Haftan çok iyi canım bebeğin kilosu da iyidir. 36dan sonra doğan bebeklerde solunum sıkıntısı genelde olmuyor. Korkma Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alacaksınİnşAllah canım cümlemizde kavuşalımkorkuyorum tedirginim biraz bebeğe bşey olur diye korkuyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik
Iyi küçüğüm şükür bi yaramazlık yok. Sıcaklar darlıyor bikofi abla nasılsın bebiş Nasıl
Ah canım senin de verilmiş sadakan varmış Allah muhafaza. Rabbim biran evvel evine kavuştursun minik savaşçınıSagol canim Allah razi olsun. Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah. Cok yogun bitip tukenmek bilmeyen kanamayla gittim. Rahim icersinde yirtilmalarda olmus. Kordon kopmus su bosalmis. Icerden dikisle kanamayi durdurmuslar. Minigim savasci cikti direniyor. Allahin izniyle iyi olup cikacak insallah
Canım işte özel takipliydim doktorun bazı şeylerine sinir oldum 32 den bu yana devlet hastanesine gidiyorum orada da 41 kadar bekleriz sonra suni sancı veririz dedi bu evrede kakasını falan yer oksijensiz kalır diye aklım çıkıyor sağlıcakla gelsin de artık normal sezeryan ne olur bilmiyorum çünkü devlet hastaneleri koca bir bilinmezlikle dolu insan bşey sormaya korkuyorHaftan çok iyi canım bebeğin kilosu da iyidir. 36dan sonra doğan bebeklerde solunum sıkıntısı genelde olmuyor. Korkma Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alacaksın
Normal doğumun gözünü seveyim. 20 gün oldu hala dikişlerim ağrıyor sezaryenin sonrası zor. Ağrılardan zaten kalkamıyorsun o halde bebekle uğraşmak da zor.
Hepimiz bu ara aynı durumdayız abla sıcaklar daralttı. Bendede haberler ağrı sancı bekliyorum su gelmesini Nişan gelmesini doğuma dair bişey yani ama gelen giden yok bilmiyorum valla bi de kız erken doğar derler bir daha diyen çıkarsa zaten döveceğimIyi küçüğüm şükür bi yaramazlık yok. Sıcaklar darlıyor bihaberler sen de. Doğuma 14 gün kaldı yazıyor. Ne alemde minik kuşun
Eee sen de çok rahat ettiriyosun içerde demek ki, çıkası gelmiyor çocuğunHepimiz bu ara aynı durumdayız abla sıcaklar daralttı. Bendede haberler ağrı sancı bekliyorum su gelmesini Nişan gelmesini doğuma dair bişey yani ama gelen giden yok bilmiyorum valla bi de kız erken doğar derler bir daha diyen çıkarsa zaten döveceğim
Ah inşallah abla öyle olurEee sen de çok rahat ettiriyosun içerde demek ki, çıkası gelmiyor çocuğundur daha 38'desin. Haftaya gelicek hissediyorum
Üzerinden çok geçmiş. Bu gebeliginde 1 doz daha yapılmalıydı bence canim. Sen sac düşmesinin üzerinden 72 saat geçmeden dr a git muhakkak. Çok çok geçmiş olsun2013 te
Anladım canım bakalım hayrılısı olsun İnşallah kızlar nasıl alıştınız mı birbirinize40tan sonra haftada 2 kere gidiliyor diye biliyorum öyle bir durum olursa müdahale edilir merak etme
Çok şükür iyiyiz emiyorlar uyuyorlar bazen ikisi aynı anda uyanıyor o çok zor oluyor. Hafiften gaz sancıları başladı olay daha fazla büyümeden çare bulmaya çalışıyoruz.Anladım canım bakalım hayrılısı olsun İnşallah kızlar nasıl alıştınız mı birbirinize
Evet erkek canım ayrıntılı da eoey bi ayrıntılı gördükAh inşallah abla öyle olursenin bebiş kesin erkek değil mi doğum hakkında bşey dedi mi doktorun
İnşAllah büyümez canım o durumda zor oluyorÇok şükür iyiyiz emiyorlar uyuyorlar bazen ikisi aynı anda uyanıyor o çok zor oluyor. Hafiften gaz sancıları başladı olay daha fazla büyümeden çare bulmaya çalışıyoruz.
Sağlıcakla gelsin abla oğlusunEvet erkek canım ayrıntılı da eoey bi ayrıntılı gördükhenüz doğum üzerine bi konuşma yapmadık. C.tesi nst'ye gidicem. 10 günde bir nst dedi şimdilik. Normal istiyorum ama dr ne derse o sen de işaret beklediğine göre normal istiyorsun
Iyi ne güzel maşallah herşey yolunda demek ki çok şükürSağlıcakla gelsin abla oğlusunevet abla ben devlete gidiyorum ya normal doğum bekleniyor şuan
Rabbim korumuz ikinizide. Çok geçmiş olsun. İnşallah tezzamanda şifalanırsınzSagol canim Allah razi olsun. Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah. Cok yogun bitip tukenmek bilmeyen kanamayla gittim. Rahim icersinde yirtilmalarda olmus. Kordon kopmus su bosalmis. Icerden dikisle kanamayi durdurmuslar. Minigim savasci cikti direniyor. Allahin izniyle iyi olup cikacak insallah
10 günde bi nst mi istedi.Evet erkek canım ayrıntılı da eoey bi ayrıntılı gördükhenüz doğum üzerine bi konuşma yapmadık. C.tesi nst'ye gidicem. 10 günde bir nst dedi şimdilik. Normal istiyorum ama dr ne derse o sen de işaret beklediğine göre normal istiyorsun
Benim de bugün 34.hafta doluyor canım. Kimi dr 32'den sonra aliyor nst'ye. Ben heyecanla bekliyorum. Ilk deneyimim olucak10 günde bi nst mi istedi.Benimki 34 ten sonra nst e alıyorum dedi geçen sancım vardı gittim nst e ama ne sıkıcı ya uzan bekle 20 dk boyunca
Sağol canım ama sağlık ocağı 10 yıl olmadığı için bir doz yapacağız demişti dr da doğru dedi. Bilmiyorum şimdi dün acile gittim tetanoz okduysan birşey olmaz dedi gönderdi kafam karıştı şimdiÜzerinden çok geçmiş. Bu gebeliginde 1 doz daha yapılmalıydı bence canim. Sen sac düşmesinin üzerinden 72 saat geçmeden dr a git muhakkak. Çok çok geçmiş olsun
Maşallah canım, gözünüz aydın o zamanCanlarım @mlshopekofi Granadaco @Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?