Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kizlar merhaba Bana bayadir bildirim gelmiyodu bende diyorum kimse yazmiyo heralde ...Bı baktım ki şimdi baya şeyler değişmiş

Nosking bebisler gelmiş çok şükür Gözümüz aydın Sağlıkla hayırla büyütün inşallah Çok sevindim isimleri de çok güzel

Karasbaby , Umut_bebek sizden de ne güzel müjdeli haberler almışız
Ay nasıl mutlu oldum bilseniz arka arkaya aynı anda okuyunca hepsini
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah minnoslar
Maşallah hepinize

Canım merhaba hoşgeldin benim gidişat şu anda iyi ama emin olamıyorum yine de, o kadar çok olumsuzluk yaşadım ki inşallah herşey yolunda giderse paylaşırım yine sizlerle. 2 haftaya kontrolüm var Allah izin verirse
Nosking aldı kızları koynuna darısı sizlere olsun sağlıkla görelim doğumlarınızı inşallah
umut bebekcimden de güzel haberler aldı çok şükür, Allah daim etsin inşallah

He kız iyi oldu böyle inşallah çok zayıflamam doğumdan sonra
Sende sevdin degilmi kiloyu nedense ben çok zayıf sevmiyorum ya az şöyle etli butlu olacak kendim öyle oluncadir belkiteselli ediyorum diye kendimi

Evet canım benim hayatımızdaki en güzel degisikligi yaşıyoruz şuan inşallah rabbim devamini göstersin telaşlı günler başladı artık sen ne yaptın canım bebiş ne olacak?

Sende sevdin degilmi kiloyu nedense ben çok zayıf sevmiyorum ya az şöyle etli butlu olacak kendim öyle oluncadir belkiteselli ediyorum diye kendimi
Yok kız bende çok zayıf sevmiyorum aslında zayıfken ben çok zayıf durmuyodum kalça meme olunca ama şimdi göbek öne popo geriye gidiyo

Allah'ın izniyle inşallah herşey yolunda gidicek canım benimVe bizlere de o güzel haberi vericeksin büyümüş diyceksin minnosum

Evet canım benim hayatımızdaki en güzel degisikligi yaşıyoruz şuan inşallah rabbim devamini göstersin telaşlı günler başladı artık sen ne yaptın canım bebiş ne olacak?
Ayy masallah maşallah ya Rabbim hayırla sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip edicek inşallah hepimize
Bizde 26 haftalık olduk Allah'ın izniyle inşallah çok şükür hersey yolunda Allah nasip ederse ekim başı gibi olucak inşallah doğum ..

Masallah maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

Hamileliğin ilk deneminde kesinlikle yenilmez dediğiniz birşey varmı tecrübeli hatunlar salam sucuk sosis pastörize edilmemiş peynir çiğ et hariç.
Dereotuna dikkat et canım. Yani kısırın içinde falan az miktarda ye ama canım çekti deyip boşboş yeme sakın. Bide hiçbir bitki çayını içme. Ne olur ne olmaz. Çayı biliyorsundur gerçi

Dereotuna dikkat et canım. Yani kısırın içinde falan az miktarda ye ama canım çekti deyip boşboş yeme sakın. Bide hiçbir bitki çayını içme. Ne olur ne olmaz. Çayı biliyorsundur gerçi
Hiç yemedim canım normaldede yemedigim birşeydi zaten sağol uyardigin için tabiki tedbirimi alayım ben caymi çay neydi ya bir iki sene ara verdik çaya

Hiç yemedim canım normaldede yemedigim birşeydi zaten sağol uyardigin için tabiki tedbirimi alayım ben caymi çay neydi ya bir iki sene ara verdik çaya
Çay derken bitki çayını biliyorsundur demek istemiştim 2 sene ara vereceğini sanmıyorum. Daha şimdiden düşmüş aklına baksana

Çay derken bitki çayını biliyorsundur demek istemiştim 2 sene ara vereceğini sanmıyorum. Daha şimdiden düşmüş aklına baksana
Ahahaha yok bacım yok benim için geçmiş sana afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…