- 7 Ocak 2009
- 7.078
- 11.487
- 773
- 34
Ayyy ikizler geliyor ❤❤❤❤13.950 çıktı canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ikizler geliyor ❤❤❤❤13.950 çıktı canim
Bak ne güzel artmış artık baktırma kese de görünür artık bu sefer oldunu iş13.950 çıktı canim
Demekki belirti falan aramamak gerekmiş anladımIşte bu
Yok canım görmedim bı hafta sonra git demişlerdi yarın salı gün doluyor bı hafta az daha sabredeyim rabbim izin verirse kese bebek inşallah kalp atışı hepsini bir duyayım diyeSen kese gördün mü canım?
Sence öylemi?bende az öyle diye düşünüyorumAyyy ikizler geliyor ❤❤❤❤
Evet canım maşallah dun sonuç çıkana kadar 9 doğurdumeşimde diyo hani demir tadı yok hani uykum yok diyordun al sana bebisimizden belkide bebislerimizden cvp diyorBak ne güzel artmış artık baktırma kese de görünür artık bu sefer oldunu iş
Bence öyle valla hayirla saglikla gelsinler beta cok guzel çıkmış masallah ❤Sence öylemi?bende az öyle diye düşünüyorum
Maşallah maşallah evet canım güzel cikmis kesede belli olacak artık belkide dayanamam 15temmuz evlilik yıldönümümuz ozaman gideriz eşime bana unutamayacagimiz bır anımız olur ay rabbim sanada olmayan bütün arkadaşlarımıza nasip etsinBence öyle valla hayirla saglikla gelsinler beta cok guzel çıkmış masallah ❤
Ay hadi bakalım kız ikiz de olabilir doğru demiş eşin merakla bekliyorum kese sonucunu vallaEvet canım maşallah dun sonuç çıkana kadar 9 doğurdumeşimde diyo hani demir tadı yok hani uykum yok diyordun al sana bebisimizden belkide bebislerimizden cvp diyor
Haber ederim canım benim bakacağız artikAy hadi bakalım kız ikiz de olabilir doğru demiş eşin merakla bekliyorum kese sonucunu valla
Kesinlikle 15 temmuzda git ❤Maşallah maşallah evet canım güzel cikmis kesede belli olacak artık belkide dayanamam 15temmuz evlilik yıldönümümuz ozaman gideriz eşime bana unutamayacagimiz bır anımız olur ay rabbim sanada olmayan bütün arkadaşlarımıza nasip etsin
Benim programda hesaplattigima göre 15temmuzda 6+1 olacak inşallah yada az dahami dursam özele gideceğim biraz maliyetli git 15gun sonra gel derse iki muayene ödemem gerek yada arefe gün gideyim diyorum o zamana dahada netleşirKesinlikle 15 temmuzda git ❤
Ayy umut bebekim görcen mi bebişleri haber et bize de, kız sen dayanırsın da biz dayanamayız arefeye kadar, 15 temmuzda git bence çok güzel haberle gel canım benim inşallahBenim programda hesaplattigima göre 15temmuzda 6+1 olacak inşallah yada az dahami dursam özele gideceğim biraz maliyetli git 15gun sonra gel derse iki muayene ödemem gerek yada arefe gün gideyim diyorum o zamana dahada netleşir
Evet canım benim göreceğiz inşallahkız bende dayandigimdan değilde hep önceki gitmeler boşa stres oluyor diyorlar yok kese küçük bebek görünmüyor falan sabredin daha geç gidin herşeyi görür stres olmazsınız diyen var beklemem ondan son bidaha baktirdim beta işler yolunda gibi çok şükür.tabiki canım benim zaten hemen burda paylaşırım sen ne yaptın sen kaçta duydun kalbi basladimi miğde bulantinAyy umut bebekim görcen mi bebişleri haber et bize de, kız sen dayanırsın da biz dayanamayız arefeye kadar, 15 temmuzda git bence çok güzel haberle gel canım benim inşallah
