- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallahAldım beybim çok saol , haydi darısı sana inşallah , zaman hızlı geçiyor İnan ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallahAldım beybim çok saol , haydi darısı sana inşallah , zaman hızlı geçiyor İnan ki.
Amin canım çok saolGözünüz aydın canım sağlıkla büyüsünler hayırlı evlat olsunlar inşallah
Çok saol teşekkür ederim burada epey zaman geçirdik ve ameliyathanede bir anda aklıma geldin , defalarca senin için dua ettim İnşallah her şey güzle olacakOyyy maşallah
Allah kolaylıklar versin darısı diğer doğum yapacakların başına
Panik olursam o an komple bayıltsınlar yoksa belden aşağı istiyom bende ama bakalım o zamana durum ne gösterirBana bebekleri gösterdiler ama ben öylesine korku içimdeydim ki onları bile net hatırlamıyorum. sonra baymışlar beni zaten . Narkoz tümden alırsan kötü ya o gün full aptala bağlıyor insan bebekle hiç temas olmuyor . Sonunda ölüm yok ama beybi geçiyor
Ben birinden daha duydum böyle midesi bulanmış falan o beni çok fena yapıyor . Yoksa baş ağrısı olur şu bu bunlar sıkıntı değil ilginç şeylerle karşılaşmıyım yeterki beni kesiyorlar beni dikiyorlar düşüncesi kötü yapıyo açıkcası ama bakalımHiç korkma benimde belden di spinal çok iyiydi hicbirsey hissetmiyorsun dokunduklarini bile anlamiyorsun hemen bitiyor sadece benim geri dikerken midem çok bulandi bagirsaklara falan dokunduklarini için onun haricinde iyiydim He sonra agagrin oluyo ilk gün ama oda geçiyor bende baş ağrısı boyun ağrısı bel ağrısı vs de olmadı çok şükür
Inan o esnada onu düşünecek kadar bile olmuyor hemen çıkıyo bebis koyuyorlar yanağına dediğim gibi beni bi mide bulantısı Öğürme geldi o kötüydü biraz orss kötü oldum ağzımin yanına boruyla birsey uflendi hava miydi sakinleştirici mi bilmiyorum bi 5 10 dk uyukladim o ara sonra bitti dediler öyle bebis yarımm saate çıkmış bende 1 saateBen birinden daha duydum böyle midesi bulanmış falan o beni çok fena yapıyor . Yoksa baş ağrısı olur şu bu bunlar sıkıntı değil ilginç şeylerle karşılaşmıyım yeterki beni kesiyorlar beni dikiyorlar düşüncesi kötü yapıyo açıkcası ama bakalım
Evet gece gördüm ben de 10 dk kilitlendim kendime gelemedim acısını o kadar derinden hissettimki eminim sen de herkes de öyle olmuştur. Rabbim yar ve yardımcısı olsun kolay değilAhsen bebeğini kaybetmiş . tarifsiz duygular içindeyim Ahseni hiç düşünemiyorum bile . O doktor K kdar bekletti ne oldu şimdi
Hiç sorma kalakaldım resmen. Kim bilir şimdi ne halde Ahsen Allah yardımcısı olsun inşallah o kadar bekletildi kızcağız . Bebek yaşasa bile hasar kalacakmış insan neye üzüleceğini şaşırıyorEvet gece gördüm ben de 10 dk kilitlendim kendime gelemedim acısını o kadar derinden hissettimki eminim sen de herkes de öyle olmuştur. Rabbim yar ve yardımcısı olsun kolay değil
Normal olsun keşke , hemen kalkarsın ayağa , yarım bayıltılmak ayrı bir heyecan ve deneyim bence , ben ne olduğunu bilmediğim için bu kadar panikledim .Panik olursam o an komple bayıltsınlar yoksa belden aşağı istiyom bende ama bakalım o zamana durum ne gösterir
Allah bidaha yaşatmasınHiç sorma kalakaldım resmen. Kim bilir şimdi ne halde Ahsen Allah yardımcısı olsun inşallah o kadar bekletildi kızcağız . Bebek yaşasa bile hasar kalacakmış insan neye üzüleceğini şaşırıyor
Sankisi az kalır canım bence. Büyük ihmal gerçekten iyi ki ahsen iyi sağlığına bişey olmadı teselli bu olsun aileyeAllah bidaha yaşatmasın
inşallah tez zamanda hem kafasını hem vücudunu toparlarda tekrar denerler.
Keşke bu kadar bekletmeselerdi alsalardı sezeryanla yavrucagi. Büyük ihmal soz konusu sanki..
