Yok canım bana söylemedi kalp hızını sadece iyi dedi duymayı planlamıyordum ama duydujk demişti 6+5 diSağol canım benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla hayırla ilerler yo canım aynen birtane diye çıktık yola rabbim bizden iyisini bilir artık zannetmiyorum çünkü Dr bebek olsa görünürdü yok gibi dedi yinede iki hafta sonra belli olacak sana kalp hızını falan soylemismiydi
Benimde dün 6+2 idiYok canım bana söylemedi kalp hızını sadece iyi dedi duymayı planlamıyordum ama duydujk demişti 6+5 di
Haha aynı durumdayım yaaS
Sana güzel bişi soyliyim mi ?
Gebeliğinin son 3 ayı yaz aylarına denk gelmeyeceği için çok şanslısın ❤
Ben son 1 aydır uyuyamiyorum, çok terliyorum 50 yle gebe kaldım şu an 70 kiloyum. Minyon bir yapım olduğu için vücudum bu kadar kiloyu kaldıramadı bacaklarım belim sırtım her yerim agriyor. Bunlara yazın sıcaklığı ve nemi de eklenince bi an önce doğurmak istiyor insan
Ama yine de annelik güdüsü işte, diyorsunki olsun ben katlanırım bu sıcağa, ağrıya ve siziya.. Evlâdım yeterki vaktinde gelsin
Zor ama sabırsızlık daha zor.Çok zor değil miiiii..
Ayy masallah canım ya gozunaydin çok sevindimCanlarım @mlshopekofi Granadaco @Karasbaby UkaderU @ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
Evet canım benim bayram sonu herşey netleşirAyy masallah canım ya gozunaydin çok sevindimBayramdan sonra daha da net görürsünüz Allah'in izniyle
7.gun ciktiCanım 20 kaçıncı gün çıktı
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin üzme canını atlatırsınız inşallah. Aslında 32. Hafta çokta küçük değil kilosuda öyle neden yaşama şansına az dediler Allah ın izniyle atlatır inşallahHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..
Canımya çok üzüldüm yaşadıklarına.. Ama 32 hf az bi hafta değil bebişin de tutunmuş hayata Allah bağışlamış sana çok şükür.. Dualarimdasin canim. Yavrum kiyamam annesine kucağına kavuşsun bi an önce inşallahHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Bende haberler kotu... malesef 10 temmuzda kordon kopmasi sebebiyle 32 haftalik dogum yaptim. Yasadklarim kabus gibiydi. Ne oldugunu bile anlayamadim.. Bebegim 2.180 gram 45 cm dogdu. %3 yasama sansi dediler. Dogar dogmaz entubeye baglandi. Allaha sukurler olsun bugun 10 gun. Oksijensiz nefes alabiliyor. Yogun bakimda ama durumu iyi. Yazmak istedim sizlere. Kendinize cok dikkat edin kendinizi cok sakinin. Herkese hayirli bayramlar diliyor, bol bol dualarinizi bekliyorumm..
Hayırlı bayramlar canim..Bayramınız mübarek olsun kızlarBenimde ayağıma saç düştü biraz kesti ve az kanadı tetanoz aşısı korur değil mi çok endişelendim zaten diken üstüyüm herşeye dikkat ediyordum ama böyle birşey oldu . Birşey yapmam gerekir mi
Canım neden yatıyorsun kanaman falan mı var ki eğer riskli bir durum yoksa gün içinde evin için de hafif yürüyüş yap kan akışı olsunArkadaşlar yattigim için hareketsiz kaldığımdanmi nedir midem taş gibi hem açım, hem çok sişim yemek yemek istiyorum,ama daha kotu olmaktan korkuyorum ne yapacağım böyle olan oldumu?sade sade serbestmi bu donemde
Ah canım benim neler yaşamışsın öyleHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
Yaa çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun bol bol dua edilenHerkese selam kizlar. Umarim herkes iyidir..
AA Ahsen nasılsın kız doğum yaklaşmıştır senin bebiş nasılkofi abla nasılsın bebiş Nasıl
Canım çok şükür iyiyim yaklaştı evet ne zmaan gelirse artık bekliyorumAA Ahsen nasılsın kız doğum yaklaşmıştır senin bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?