Canım belirtilere takılmaktan vazgeç nolur, bulantın olmasın zaten, inşallah sıkıntısız bir gebelik geçir, sağlıkla al bebişini bebişlerini kucağına Herkesin bünyesi farklı, hamilelikkişiye göre değişiyor. Bulantı Bir anda gelir keşke gelmeseydi dersin Genelde öyle diyor forumdaki hamile arkadaşlar. Ben balıktan tiksindim, bir kere bulandı midem somon kokusundan. 6 . Haftada duydum kalbini canım, inşallah bi dahakine daha kuvvetli duymak nasip olurHala elim yüreğimde, kaygılarım artıyor her geçen gün, Allah selamete çıkarsın inşallahEvet canım benim göreceğiz inşallahkız bende dayandigimdan değilde hep önceki gitmeler boşa stres oluyor diyorlar yok kese küçük bebek görünmüyor falan sabredin daha geç gidin herşeyi görür stres olmazsınız diyen var beklemem ondan son bidaha baktirdim beta işler yolunda gibi çok şükür.tabiki canım benim zaten hemen burda paylaşırım sen ne yaptın sen kaçta duydun kalbi basladimi miğde bulantin
Yok canım takılmıyorum ben belirti işine takılmayı son beta baktirdigimda bitirdimsadece seni merak ettim tabiki de kim ister bulantı falan rabbim hepimize güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim bu kaygılarımız son bulsun.dr transfer gününe goremi hesapliyor ultrasyon görüntüsüne goremi şuan nekadarliksin?Canım belirtilere takılmaktan vazgeç nolur, bulantın olmasın zaten, inşallah sıkıntısız bir gebelik geçir, sağlıkla al bebişini bebişlerini kucağına Herkesin bünyesi farklı, hamilelikkişiye göre değişiyor. Bulantı Bir anda gelir keşke gelmeseydi dersin Genelde öyle diyor forumdaki hamile arkadaşlar. Ben balıktan tiksindim, bir kere bulandı midem somon kokusundan. 6 . Haftada duydum kalbini canım, inşallah bi dahakine daha kuvvetli duymak nasip olurHala elim yüreğimde, kaygılarım artıyor her geçen gün, Allah selamete çıkarsın inşallah
Tüp bebek olduğunu biliyor ama ultrasona göre hesapladı kese gördükten sonra, zaten transfere göre hesaplasa 10 gün falan geride çıkacak.şu an 7+3 üm. 2 haftaya gidecem inşallah, bakalım neler bekliyor beniYok canım takılmıyorum ben belirti işine takılmayı son beta baktirdigimda bitirdimsadece seni merak ettim tabiki de kim ister bulantı falan rabbim hepimize güzel hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah canım benim bu kaygılarımız son bulsun.dr transfer gününe goremi hesapliyor ultrasyon görüntüsüne goremi şuan nekadarliksin?
İnşallah iyi şeyler bekler canım benimTüp bebek olduğunu biliyor ama ultrasona göre hesapladı kese gördükten sonra, zaten transfere göre hesaplasa 10 gün falan geride çıkacak.şu an 7+3 üm. 2 haftaya gidecem inşallah, bakalım neler bekliyor beni
Ay sen de mi somon kokusundan tiksindin . Bende hamileliğim boyunca midem bulanmadı ama ilk haftalarda tiksinmem olmuştu en çok da somonun kokusundan tiksinmiştim hatta öğürdüm hiç unutmuyorum hala bile canım istemez somon ertesi sabah kalktığımda mutfağa zor girmiştim sanki hala kokuyorduCanım belirtilere takılmaktan vazgeç nolur, bulantın olmasın zaten, inşallah sıkıntısız bir gebelik geçir, sağlıkla al bebişini bebişlerini kucağına Herkesin bünyesi farklı, hamilelikkişiye göre değişiyor. Bulantı Bir anda gelir keşke gelmeseydi dersin Genelde öyle diyor forumdaki hamile arkadaşlar. Ben balıktan tiksindim, bir kere bulandı midem somon kokusundan. 6 . Haftada duydum kalbini canım, inşallah bi dahakine daha kuvvetli duymak nasip olurHala elim yüreğimde, kaygılarım artıyor her geçen gün, Allah selamete çıkarsın inşallah
Evet kadercim yaa ben de öğürdüm resmen, bi daha töbe yiyemedim, masterchef izliyoruz akşamları eşimle, şansıma programda hep somon pişiriyorlar, orda bile görmeye tahammül edemiyorum midem bulanıyor görünceAy sen de mi somon kokusundan tiksindin . Bende hamileliğim boyunca midem bulanmadı ama ilk haftalarda tiksinmem olmuştu en çok da somonun kokusundan tiksinmiştim hatta öğürdüm hiç unutmuyorum hala bile canım istemez somon ertesi sabah kalktığımda mutfağa zor girmiştim sanki hala kokuyordu