- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
Eşim kilolu değil canım. Vücut geliştirme hastalığı vardı. Ondan oldu malesefKilo da etkiliyor diyorlar abla doğru mu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim kilolu değil canım. Vücut geliştirme hastalığı vardı. Ondan oldu malesefKilo da etkiliyor diyorlar abla doğru mu bilmiyorum
Halley bacı mı yoksakim bu dadandı topiğe diye cvp yazmıyorsunuz ayıps size
Ahsen ameliyata bence gerek yok. Zafer Aksungur senin ilacın onda. Benim eşim yerinden kıpırdamıyordu onu tek hamleyle ayağa dikti. Benim de ağrılarımı aldı. MR istiyor gitmeden önce çekilmen lazım. Varsa eskisini de kabul ediyor. Adamı bu konuda tek geçerim.Düzeldi mi peki abla ameliyat olunca
Sezaryen için mükemmel hafta bence. Bir sürpriz olmaz inşallah senin hamileliğin güzel gidiyor bi sorun yoktu en son.Oy oy kıyamam ama bi yandan da tebessümle okudum bak yaramazlara yaaa zordur tabi iki tane birden Allah yardımcın olsun bacım evet çabuk büyürler ve kolay adapte olmak zor olur
Bende 34 oldum sayılır az kaldı ama bi an sanki hiç o günler gelmicek gibi hissediyorum valla . Hala tablolarla uğraşıyorum son siparişleri teslim edeyim diyorum hareket halindeyim bakalım . Doktorun verdiği tarihe göre daha var 25 eylül dedi 38+6 olcak yani bi süpriz yaşamazsak
Helal sana, gönder gelsin kofim sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsünAy sorma ya işi gücü bizi eğlemek bu oğlanın bence söz dinleyen bir bebek bu. Annesi c.tesi gel dedi c.tesi gelicek hem ailem gelmiş olucak, hem eşim çalışmıyo o gün, hem de malazgirt zaferi daha ne olsun anadolu açmış kapıları ben de açıcam
Aynen ya çok güzel bi zaman oluyo hem de Başak burcundan yırtmış olup terazi oluyo bebekSezaryen için mükemmel hafta bence. Bir sürpriz olmaz inşallah senin hamileliğin güzel gidiyor bi sorun yoktu en son.
O günler geliyor sonra da keşke hiç bitmeseymiş diyorsun insan hamileliği çok özlüyor. Özellikle bebekler huysuzken
Amin karasım hepimizin inşaallah sen nasılsın? Lekelenmen geçti mi?Helal sana, gönder gelsin kofim sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsunlar inşaallahGünaydınlar Ben de dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. Azıcık küçük oldukları için küvezdeler ama iyiler çok şükür rabbim hepinize sağlıklı bebekler, doğumlar nasip etsin inşallah
Aynen öyle bi de tecrübesizlik var onlar ağlayınca benim de oturup ağlayasım geliyor. Bi anda kendini sürekli vicdan azabı çekerken buluyorsun.Aynen ya çok güzel bi zaman oluyo hem de Başak burcundan yırtmış olup terazi oluyo bebek
Çok şükür iyi gidiyor şimdilik yarın doktora gidicem bakalım tekrar sorarım doktora
Ya dimi bebek huysuzlanınca insan der ne güzel karnımdayken ses Seda yok
Sen niye başak istemiyosun? Ben de ayın 22'sini devirsin diye gün saydım aslan olmasın da başak olsun diyeAynen ya çok güzel bi zaman oluyo hem de Başak burcundan yırtmış olup terazi oluyo bebek
Çok şükür iyi gidiyor şimdilik yarın doktora gidicem bakalım tekrar sorarım doktora
Ya dimi bebek huysuzlanınca insan der ne güzel karnımdayken ses Seda yok
Aynen ya başak burcu candır. Oğlak olamadı bari başak yada boğa olsun derdimSen niye başak istemiyosun? Ben de ayın 22'sini devirsin diye gün saydım aslan olmasın da başak olsun diye
Oyy kıyamam ya minik tavşancıklar ikisi aynı anda yapıyo mu altlarına bir de gamzeleri doğru çıktı mı kızAynen öyle bi de tecrübesizlik var onlar ağlayınca benim de oturup ağlayasım geliyor. Bi anda kendini sürekli vicdan azabı çekerken buluyorsun.
Değişik ya çok da tatlılar ama
Aman Aslan olmasın zaten Başak aslandan iyidir ama teraziyi istiyom başaklar düzenli disiplinli çok güzel ama çabuk alınganlık edip biraz melankoli hali var kendimi iyice sıkıp terazi yapma niyetindeyimSen niye başak istemiyosun? Ben de ayın 22'sini devirsin diye gün saydım aslan olmasın da başak olsun diye
Sağol canımHb canmmm sanada hayırlı olsun bebişin
Düşük tehliken falanmi vardı ne ara olmuştu kanamaların?Amin canım allah razı olsun. Zor canım gerçekten tüp bebek süreci de öyle bide benım gebeliğimin başları kanamalı falan geçti.
Ayy canım ya suyu görmesin gözüm.cok tuhaf birşey oldum ben ya sudan tiksine eğim aklıma gelmezdi.karpuz kavun yemeye calisiyom su olsun diye.senin kanama ne durumda?Geçmiş olsun umut bebekim, hadi atlattın bitti Bişey yiyemiyorsan bile bol limonlu su iç, pekmezli su yap kendine
Hadi bakım tutacakmi tahminin en güzel zananda gelsin inşallah şimdilik normal değilmi doğumun gerçi son dk ya kadar herşey değişebiliyor sanırsam.ne koydun hastand çantana Granadaco daha iyi bilir olmazsa olmaz nedir canım çantada sana ve bebeğe aitIyi iyi geçmiş çok şükür valla şaka maka sıra bana geldi dimi nevresimlerini kenar korumalarını ütüledim bugün. Tekrardan bi beşiği silip yerleştiricem. Üstünü de kapatırım toz olmasın. Perşembe dr'daydım 1 hafta daha gelmez dedi. Bana da hep ayın 28'i gibi geliyor bakalım öyle mi olucak öyle olursa haftaya c.tesi sancılardayım
Nerdesin kız sen koydun gittin bizi kofinin dunuru.kim bu dadandı topiğe diye cvp yazmıyorsunuz ayıps size
Kuzum biraz zor seyler atlattım bebişi kaybettim anca toparlanabildim.sen naslsn hamiş hayrlı olsn ne kdrlk oldunNerdesin kız sen koydun gittin bizi kofinin dunuru.