Tabiki sankisi az haklisin canim. Kafam yerinde degilki ne yazdigimi da bilmiyorum. Bizim memleket kastamonu bozkurt şu an sel basıp yok olan ilçe. Bi yandan da orayı takip ediyorum o kadar çok vefat ve kayıp akraba varki kaç gündür kahrolduk. Bi de dün gece Ahseni öğrendim iyice etkilendim. Kesinlikle kız o kadar gitti geldi sezeryanla almalilardi. Bu çok netti. Asla bekletilmemeliydi. Ahsen hakkını aramali.Sankisi az kalır canım bence. Büyük ihmal gerçekten iyi ki ahsen iyi sağlığına bişey olmadı teselli bu olsun aileye
Olsun kavuştunuz bından sonrası güzelNormal olsun keşke , hemen kalkarsın ayağa , yarım bayıltılmak ayrı bir heyecan ve deneyim bence , ben ne olduğunu bilmediğim için bu kadar
Ah sorma zaten bi kıyamet kopmadığı kaldı. Kastamonu bozkurt içler acısı Allah yardımcıları olsun . İnsanlar çok kötü durumdalar hiç birşey diyemiyor insan. Umarım akrabalarınızın sağlıklı haberleri gelir Allah hayırlara çıkarsın ateş düşen yerlere esenlik versinTabiki sankisi az haklisin canim. Kafam yerinde degilki ne yazdigimi da bilmiyorum. Bizim memleket kastamonu bozkurt şu an sel basıp yok olan ilçe. Bi yandan da orayı takip ediyorum o kadar çok vefat ve kayıp akraba varki kaç gündür kahrolduk. Bi de dün gece Ahseni öğrendim iyice etkilendim. Kesinlikle kız o kadar gitti geldi sezeryanla almalilardi. Bu çok netti. Asla bekletilmemeliydi. Ahsen hakkını aramali.
Allah Ahsen'e ilerleyen zamanlarda normal yoldan gebe kalmayı nasip etsinOlsun kavuştunuz bından sonrası güzel
Ah sorma zaten bi kıyamet kopmadığı kaldı. Kastamonu bozkurt içler acısı Allah yardımcıları olsun . İnsanlar çok kötü durumdalar hiç birşey diyemiyor insan. Umarım akrabalarınızın sağlıklı haberleri gelir Allah hayırlara çıkarsın ateş düşen yerlere esenlik versin
ahsen aramalı hakkını ama ararkende yorulacak yıpratırlar keşke bekletmeselerdi kızı ne denir ki ..
Sen nasılsın durumun nasıl doğum belli mi sen de bekliyordun kaç oldun
Bebeğin hareketler iyiyise sıkıntı yok şükür canım Belki de psikolojik olarak durumlar değişmiş olabilir kaç haftalık oldun .Allah Ahsen'e ilerleyen zamanlarda normal yoldan gebe kalmayı nasip etsin
Canım anlamadim gitti. Dün sabaha kadar sancilarim baya ilerlemişti ama bir anda bıçak gibi kesildi. Çok hafif ara ara geliyor sadece o da rahatsiz etmiyor. Nişanim da gelmişti kesin bir iki güne doğururum diyordum ama bozkurttaki durum mu etkiledi ne bilmiyorum şu an gayet iyiyim. Ama bebeğin hareketleri iyi sıkıntı yok elhamdulillah. Bekliyorum bakalim ne zaman gelecek.
Sen nasılsın?
36+2 oldum canim ben de. Sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza.Bebeğin hareketler iyiyise sıkıntı yok şükür canım Belki de psikolojik olarak durumlar değişmiş olabilir kaç haftalık oldun .
Ben de iyiyim 32+5 im daha yeni nstler başladı geçen yapıldı ama sancı falan çıkmadı. Doktor herşey yolunda giderse 25 eylülde alacağını söyledi bakalım
Sorma dünden beri bende çok kötüyüm çok etkilendim başından beri biliyoruz neler çektiğini çok ama çok zor Rabbim dayanma gücü versinAhsen bebeğini kaybetmiş . tarifsiz duygular içindeyim Ahseni hiç düşünemiyorum bile . O doktor K kdar bekletti ne oldu şimdi
Offf offf ya şu doğumu geciken arkadaş degilmi ay ne kadar içi yanıyordur rabbim sabır versin.9ay taşı tam kavuştum de bir Dr hatası yüzünden kaybet ne beklettiler kızı okadar yaAhsen bebeğini kaybetmiş . tarifsiz duygular içindeyim Ahseni hiç düşünemiyorum bile . O doktor K kdar bekletti ne oldu şimdi