Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yok canım bana söylemedi kalp hızını sadece iyi dedi duymayı planlamıyordum ama duydujk demişti 6+5 di

Haha aynı durumdayım yaa

Çok zor değil miiiii..
Zor ama sabırsızlık daha zor. Merakta. Ne zaman nasıl gelecek huyu suyu ne olacak bu sıcak basmaları,mide yanmaları,doymayan mide ama alınan fazla kilolar,uykusuzluk ki en etkeni tuvalet nöbetleri hepsi geçecek diye çok boğmuyor da ama zor. Zor kardeş zor. Bu arada fazla kilo alımı için doktor ctesi baya nasihat çekti aman dikkat et kilo ver. Aldıkca rahim kısmı da içten yağlanıyor,bebekte kilo alıyor ve normal doğum zorlaşıyor aman ha deyip durdu ki daha 13 kg aldım. Kızlar aman ha fazla almayın

Ayy masallah canım ya gozunaydin çok sevindim Bayramdan sonra daha da net görürsünüz Allah'in izniyle

Arkadaşlar yattigim için hareketsiz kaldığımdanmi nedir midem taş gibi hem açım, hem çok sişim yemek yemek istiyorum,ama daha kotu olmaktan korkuyorum ne yapacağım böyle olan oldumu?sade sade serbestmi bu donemde

Herkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin üzme canını atlatırsınız inşallah. Aslında 32. Hafta çokta küçük değil kilosuda öyle neden yaşama şansına az dediler Allah ın izniyle atlatır inşallah peki kordon neden kopmuş

Bayramınız mübarek olsun kızlar Benimde ayağıma saç düştü biraz kesti ve az kanadı tetanoz aşısı korur değil mi çok endişelendim zaten diken üstüyüm herşeye dikkat ediyordum ama böyle birşey oldu . Birşey yapmam gerekir mi

Canımya çok üzüldüm yaşadıklarına.. Ama 32 hf az bi hafta değil bebişin de tutunmuş hayata Allah bağışlamış sana çok şükür.. Dualarimdasin canim. Yavrum kiyamam annesine kucağına kavuşsun bi an önce inşallah

Ha Hayırlı bayramlar canim..
Çok geçmiş olsun. Toplamda kaç doz tetenoz aşisi oldun? Eğer 2 dozda o seni zaten 2 3 yıl kadar koruyabiliyor diye biliyorum. Ama sen yine de dr una sor muhakkak

Canım neden yatıyorsun kanaman falan mı var ki eğer riskli bir durum yoksa gün içinde evin için de hafif yürüyüş yap kan akışı olsun gebeliğin hayrlı olsun sağlıcakla gelsin

Ah canım benim neler yaşamışsın öyle çok şükür ki bebeğin iyi. Kendi nefes almayı basarabilmiş. Rabbim beterinden saklasın nasıl anladınız kordonun koptuğunu pekii?

Yaa çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun bol bol dua edilen Nasıl kopmuş kordon nasıl anladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…