Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İnşAllah canım cümlemizde kavuşalım korkuyorum tedirginim biraz bebeğe bşey olur diye korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Haklısın ama içini ferah tut hangimizde yokki o korku rabbim korusun hepsini sağsalim alalm inşlh kucağımıza Bende de doğum korkusu başladı

Ha
Hayırlı bayramlar canim..
Çok geçmiş olsun. Toplamda kaç doz tetenoz aşisi oldun? Eğer 2 dozda o seni zaten 2 3 yıl kadar koruyabiliyor diye biliyorum. Ama sen yine de dr una sor muhakkak
Sağol canım bu ikinci gebeliğim olduğu için tek doz vurdular öncekinde iki dozdu diye. Ay bilmiyorum çoğu kişi ilhitap kapmamasına dikkat et dedi tamda bayram dr ye soramam olmazsa yarın acile gideceğim

Sağol canım bu ikinci gebeliğim olduğu için tek doz vurdular öncekinde iki dozdu diye. Ay bilmiyorum çoğu kişi ilhitap kapmamasına dikkat et dedi tamda bayram dr ye soramam olmazsa yarın acile gideceğim
Önceki aşıların hangi yıl yapılmıştı?

Yaa çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun bol bol dua edilen Nasıl kopmuş kordon nasıl anladınız
Sagol canim. Hic biseyim yoktu aslinda. Sabah 8'de bi sicaklik hissettim. Wc ye girmedim cunku bi baski vardi. Hani cis gelmis gbi. Banyoya attim kendimi bi anda kan bosaldi. Nasil hastaneye gittim kanlar icinde 10 dakikada sezeryana alindim. Gozumu kapatana kadar Hep bebegimi dusundum doktora aglayarak yalvardim. Kordon kipmus bebegin suyu bosalmis. Beni alirlarken annenin hayati riski var bebekten once anneyi kurtarmamiz lazim demisler. Allah ikimizide kurtardi. Verilmis sadakam varmis. Cunku hic sancim yoktu uykum agir. Allah tarafindan uyandim gercekten. Bugune sukur olsun Allah bundan assa etmesin.

Ah canım benim neler yaşamışsın öyle çok şükür ki bebeğin iyi. Kendi nefes almayı basarabilmiş. Rabbim beterinden saklasın nasıl anladınız kordonun koptuğunu pekii?
Sagol canim Allah razi olsun. Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah. Cok yogun bitip tukenmek bilmeyen kanamayla gittim. Rahim icersinde yirtilmalarda olmus. Kordon kopmus su bosalmis. Icerden dikisle kanamayi durdurmuslar. Minigim savasci cikti direniyor. Allahin izniyle iyi olup cikacak insallah

Sagol canim. Dogdugunda solunum kesilmis dirrk entubeye baglamislar. Kordon rahim agzini kapatiyordu tup bebek doktorum insallah basimiza is acmaz demisti malesef oldu. Sukur yine iyiyiz

Sagol canim. Dogdugunda solunum kesilmis dirrk entubeye baglamislar. Kordon rahim agzini kapatiyordu tup bebek doktorum insallah basimiza is acmaz demisti malesef oldu. Sukur yine iyiyiz
Çok zor şeyler atlatmışsınız canım çok geçmiş olsun Allah inşallah devamındada size yardım eder en kısa sürede iyi haberlerle bebeğine kavuşursun

Canım neden yatıyorsun kanaman falan mı var ki eğer riskli bir durum yoksa gün içinde evin için de hafif yürüyüş yap kan akışı olsun gebeliğin hayrlı olsun sağlıcakla gelsin
Sağol tatlım inşallahyok kanamam falan ama garantiye alıyorum yatma imkanım olunca yatıyorum evde iş yapmiyorum sadece koridorda 5 dklik yürüyüşler yapıyorum canim çok bekleyince birşey olur korkusuyla tedirginligim

Çok büyük geçmiş olsun canım.hayirli olsun rabbim yavruna sağlık versin evinize hep beraber dönmeyi nasip etsin.kendinizi çok sakının demişsin neden olmuş peki kordon kopması?duamdasin

Canım ya neler olmus böyle kordon nasil kopar inanamiyorum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah

Ahh canım benim ahhh Allah korumuş çok etkilendim şükürler olsun ikiniz de iyisiniz insan başına ne gelir bilemiyor işte kıyamam nasıl korkmuşsundur Allah herkese kolay geçitler versin ne mutluki iyisiniz Allah seni yavruna yavrunuda sana bağışlasın

Ahh kuzuum çok geçmiş olsun, bebişin toparlayacaktır inşallah merak etme, ne zorluklarla geliyor bu bebeler öyle hemen pes etmezler Kendi kendine nefes almaya başlamış maşallah ona en kısa zamanda koynuna almak nasip olsun canım benim sağlıkla inşallah, kötü günler geride kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…