• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar sizde de oldu mu. Beni bugün tüp bebek merkezim aradı nasılsın iyi misin diye hal hatır sordular . Gebelik devam ediyor mu bi sıkıntı var mı cinsiyet ne falan Dilan doğuma ne kadar kaldı dediler. Çok hoşuma gitti aramaları . Genelde böyle mi oluyor acaba doğum olunca arıyorlar falan mı 😁

Kızlar sizde de oldu mu. Beni bugün tüp bebek merkezim aradı nasılsın iyi misin diye hal hatır sordular . Gebelik devam ediyor mu bi sıkıntı var mı cinsiyet ne falan Dilan doğuma ne kadar kaldı dediler. Çok hoşuma gitti aramaları . Genelde böyle mi oluyor acaba doğum olunca arıyorlar falan mı 😁
Beni kimse aramadi valla. O kadar ölümden döndük insan bi gecmis olsun der🤣

Beni dondurulmuş embriyolarim için aradılar.. ilk tüp bebek tutmamıştı sonraki aysa hemen spontan gebe kaldım ve şimdi icerde 3 embriyom var ve ben onları naapicaami bilmiyorum. Aklim hep orda valla 😕

Beni dondurulmuş embriyolarim için aradılar.. ilk tüp bebek tutmamıştı sonraki aysa hemen spontan gebe kaldım ve şimdi icerde 3 embriyom var ve ben onları naapicaami bilmiyorum. Aklim hep orda valla 😕
Dursun canım öylece zaten 5 yıl sonra imha ediyorlar veya uzattırabiliyorsun

Ben koydurcam kalanları da üçüncü çocuğu istiyorum valla belki 4 bile olur 🤣 ama bu sefer teker teker

Ay maşallah valla sana😍 Allah gönlüne göre versinya gerçekten. Ben olursa spontan 2.ciyi olmazsa da dondurulmuslardan denerim kalmasın yavrucaklarim öyle dondurucuda 😂
Ya zaten başımıza ne gelirse ziyan olmasın mantığı yüzünden geliyor ben de aynı şeyi düşünüyorum 🤣

Aynen valla 😂 Bu arada senin ordu ne durumda gitti mi misafirlerin
Ay çok şükür kabus gibiydi. Keşke ilk günden yalnız kalsaymışım yalnız daha iyi bakıyorum bebeklere uykum da daha iyi.

Kimseyi cagirmayin tek başınıza bakın hepiniz. Her kafadan bi ses çıkıyor insan çıldıracak gibi oluyor. Bebek ağlıyor karnı aç biri diyor gaz biri diyor altı kirli diğeri geliyor bu bebek kolik diyor. Kimseyi çocuğun aç olduğuna ikna edemedim. Benden gizli mama vermeye çalışanlar su verenler anason verenler.

Bir şey sorcam ben de sen bilirsin. Suni sanci dedikleri synpitan mı?

Hangi merkez o üçüncü çocuğu orda yaptırayım 🤣 kız bizim tayinimiz cıktı antakyaya
Gaziantep umay tüp bebek zaten antakyadan gelmeniz yakın olur 😅 hadi gözünüz aydın kız sen istiyordun . Geçtiğimiz ay ben hataydaydım arsuzda ay oraya gidersiniz arada yaa benim yerimede git 😁😁

Ay çok şükür kabus gibiydi. Keşke ilk günden yalnız kalsaymışım yalnız daha iyi bakıyorum bebeklere uykum da daha iyi.

Kimseyi cagirmayin tek başınıza bakın hepiniz. Her kafadan bi ses çıkıyor insan çıldıracak gibi oluyor. Bebek ağlıyor karnı aç biri diyor gaz biri diyor altı kirli diğeri geliyor bu bebek kolik diyor. Kimseyi çocuğun aç olduğuna ikna edemedim. Benden gizli mama vermeye çalışanlar su verenler anason verenler.

Evet cnm syNpitan..
Çok zor geçtiğini tahmin ettim ama şükür ki gitmişler. Her kafadan bir ses çıkar herkes kendi tecrübesini ortaya koymak ister maalesef. Bu benim annemde de var ebe olmama rağmen bildiklerimi kabul ettiremiyorum kadına 😂 KV de de aynı şekilde ve ikiside olacak yanimda bakalim ben nasıl savasicam💁‍♀️

Ay kim geldi ki sana

Back