Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet bu aralar dua popüler.daha çok değişir bu isim olayları.bizimde kız olursa ALYA (kesin gibi hep hayalinmdeki) eşimde çok begendi.MİNA. YADA ELİZAN.erkekde Aras, Arel ,ayaz,karan bunlar tercihimiz bakalım
Adlarıyla yaşasınlar canım inşallah, hepsi çok güzel. Hepsi yakışır miniklere 🥰💕

İkinci testi verdin mi 🤩
Oldu sevinçlim çok şükür,göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman valla.sağlıkla doğurup kucağımıza alalım inşallah🙏🏻💕
Yaptın mı bi daha test, kaç çıktı, haftaya keseyi kesin görürsün bu değerle inşallah
Yaptırdım ikinci testide kizlar 1002 cikti sonucum haftaya sali kese randevusu verdiler hayırlısı bakalım 😍

Kofimm, alıştın mı oğlana🥰 annelik öğreniliyor di mi, ben çok korkuyorum emzirememekten, onun haricinde 4 yeğen büyüttüm herşeylerine vakıfım ama emzirmek ürkütüyor🤭💕🙏
Alışmak dediğin, ilk anda o kan çekiyor zaten birbirine 😊 Ona bakinca tüm süreç gözümün önünden geçiyor. Covid, gelmeyen âdet, gebelik testi .... emzirmek gerçekten başlı başına bir iş. Hastanedeki 2 gün inan 4 saat uyumamışımdır. Sırf beslenme mevzusundan. Eve geldim, evde de durumlar değişmedi. Taa ki silikon meme ucu alana kadar. Çok şükür onunla çözdük olayı. Sana tavsiyem gümüş göğüs ucu kalkanı al. Gerçekten işe yarıyor 👍 ve emme işini senkronize edemzsen bebeğinle, alternatif yollar dene canım

Alışmak dediğin, ilk anda o kan çekiyor zaten birbirine 😊 Ona bakinca tüm süreç gözümün önünden geçiyor. Covid, gelmeyen âdet, gebelik testi .... emzirmek gerçekten başlı başına bir iş. Hastanedeki 2 gün inan 4 saat uyumamışımdır. Sırf beslenme mevzusundan. Eve geldim, evde de durumlar değişmedi. Taa ki silikon meme ucu alana kadar. Çok şükür onunla çözdük olayı. Sana tavsiyem gümüş göğüs ucu kalkanı al. Gerçekten işe yarıyor 👍 ve emme işini senkronize edemzsen bebeğinle, alternatif yollar dene canım
Allah ayırmasın canım benim, analık iç güdüseldir derler, onu doyurmaya korumaya kollamaya odaklanıyorsun. Silikon meme ucu alayım bi de gümüş kapak alayım iyi dedin😂
Valla sağlıkla doğsun da inşallah, aç kalmaz heralde anane babanne doyurur ben doyuramazsam🙏🏻

Kadın dogumcunmu bakacak radyoloji Dr mu?
Gittiğim doktor iyi bir doktor, aynı zamanda perinatolog. Kendisi bakacak canım, aslında detaylı için özellikle alınmış bir randevu değil, ayda bir çağırıyor, ama gittiğimde baya her yerine bakıyor, 1 ay önce gittiğimde idrar kesesine kadar gösterdi bize, beynine ciğerlerine kemiklerine her yerine baktı yarım saat anlattı. Yine öyle yapar heralde

Nosking Nosking imdaaattt....!!!
Ya benimki de kolik durmuyo uyumuyo
Biogaia ve simplex kullaniyorum fayda etmiyor 😣
Tavsiye istiyorum canimya
Canım kolik için tek tavsiyem gündüzleri dua edip Allah'tan sabır istemen olur. Çok zor asla susmuyorlar. Artık çocuk ağlamasın diye değil katılıp kararmasın diye uğraşıyorsun.
Ben o damlaların hiç faydasını görmedim. Doktora yazdım en son relactaz ver emzirmeden önce 4er damla dedi. Gaz çıkışını epey kolaylaştırdı relactaz kullanmayı unuttuğum zaman hemen fark ediyor.
Benimkiler yaklaşık 2 haftadır sadece bir kez kolik krizi yaşadı. Ama 2 haftadır kolik saatinden bir saat önce banyo masaj yapıp beyaz gürültü açıyorum ve koliğin bitmesi gereken saate kadar kapatmıyorum. Denk mi geldi bilmiyorum bi dene istersen

