Hadi bakalım sağlıcakla kavuş inşallahCanım çok şükür iyiyim yaklaştı evet ne zmaan gelirse artık bekliyorum
İnşAllah canım cümlemizde kavuşalımHadi bakalım sağlıcakla kavuş inşallah
Haklısın ama içini ferah tut hangimizde yokki o korku rabbim korusun hepsini sağsalim alalm inşlh kucağımızaİnşAllah canım cümlemizde kavuşalımkorkuyorum tedirginim biraz bebeğe bşey olur diye korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Amin canım inşallahHaklısın ama içini ferah tut hangimizde yokki o korku rabbim korusun hepsini sağsalim alalm inşlh kucağımızaBende de doğum korkusu başladı
Büyük ihtimal sezeryan olacak doktor birşey demedi gerçi henüz . Senşn nasıl olck cnmAmin canım inşallahnasıl istiyosun canım doğumu nasıl uygun görüyor doktor
Canım ben devlet hastanesine gidiyorum orası da bir sorun olmadıktan sonra normal doğum beklıyoruz dediBüyük ihtimal sezeryan olacak doktor birşey demedi gerçi henüz . Senşn nasıl olck cnm
Sağol canım bu ikinci gebeliğim olduğu için tek doz vurdular öncekinde iki dozdu diye. Ay bilmiyorum çoğu kişi ilhitap kapmamasına dikkat et dedi tamda bayram dr ye soramam olmazsa yarın acile gideceğimHa
Hayırlı bayramlar canim..
Çok geçmiş olsun. Toplamda kaç doz tetenoz aşisi oldun? Eğer 2 dozda o seni zaten 2 3 yıl kadar koruyabiliyor diye biliyorum. Ama sen yine de dr una sor muhakkak
Önceki aşıların hangi yıl yapılmıştı?Sağol canım bu ikinci gebeliğim olduğu için tek doz vurdular öncekinde iki dozdu diye. Ay bilmiyorum çoğu kişi ilhitap kapmamasına dikkat et dedi tamda bayram dr ye soramam olmazsa yarın acile gideceğim
Sagol canim. Hic biseyim yoktu aslinda. Sabah 8'de bi sicaklik hissettim. Wc ye girmedim cunku bi baski vardi. Hani cis gelmis gbi. Banyoya attim kendimi bi anda kan bosaldi. Nasil hastaneye gittim kanlar icinde 10 dakikada sezeryana alindim. Gozumu kapatana kadar Hep bebegimi dusundum doktora aglayarak yalvardim. Kordon kipmus bebegin suyu bosalmis. Beni alirlarken annenin hayati riski var bebekten once anneyi kurtarmamiz lazim demisler. Allah ikimizide kurtardi. Verilmis sadakam varmis. Cunku hic sancim yoktu uykum agir. Allah tarafindan uyandim gercekten. Bugune sukur olsun Allah bundan assa etmesin.Yaa çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun bol bol dua edilenNasıl kopmuş kordon nasıl anladınız
Sagol canim Allah razi olsun. Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah. Cok yogun bitip tukenmek bilmeyen kanamayla gittim. Rahim icersinde yirtilmalarda olmus. Kordon kopmus su bosalmis. Icerden dikisle kanamayi durdurmuslar. Minigim savasci cikti direniyor. Allahin izniyle iyi olup cikacak insallahAh canım benim neler yaşamışsın öyleçok şükür ki bebeğin iyi. Kendi nefes almayı basarabilmiş. Rabbim beterinden saklasın nasıl anladınız kordonun koptuğunu pekii?
Sagol canim. Dogdugunda solunum kesilmis dirrk entubeye baglamislar. Kordon rahim agzini kapatiyordu tup bebek doktorum insallah basimiza is acmaz demisti malesef oldu. Sukur yine iyiyizGeçmiş olsun canım Allah şifalar versin üzme canını atlatırsınız inşallah. Aslında 32. Hafta çokta küçük değil kilosuda öyle neden yaşama şansına az dediler Allah ın izniyle atlatır inşallahpeki kordon neden kopmuş
2013 teÖnceki aşıların hangi yıl yapılmıştı?
Çok zor şeyler atlatmışsınız canım çok geçmiş olsunSagol canim. Dogdugunda solunum kesilmis dirrk entubeye baglamislar. Kordon rahim agzini kapatiyordu tup bebek doktorum insallah basimiza is acmaz demisti malesef oldu. Sukur yine iyiyiz
Sağol tatlım inşallahCanım neden yatıyorsun kanaman falan mı var ki eğer riskli bir durum yoksa gün içinde evin için de hafif yürüyüş yap kan akışı olsungebeliğin hayrlı olsun sağlıcakla gelsin
Çok büyük geçmiş olsun canım.hayirli olsun rabbim yavruna sağlık versin evinize hep beraber dönmeyi nasip etsin.kendinizi çok sakının demişsin neden olmuş peki kordon kopması?duamdasinHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..
Canım ya neler olmus böyle kordon nasil kopar inanamiyorum çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallahSagol canim. Hic biseyim yoktu aslinda. Sabah 8'de bi sicaklik hissettim. Wc ye girmedim cunku bi baski vardi. Hani cis gelmis gbi. Banyoya attim kendimi bi anda kan bosaldi. Nasil hastaneye gittim kanlar icinde 10 dakikada sezeryana alindim. Gozumu kapatana kadar Hep bebegimi dusundum doktora aglayarak yalvardim. Kordon kipmus bebegin suyu bosalmis. Beni alirlarken annenin hayati riski var bebekten once anneyi kurtarmamiz lazim demisler. Allah ikimizide kurtardi. Verilmis sadakam varmis. Cunku hic sancim yoktu uykum agir. Allah tarafindan uyandim gercekten. Bugune sukur olsun Allah bundan assa etmesin.
Hadi bakalım inşallah zaten en iyisi normal de işte özel durum olmadığı sürece sağ salim kavuş inşallahCanım ben devlet hastanesine gidiyorum orası da bir sorun olmadıktan sonra normal doğum beklıyoruz dedi
Amin inşallahHadi bakalım inşallah zaten en iyisi normal de işte özel durum olmadığı sürece sağ salim kavuş inşallah
Ahh canım benim ahhh Allah korumuş çok etkilendim şükürler olsun ikiniz de iyisinizSagol canim. Hic biseyim yoktu aslinda. Sabah 8'de bi sicaklik hissettim. Wc ye girmedim cunku bi baski vardi. Hani cis gelmis gbi. Banyoya attim kendimi bi anda kan bosaldi. Nasil hastaneye gittim kanlar icinde 10 dakikada sezeryana alindim. Gozumu kapatana kadar Hep bebegimi dusundum doktora aglayarak yalvardim. Kordon kipmus bebegin suyu bosalmis. Beni alirlarken annenin hayati riski var bebekten once anneyi kurtarmamiz lazim demisler. Allah ikimizide kurtardi. Verilmis sadakam varmis. Cunku hic sancim yoktu uykum agir. Allah tarafindan uyandim gercekten. Bugune sukur olsun Allah bundan assa etmesin.
Ahh kuzuumHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?