- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Ikisi de kızCinsiyetler ne senin canim belli oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikisi de kızCinsiyetler ne senin canim belli oldu mu
Canım herkesin bünyesi öyle farklı ki bazen altından hiçbir şey çökmüyor bazen de erkenden yakalamak avantajlı oluyor. Biz bu bebekleri kolay elde etmedik. Doktorun muayene etmesi çok önemli. Gerekirse birden fazla doktor bakmalı.Canim ben de bugun 7 haftalik oldum. Gece bi baktim kahverengi biraz kanama gelmis. Sabah baktim yine var. Bi sey mi oldu acaba
Canım keselerde embriyo görmüşmüydün ilk . Benimde iki keseden birinde embriyo vardı kalp atımıda ama diğer kese boştu. Diğeri gelişememiş dedi dr. Genede aklıma takılıyor kalp atımı dinlemeye gittiğim de diğerinide görür müyüm diyeAyy bak bundan haberim yoktu çok sevindim her şeyde bir hayır diyorlar hakikaten öyle. Sağlıkla kucağına al inşallah harika bir haber bu
Benim ikiz tutmuştu evet. Kesenin biri daha küçük diye doktor olumsuz konuşmuştu ikiz başlayıp tek devam eden çok kişiyle de konuştum. Ikiz diye çok heveslenmemiştim ama bu haftaya kadar ikiz geldik çok şükür
Canım ben ilk gittiğimde bir kesenin boyutu diğerinin yarısı kadardı. Beta da tam 2 katı yükselmemişti doktor ikiz başlayıp tek devam edecek muhtemelen dedi. Bir hafta sonra yine gittim büyük olan kesede yolk sac göründü diğer kese boştu. 10 gün sonra gittiğimde de iki kesenin de kalp atışını dinledim hatta küçük kesenin kalbi zayıftı bu devam etmez diye düşünmüştüm hep. 5 gün geriden geliyordu 10.haftada diğerini yakaladı şimdi 3 gün önde gidiyorCanım keselerde embriyo görmüşmüydün ilk . Benimde iki keseden birinde embriyo vardı kalp atımıda ama diğer kese boştu. Diğeri gelişememiş dedi dr. Genede aklıma takılıyor kalp atımı dinlemeye gittiğim de diğerinide görür müyüm diye
Yaa erkek dedi demek vaay 12+4 beni geçtin sayilir ben daha hiç gitmedim salı 2 liye gidicem insallah bakalim. Sen yaptırdın mi 2 liyiAyyy aşkım Allah razı olsun. Bildirim, msj giremiyorum. Gördüm msj atmissin ama acilmiyor. Çok şükür herşey yolunda. Çarşamba kontrolüm vardı. 12+4 cıktı bebek. 6 gün gününden ileri. Cinsiyetini de erkeğe benzetti bakalım hayırlısı. O kadar zor girebiliyorum, yazabiliyorum ki kabul etmiyor. Ne oldu hiç anlamadım ya. Sen nasılsın? Gittin mi hiç beybiyi görmeye
Ayyy maşallahIkisi de kız
Ben yemediğim halde kalbi durduBen bunu bilmiyordum ilk transferimde bolca hurma yedim narda tükettim sanırım ben sebep oldum
Google, crome, yandex farklı tarayıcıları dene canım.Ayyy aşkım Allah razı olsun. Bildirim, msj giremiyorum. Gördüm msj atmissin ama acilmiyor. Çok şükür herşey yolunda. Çarşamba kontrolüm vardı. 12+4 cıktı bebek. 6 gün gününden ileri. Cinsiyetini de erkeğe benzetti bakalım hayırlısı. O kadar zor girebiliyorum, yazabiliyorum ki kabul etmiyor. Ne oldu hiç anlamadım ya. Sen nasılsın? Gittin mi hiç beybiyi görmeye
Maşallah ona ikiside sağlıkla gelsin inşallah kısmet bakalım bizdede hayırlısı olsun merakla bekliyorumCanım ben ilk gittiğimde bir kesenin boyutu diğerinin yarısı kadardı. Beta da tam 2 katı yükselmemişti doktor ikiz başlayıp tek devam edecek muhtemelen dedi. Bir hafta sonra yine gittim büyük olan kesede yolk sac göründü diğer kese boştu. 10 gün sonra gittiğimde de iki kesenin de kalp atışını dinledim hatta küçük kesenin kalbi zayıftı bu devam etmez diye düşünmüştüm hep. 5 gün geriden geliyordu 10.haftada diğerini yakaladı şimdi 3 gün önde gidiyor
Hiç belli olmuyor ne olacağı kesede büyüme varsa yolk gözüküyor amaMaşallah ona ikiside sağlıkla gelsin inşallah kısmet bakalım bizdede hayırlısı olsun merakla bekliyorum
Evet hepsi olmuyor , özellikle pco olanlardan çok yumurta toplanıyor 55 yumurta toplanan bile gördüm ama içinden olgun çıkan 10 tane oluyor . Önemli olan hepsinin olgun kaliteli olması .Aynen 4 tanesi olgunlaşmıştı sadece..
