Evet canım endişeli olunca herşeye takılıyorsun işteKız dayakliksın ha. Ben ilk kese görmeye gittiğimde 0.3 mm demişti hatta keseye benziyor ama emin olamadım demişti ve beta 2
kati artmamıştı. Değerin en az yüzde 60 artması lazım ona takılma.
Transferi de tam yumurtlama gününde yapmıyorlar ki rahim kalınlığı ne zaman uygunsa. O yuzden kesenin son adetle uyumlu olup olmamasına da takılma tüp bebekte son adetle uyma ihtimali çok düşük. Ben en son 25 ekimde adet oldum doktor 2 kasıma cekti son adeti düşün
Şeker yüklemesinin sonucu tamamen plasentanın salgıladığı hormonlarla alakalı canım hiç takılma ona diyetle düzelir. Düzelmezse insülinle kontrol altına alıyorlar o kadar oksapar vuruyoruz insülin iğnesi inan şaka gibi geliyor.
Hayır bana ilerleme normal geldi ondan diyorum bence oldu bu seferEvet canım endişeli olunca herşeye takılıyorsun işteBugün daha iyiyim ,olursa bağrıma basarım olmazsa toparlar kendimi yolama devam ederim inşallah. Sağlıklıyız çok şükür, bi daha deneriz, doğal yoldan zorlarız, imkanımıZda var elhamdulillah Napim yani bir tek benim başıma gelmiyor sonuçta, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin yeter ki
Yok mariposacım üzülmeyeceğim sağlıksızsa.Hayırlısı olsun artık, haftaya belli olacak herşey, çok bağlanmıyorum ama duamı da eksik etmiyorumKötü düşünmek yok , şimdiden bunu düşünüp kendini üzme zaten sağlıksız olsa üzüleceksin şimdi güzel ve olumlu düşün . Burada ne ümitsiz görünen gebelikler sağlıkla devam etti , sağlıklı ise seninle kalsın
Bilmiyorum ki ben hiç bu aşamalara gelemedimHayır bana ilerleme normal geldi ondan diyorum bence oldu bu sefer
Kendimle alakalı bir konu olduğunda nasıl panikledigimi görsen beni asla ciddiye almazdınBilmiyorum ki ben hiç bu aşamalara gelemedimsağdan soldan duyduklarımla yorum yapıyorum kendi çapımda, sizlerden güzel şeyler duyunca seviniyorum ama bağlanmıyorum yine de, Allah razı olsun canım benim, sağlıkla doğsunlar bebişlerin valla en önemlisi o, ne zaman geliyorlar kısmetse İyice beslensinler karnında, valla seni takdir ediyorum bir gün olsun zorsunmadın hep mantıklı düşündün, mantıklı yönlendirdin herkesi, çocuklarına da çok iyi bakacağından eminim
Ahh oldu mu o kadar yaa, onların çift çizgi olduğu günleri hatırlıyorum dün gibiKendimle alakalı bir konu olduğunda nasıl panikledigimi görsen beni asla ciddiye almazdınkuzum 7 temmuza sezaryen günü verdi doktor ama bebeler benimle inatlaşiyor daha erken gelmek istiyorlar. Son gittiğimde birinin suyu alt sınırda diğerininki üst sınırda cıktı. Doktor nst istedi kalp atışlarında sıkıntı varsa bugün alcam bebekleri dedi öldüm öldüm dirildim nstde. Çok şükür bi sorun olmadı ama takip edilecek. Bugün de sütüm indi sevinsem mi korksam mi bilemiyorum bi taraftan da artık süt de var doğurabilirim moduna girdim. Ama sezaryen gününü bekleseler çok iyi olacak tabi
Içerde de büyüyorlar canım sen de iyi olacağına inan kalp atışı da duyacaksın insallahAhh oldu mu o kadar yaa, onların çift çizgi olduğu günleri hatırlıyorum dün gibi2 hafta daha sabretseler akıllı uslu sağlıkla gelsinler canım, hayırlı sağlıklı doğumların olsun, sütün de gelmiş maşallah, çıkınca da serpilirler hemen, doğan büyüyor ne de olsa
Hıh işte böyle , sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun ve elimizde olmayan şeyler için sadece dua edebiliriz . İnşallah sağlıklı devam eder , hayırlı zamanı gelmiştir inşallahYok mariposacım üzülmeyeceğim sağlıksızsa.Hayırlısı olsun artık, haftaya belli olacak herşey, çok bağlanmıyorum ama duamı da eksik etmiyorumŞimdilik benimle ve ben ona iyi bakıyorum gerisi kendi bileceği iş çocuğumun
Çok sağol canım içimi rahatlattın inşallah öyle olur hmm benim plesanta iki damarlı ya acaba gene onunla mı alakalı ki. İnsülin sende vurulmuştun galiba demi. Sen nasılsın buarada bebişler nasılKız dayakliksın ha. Ben ilk kese görmeye gittiğimde 0.3 mm demişti hatta keseye benziyor ama emin olamadım demişti ve beta 2
Transferi de tam yumurtlama gününde yapmıyorlar ki rahim kalınlığı ne zaman uygunsa. O yuzden kesenin son adetle uyumlu olup olmamasına da takılma tüp bebekte son adetle uyma ihtimali çok düşük. Ben en son 25 ekimde adet oldum doktor 2 kasıma cekti son adeti düşün
Şeker yüklemesinin sonucu tamamen plasentanın salgıladığı hormonlarla alakalı canım hiç takılma ona diyetle düzelir. Düzelmezse insülinle kontrol altına alıyorlar o kadar oksapar vuruyoruz insülin iğnesi inan şaka gibi geliyor.
