Az kaldı deseneSen öyle diyorsan öyle olsun balım ya.pazartesi büyük güninşallah arefe mübarek gün bir müjde alalım istiyoruz
Evet canım benim az kaldı amin inşallahAz kaldı deseneRabbim o mübarek günde kalbindekini hayırlısıyla duymanı nasip etsin çimçimeemm
ayy canım benımm yaaa asırı sevındımm asırıı masallahhh masallahh olsun kız bırı bızımle olsun nolcak allahın ıznıylenn bıde al kucagınaada hayırlısıylan rabbım yardımcın olsun ınsallahhh :) :) :)Canlarımmlshope kofi Granadaco Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
Sağol canım Allah razı olsun en kısa sürede bu duyguyu sanada yaşatsınayy canım benımm yaaa asırı sevındımm asırıı masallahhh masallahh olsun kız bırı bızımle olsun nolcak allahın ıznıylenn bıde al kucagınaada hayırlısıylan rabbım yardımcın olsun ınsallahhh :) :) :)
bu arada olsun vardır bır hayırr sen ıstanbula mı geldın bu arada en kotu dınlemek ıcın ourdugun yede bı doktora gıt oylesıne ıcın rahat etsın
Ben de şaşırmıştım zaten bu p.tesiye kadar nasıl dayanıcak diyeCanlarımmlshope kofi Granadaco Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
Oh şükür aklimdaydin hep.. Çok ama çok sevindim. Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla kucağına versin inşallah canımCanlarımmlshope kofi Granadaco Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
Amin inşallah canım benim rabbim kucağımıza almayı nasip etsinOh şükür aklimdaydin hep.. Çok ama çok sevindim. Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla kucağına versin inşallah canımkendine herşeye çok dikkat et
Dayanamadım bacım ha arife mübarek gün ha cuma mübarek gün ne fark eder dedimBen de şaşırmıştım zaten bu p.tesiye kadar nasıl dayanıcak diyefilm tadında dakikalar yaşamışsınız kısmet bak iyi yapmışsın çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Sağlıkla büyüsün minnoş
umut bebekim hayırlı olsun canım, ikisi de tutmuş demek, ay bu embriyolar çok yaramazlar mındır mındır oynatıyolar biziDayanamadım bacım ha arife mübarek gün ha cuma mübarek gün ne fark eder dedimay hiç sorma sanslimiyim değilmişim bilemedim ama Allah biliyo ya kalp atışını az daha büyüyünce duymak istemiştim önemli olan benim için dış gebelik ihtimalini dışlamak ve kese bebek olusmusmuydu onlarda yolunda şükür ikinci muhtemelen kaybolur dedi Dr belki az daha incelese görürdüde cereyan kesildi
Heee arefeye değil bayrama denk getirdin deseneDayanamadım bacım ha arife mübarek gün ha cuma mübarek gün ne fark eder dedimay hiç sorma sanslimiyim değilmişim bilemedim ama Allah biliyo ya kalp atışını az daha büyüyünce duymak istemiştim önemli olan benim için dış gebelik ihtimalini dışlamak ve kese bebek olusmusmuydu onlarda yolunda şükür ikinci muhtemelen kaybolur dedi Dr belki az daha incelese görürdüde cereyan kesildi
umut bebekim hayırlı olsun canım, ikisi de tutmuş demek, ay bu embriyolar çok yaramazlar mındır mındır oynatıyolar biziAllah daim etsin, kucağına almak nasip olsun Çok sevindim kuzum. Olsun doktora gitmek için bahane çıkmış oldu sana böyle giderse bizim kocalar doğuma kadar göremicek heralde bebeleri
Aynen öyle bugün bizim bayramimiz yakın olaydikta hepinize bı tatlı ismarlayaydimHeee arefeye değil bayrama denk getirdin desene
Yemiş kadar oldum caniiiimAynen öyle bugün bizim bayramimiz yakın olaydikta hepinize bı tatlı ismarlayaydim
Ay canım benim ya şifa olsun kg olsun hamza aliyeYemiş kadar oldum caniiiim
AmiiinAy canım benim ya şifa olsun kg olsun hamza aliye
Ayyyy muhteşem bir haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşalllahCanlarımmlshope kofi Granadaco Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrık patttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey
Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla hayırla ilerler yo canım aynen birtane diye çıktık yola rabbim bizden iyisini bilir artık zannetmiyorum çünkü Dr bebek olsa görünürdü yok gibi dedi yinede iki hafta sonra belli olacak sana kalp hızını falan soylemismiydiAyyyy muhteşem bir haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşalllahbelki diğer kese de düzelir ya da bozulur ama üzülme onun için zaten bir can peşinde yoka çıkmadık mı diğeri güzel güzel sağlıcakla ilerlesin çok çok sevindim
Sana güzel bişi soyliyim mi ?Amin inşallah canım benim rabbim kucağımıza almayı nasip etsinediyorum canım sadece ihtiyaç için kalkıyorum hiç niyete gitmiyorum hastane hariç beslenmeme dikkat ediyorum rabbim devamını göstersin inşallah.
Rabbim izin verirse Mart ayına denk gelecek doğum gerçekten öyle yazın sicagi daha kotu hamileler için ödem vs.bende minyonum ama diyorum rabbim bı kolaylik verecektir.kis dönemi olduğu ocin bende yürüyüş falan yapamam 100 kg ile tamamlarım hamileliği artıkS
Sana güzel bişi soyliyim mi ?
Gebeliğinin son 3 ayı yaz aylarına denk gelmeyeceği için çok şanslısın ❤
Ben son 1 aydır uyuyamiyorum, çok terliyorum 50 yle gebe kaldım şu an 70 kiloyum. Minyon bir yapım olduğu için vücudum bu kadar kiloyu kaldıramadı bacaklarım belim sırtım her yerim agriyor. Bunlara yazın sıcaklığı ve nemi de eklenince bi an önce doğurmak istiyor insan
Ama yine de annelik güdüsü işte, diyorsunki olsun ben katlanırım bu sıcağa, ağrıya ve siziya.. Evlâdım yeterki vaktinde gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?