Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Canlarım mlshope kofi Granadaco Karasbaby UkaderU ayguldiyebiri ve diğer arkadaşlarım dayanamadim az önce muayeneye gittim 6+2 çıktık ikiz dedi ama birinin kesesi düzgün değil şimdiye kadar görünmedi gerekliydi dedi muhtemelen bozulur dedi birtanesi canlanmış kalp atımı var dedi tam dinletecekti esimi aldılar içeri tam cihazı kalp hizasına getirdiler ben catalda ayrıkpatttt elektrikler gitti doktor dedi bu nasıl şans 9yil bekledik 2hafta daha bekleyelim dedik döndük geldik hiç bir şey anlamadım ha ışık hızında oldu hersey

ayy canım benımm yaaa asırı sevındımm asırıı masallahhh masallahh olsun kız bırı bızımle olsun nolcak allahın ıznıylenn bıde al kucagınaada hayırlısıylan rabbım yardımcın olsun ınsallahhh :) :) :)

bu arada olsun vardır bır hayırr sen ıstanbula mı geldın bu arada en kotu dınlemek ıcın ourdugun yede bı doktora gıt oylesıne ıcın rahat etsın

Sağol canım Allah razı olsun en kısa sürede bu duyguyu sanada yaşatsın evet aslında kalp atışını dinlemek istememiştim daha çok küçük diye Dr dedim iki haftaya dinlesem sadece varmı kalp atışı baksak dedim yok bı zararı olmaz demiştiki rabbim içimden geçeni bildi heral elektrik gidince kaldık öylece sonra dinleriz dedik geldik aynen hayırlısı zaten her zaman tekiz gebelik isterim çünkü benim böbreğimde ip darlık var hamilelikte sıkıntı oluyormus rabbim bizden iyisini bilir

Ben de şaşırmıştım zaten bu p.tesiye kadar nasıl dayanıcak diye film tadında dakikalar yaşamışsınız kısmet bak iyi yapmışsın çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşaallah. Sağlıkla büyüsün minnoş

Oh şükür aklimdaydin hep.. Çok ama çok sevindim. Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla kucağına versin inşallah canım kendine herşeye çok dikkat et

Oh şükür aklimdaydin hep.. Çok ama çok sevindim. Rabbim devamını da getirsin sağlıcakla kucağına versin inşallah canım kendine herşeye çok dikkat et
Amin inşallah canım benim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ediyorum canım sadece ihtiyaç için kalkıyorum hiç niyete gitmiyorum hastane hariç beslenmeme dikkat ediyorum rabbim devamını göstersin inşallah.

Dayanamadım bacım ha arife mübarek gün ha cuma mübarek gün ne fark eder dedimay hiç sorma sanslimiyim değilmişim bilemedim ama Allah biliyo ya kalp atışını az daha büyüyünce duymak istemiştim önemli olan benim için dış gebelik ihtimalini dışlamak ve kese bebek olusmusmuydu onlarda yolunda şükür ikinci muhtemelen kaybolur dedi Dr belki az daha incelese görürdüde cereyan kesildi

umut bebekim hayırlı olsun canım, ikisi de tutmuş demek, ay bu embriyolar çok yaramazlar mındır mındır oynatıyolar biziAllah daim etsin, kucağına almak nasip olsun Çok sevindim kuzum. Olsun doktora gitmek için bahane çıkmış oldu sana böyle giderse bizim kocalar doğuma kadar göremicek heralde bebeleri

Heee arefeye değil bayrama denk getirdin desene

Daha ne olabilir ki ultrasyon esnasında en önemli şey elektrik o gitti daha ilerisi olamaz heralde.sagol canım Allah razı olsun evet ikiside tutmuş ama Dr diğerinde bebeği göremedim muhtemelen bozulur dedi fazlada bakamadi malum durumdan dolayı zaten iki hafta sonra büyük gun.dr tüp bebek demedim bı baktı sok ikiz bu dedi he tüp bebek çift transfer dedim

Ayyyy muhteşem bir haber hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşalllah belki diğer kese de düzelir ya da bozulur ama üzülme onun için zaten bir can peşinde yoka çıkmadık mı diğeri güzel güzel sağlıcakla ilerlesin çok çok sevindim

Sağol canım benim Allah razı olsun inşallah sağlıkla hayırla ilerler yo canım aynen birtane diye çıktık yola rabbim bizden iyisini bilir artık zannetmiyorum çünkü Dr bebek olsa görünürdü yok gibi dedi yinede iki hafta sonra belli olacak sana kalp hızını falan soylemismiydi

S Sana güzel bişi soyliyim mi ?
Gebeliğinin son 3 ayı yaz aylarına denk gelmeyeceği için çok şanslısın ❤
Ben son 1 aydır uyuyamiyorum, çok terliyorum 50 yle gebe kaldım şu an 70 kiloyum. Minyon bir yapım olduğu için vücudum bu kadar kiloyu kaldıramadı bacaklarım belim sırtım her yerim agriyor. Bunlara yazın sıcaklığı ve nemi de eklenince bi an önce doğurmak istiyor insan
Ama yine de annelik güdüsü işte, diyorsunki olsun ben katlanırım bu sıcağa, ağrıya ve siziya.. Evlâdım yeterki vaktinde gelsin

Rabbim izin verirse Mart ayına denk gelecek doğum gerçekten öyle yazın sicagi daha kotu hamileler için ödem vs.bende minyonum ama diyorum rabbim bı kolaylik verecektir.kis dönemi olduğu ocin bende yürüyüş falan yapamam 100 kg ile tamamlarım hamileliği artıkaynen nelere katlanmadik bebeklerimiz için buda son şey oldun katlanacagimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…