Gittim doktora canim şok oldum iki tane varmis bebek. Serum takildi. Kanama icin de dinlen falan dedi igne verdi. Düşük riski var dediCanım herkesin bünyesi öyle farklı ki bazen altından hiçbir şey çökmüyor bazen de erkenden yakalamak avantajlı oluyor. Biz bu bebekleri kolay elde etmedik. Doktorun muayene etmesi çok önemli. Gerekirse birden fazla doktor bakmalı.
Ben kendimi çok sakınmazdım şimdi hiç kalkmıyorum yerimden. Umuyorum sende de hiçbir şey yoktur, rahim genişliyordur Lütfen beni de haberdar et olur mu
Nasip kısmet işte bu sefer sağlıcakla ilerleyecek inşallahBen yemediğim halde kalbi durdu
Niye kullanmayı reddetti canım Dr ? Açıklaması neydi?Allah razı olsun canım hepimiz sağlıcakla alalım inşallah o zaman ikiz bebiş annesisin sen embriyoglue kullanan arkadaştın degilmi hatirladim ben onu ilki tutmayınca dr a ikincisinde bunu kullanalim demiştim de kabul etmemişti zaten tam dr degistirecektim neyseki gerek kalmadı
Gereksiz olduğunu ve bu tür uygulamalarin çokta etkili olmadığını savundu canim. Klasik bahçeci dr u maalesef.Niye kullanmayı reddetti canım Dr ? Açıklaması neydi?
Aaa sendemi bahcecide tedavi oldun kimde?böyle daha güzel işte kendin kaldin ozel değilse sebep neydi tüp bebek yapmanız icinGereksiz olduğunu ve bu tür uygulamalarin çokta etkili olmadığını savundu canim. Klasik bahçeci dr u maalesef.
Evet fulyadaki bahcecideydim. Kübra Boynukalin'a gidiyordum. Canim ben 3 senede toplam 3 kez gebe kalmıştım ama hiç kese falan görmeden betam düşüp adet oluyordum. Eşimde de bende de problem yoktu. Ama ne hikmetse işte tüp bebekte birak düşüğü betam hiç yükselmedi bile. Doktor kesinlikle çok önemli. Umutta dr ebruya gecicektim ama işte çok şükür gebeyim. Fakat ben ekstra şunu yaptim dr kes ve korun demesine rağmen coraspirini kesmedim, korunmadimda.Aaa sendemi bahcecide tedavi oldun kimde?böyle daha güzel işte kendin kaldin ozel değilse sebep neydi tüp bebek yapmanız icin
Yaaa en iyisini yapmışsın.vakti simdiymis demekki bende artık fazla dinlemiyecem doktorları birazda kafama göre takilacagim belki normal olur niyetiyle yaza kadar bekleyip sonra gideceğim zaten düşük sonrası en az 2ay gerekliymiş bende devam edeceğim Coraspin ve vitaminlerime aynen.Evet fulyadaki bahcecideydim. Kübra Boynukalin'a gidiyordum. Canim ben 3 senede toplam 3 kez gebe kalmıştım ama hiç kese falan görmeden betam düşüp adet oluyordum. Eşimde de bende de problem yoktu. Ama ne hikmetse işte tüp bebekte birak düşüğü betam hiç yükselmedi bile. Doktor kesinlikle çok önemli. Umutta dr ebruya gecicektim ama işte çok şükür gebeyim. Fakat ben ekstra şunu yaptim dr kes ve korun demesine rağmen coraspirini kesmedim, korunmadimda.
dr un cok dogru bir karar vermis hayat mucilerle dolu inshallah bebegin hala seninledir.. yarin dr dan sonra haberdar et bizleri, dualarim seninleKanamadan sonra 3 kadın doğumcu gördü. Kese şekli bozulmuş düştü dedi. Kendi tüp bebek doktorum önce beta takibi istedi sonra özenli bir ultrason incelemesiyle 5+5te kalbi duydu. Bu durumda ilaçları kesemem dedi.
Yarın kontrolüm var kanamam artık kahverengi. Bakalım yaşıyor mu minik
Senin iyi olmana çok sevindim. Ben de bizim başlık kapandıktan sonra kadınlar kulübü sayfasına hiç giremedim. Sonra telefonumdan Chrome kollanıyorken tarayıcıyı değiştirdim. Bir dene istersen özledik çünkü
Ay hadi inşallah iyice tutunurlar. Hep güzel düşün. Hayırlısı ile atlatacaksın bu günleriGittim doktora canim şok oldum iki tane varmis bebek. Serum takildi. Kanama icin de dinlen falan dedi igne verdi. Düşük riski var dedi