Evet çok çabuk geçiyor, yarıladım resmen🥰 bi hareketlense ben de rahat edecem. Eşim çok meraklı,istiyor ki hemen tekme atsın😂
Önce sen hissedersin eşin 20. Haftadan sonra falan hisseder yanlış hatırlamıyorsam bizde öyle olmuştu elini koyduğunda birden hissetmişti o işk an çok güzel 🤩 bak bi hissetsin eli karnından gitmicek bu sefer . Bizimki de öyle devamlı karnımda adamın ya eli ya suratıyla geziyom Urfa sıcağında 🤣 zaten 30 lü haftalarda artık karnını delecek gibi oluyo bebek . Arada hıçkırık tutuyo hissediyorsun

Canım kolik için tek tavsiyem gündüzleri dua edip Allah'tan sabır istemen olur. Çok zor asla susmuyorlar. Artık çocuk ağlamasın diye değil katılıp kararmasın diye uğraşıyorsun.
Ben o damlaların hiç faydasını görmedim. Doktora yazdım en son relactaz ver emzirmeden önce 4er damla dedi. Gaz çıkışını epey kolaylaştırdı relactaz kullanmayı unuttuğum zaman hemen fark ediyor.
Benimkiler yaklaşık 2 haftadır sadece bir kez kolik krizi yaşadı. Ama 2 haftadır kolik saatinden bir saat önce banyo masaj yapıp beyaz gürültü açıyorum ve koliğin bitmesi gereken saate kadar kapatmıyorum. Denk mi geldi bilmiyorum bi dene istersen
Beyaz gürültü siyah gürültü ne varsa açıyorum masaj yapiyorum gaz yapacak besinlerden uzak duruyorum ama çok huzursuz😔 Dedigin gibi kaskatı kesiliyor hepsi faydasiz maalesef saydiklarindan bi relactazi denemedim yarın sorayim doktoruna belki önerir bana da. Inşallah faydasını görürüm bende 🙏🙏
Oh maşallah bu arada seninkilere umarım bidaha o krizleri yaşamazlar yaşatmazlar çok zor Ya 😣 Allah yardımcımız olsun.

Beyaz gürültü siyah gürültü ne varsa açıyorum masaj yapiyorum gaz yapacak besinlerden uzak duruyorum ama çok huzursuz😔 Dedigin gibi kaskatı kesiliyor hepsi faydasiz maalesef saydiklarindan bi relactazi denemedim yarın sorayim doktoruna belki önerir bana da. Inşallah faydasını görürüm bende 🙏🙏
Oh maşallah bu arada seninkilere umarım bidaha o krizleri yaşamazlar yaşatmazlar çok zor Ya 😣 Allah yardımcımız olsun.
Ben hala korkuyla bekliyorum. O saatlerde genelde huzursuz oluyorlar zaten. Ne yaparsan yap gaza engel olunmuyor ya. Sadece su içsen yine gaz oluyor. Durumu kabullenip mücadele etmeyi bırakınca daha kolay ama. Tamam bebekler kolik ve ben her gün aynı saatte bunu yaşayacağım diyorsun ve tuhaf bir şekilde sabır stoklarını doldurmuş oluyorsun 🤣 ama itiraf edeyim kolik bitip de sessiz evde yatağa girmenin verdiği his gerçekten harika 🤣
Bizim şu an kolik krizleri yok mesela ama aynı saatlerde meme reddi var. Gece gündüz çok güzel emiyorlar kolik saatinde memeyi almıyorlar. Bu sefer de açlıktan agliyorlar. Ben de hiç mama vermedim şimdiye kadar sütü sağıp azar azar veriyorum kusacaklar diye. Sanırım tek seferde 180 ml versem içecekler 120 az geliyor üstüne bi de 60 veriyorum.

Önce sen hissedersin eşin 20. Haftadan sonra falan hisseder yanlış hatırlamıyorsam bizde öyle olmuştu elini koyduğunda birden hissetmişti o işk an çok güzel 🤩 bak bi hissetsin eli karnından gitmicek bu sefer . Bizimki de öyle devamlı karnımda adamın ya eli ya suratıyla geziyom Urfa sıcağında 🤣 zaten 30 lü haftalarda artık karnını delecek gibi oluyo bebek . Arada hıçkırık tutuyo hissediyorsun
Ayy severim onun hıçkırığını🥰 eşimin kafası şimdiden göbeğimde,artık sesleri duyabiliyormuş dediğimden beri konuşuyor kızıyla😂 geçenlerde karnım kuruldadı, içerde döndü heralde sesini duydum diyor, yok artık dedim😂

Ayy severim onun hıçkırığını🥰 eşimin kafası şimdiden göbeğimde,artık sesleri duyabiliyormuş dediğimden beri konuşuyor kızıyla😂 geçenlerde karnım kuruldadı, içerde döndü heralde sesini duydum diyor, yok artık dedim😂
Hahaha alış alış daha gitmez eşin oradan 🤩 biliyo musun bizimki de aynısını dedi halbuki bizim bağırsak seslerini duyuyorlar 🤣

X