedi bu haftalarda sizinki kaçtı?
Bana kan ilacı falan diyen olmadı.decavit kullanıyordum birde yanına mollers OMEGA alayım ikisini kullanayım.regenesis içinde hepsi mevcut sanırsam karar veremedim.12. Hafta sonrasında bundan verdi doktor içinde her vitamin var regenesis max . Ve kan ilacı da var
Aynen şükürler olsun bu günlere asama asama ilerliyoruzaynen bende kız hiç bilgim yok kış bebeği olacak kislikmi çok alsam diyorum sonrada zaten kışın niyete çıkmam yenidoğan bebekte çabuk buyurmuş abartmasam evde giyilecek pijama,günlük kıyafetini alsam diyorum.arastirmalarim sonucu enfazla ve ilk alacağım şeyler bez,alt açma örtüsü,bolca zıbın,ağız mendili,biberon bakıyorum kolik icinmi normalmi alsam bilemedim emzikte öyle kaucukmu damaklimi, damaksizmi ayh çok tecrubesizim daha dışarı adım atmadım benimde canım çok istiyo e bebek LCW cıvıl ilk gezeceğim yerler normalde hiç ugramazfim şükür artık gezecegimAyy büyüdüler cinsiyetler konuşuluyor şükürler olsun bugünleri gösterene kız ben çok şaşkınım ne alacam bilemiyorum, geçende ebebeke gittik eşimle, hiç bişey alamadan çıktıkdersinize biraz daha çalışmamız lazım o kadar ayrıntı var ki, bi de kıbrısa göndereceklerimi iyi seçmem lazım, çocuk 5 6 aylık olacak beşiği araba koltuğu ona göre seçmem gerekiyor, bi dahaki alışverişe ablamla gidecem valla
Bilen biriyle git alışverişe insan bocalıyor çünkü . İstersen aldıklrımın örneklerinden atayım sana sen sayılarını çoğaltarak alırsınAyy büyüdüler cinsiyetler konuşuluyor şükürler olsun bugünleri gösterene kız ben çok şaşkınım ne alacam bilemiyorum, geçende ebebeke gittik eşimle, hiç bişey alamadan çıktıkdersinize biraz daha çalışmamız lazım o kadar ayrıntı var ki, bi de kıbrısa göndereceklerimi iyi seçmem lazım, çocuk 5 6 aylık olacak beşiği araba koltuğu ona göre seçmem gerekiyor, bi dahaki alışverişe ablamla gidecem valla
Decavit d vitamini değil mi. Bende d vitamini ve folik asit kullanıyordum . Doktor regenesis verdi onun içinde hepsi olunca ekstradan d vitamini ve folik asiti içme dedi . Kan ilacını daha sonraki haftalrda verdi sanki ya tahlil falan yapılmıştı kansızlık çıktı. Zaten çoğu gebe kullanıyor sana da duruma göre verirBana kan ilacı falan diyen olmadı.decavit kullanıyordum birde yanına mollers OMEGA alayım ikisini kullanayım.regenesis içinde hepsi mevcut sanırsam karar veremedim.
İnsallah canım benim sağlıkla kucağımıza alalım hiç önemli değil cinsiyeti kız dedi bakalım gelsin pembislerdiğeri ne olacak beklemedeyiz.baska bı formda kısalık olabilir falan dediler inşallah olmaz serklaj falanHadi bakalım hayırlısıyla inşallah serviks uzunluğu bana hiç söylenmedi bilmiyorum ki