Yok canım damar sayısıyla da alakalı değil kan akışıyla da değil tamamen hormonlar. Garip bir şekilde hiç tatlı yemeyen insanda şeker çıkıyor, avuçla toz şeker yiyende çıkmıyor. Insülin bence diyetten daha güzel ilacı basıyorsun yemeye devam ediyorsun şeker de yükselmiyorÇok sağol canım içimi rahatlattın inşallah öyle olur hmm benim plesanta iki damarlı ya acaba gene onunla mı alakalı ki. İnsülin sende vurulmuştun galiba demi. Sen nasılsın buarada bebişler nasılgelme zamanı yaklaştı mı
Yok canım damar sayısıyla da alakalı değil kan akışıyla da değil tamamen hormonlar. Garip bir şekilde hiç tatlı yemeyen insanda şeker çıkıyor, avuçla toz şeker yiyende çıkmıyor. Insülin bence diyetten daha güzel ilacı basıyorsun yemeye devam ediyorsun şeker de yükselmiyor
Ben napıyım zilliler doğmasınlar diye uğraşıp duruyorum her hafta geliyoruz deyip vazgeçiyorlar. 2 hafta sonra alacak doktor dururlarsa o zamana kadar
Gelecekse gelsinler beni strese sokmasınlar daha fazlailahii .. valla eğer bu şeker işi sadece hormonlarla alakalıysa yemeyle ilgili değilse aynenn çok haklısın. Benim bide yemem gerekiyor az beslenebilir diye. Yaman çelişkideyim iyice
Yaa kuzular inşallah dayanırlar az kaldı dualarımdasın canımtopiği ilk gözağrıları hayırlı vaktinde gelsin
Gelecekse gelsinler beni strese sokmasınlar daha fazla
Gerçekten öyle yesen olmuyor yemesen hiç olmuyor. Diyetisyene mi yönlendirdi?
Aynen ya 2 veya 3 kapılı gardrop bir de şifonyer gibi takımı güzel olurEğer odanın büyüklüğü yeterli olursa kesinlikle o dediğin montessori tarzı alabilirsin uzun süre de yatar hem , baya idare edersin . Takımın diğer ürünleri de genç odası şeklinde alırsan oldu da bitti
Kız ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk baktırdım 94 tokluk 92 de açlık çıktı bugün doktordaydım doktor normal dedi. Kansızlık var biraz ama ciddi değil beslenmene dikkat et dedi halbuki baya da dikkat ediyorum ama bilemedim niye öyle dedi. Böbrek için önemli birşey yok daha takmayın onu dedi çok şükürKız dayakliksın ha. Ben ilk kese görmeye gittiğimde 0.3 mm demişti hatta keseye benziyor ama emin olamadım demişti ve beta 2
Aynen öyle canım inşallah bu sefer oldu hayırlısı ise o kalp atışını da duyacaksın zatenYok mariposacım üzülmeyeceğim sağlıksızsa.Hayırlısı olsun artık, haftaya belli olacak herşey, çok bağlanmıyorum ama duamı da eksik etmiyorumŞimdilik benimle ve ben ona iyi bakıyorum gerisi kendi bileceği iş çocuğumun
Doğuma ne kaldı kuzu görürsün insallahKız ben şeker yüklemesi yaptırmadım açlık tokluk baktırdım 94 tokluk 92 de açlık çıktı bugün doktordaydım doktor normal dedi. Kansızlık var biraz ama ciddi değil beslenmene dikkat et dedi halbuki baya da dikkat ediyorum ama bilemedim niye öyle dedi. Böbrek için önemli birşey yok daha takmayın onu dedi çok şüküryine yüzünü göstermedi elleriyle kollarıyla muntazam şekilde yüzünü kapatmıştı
Hee artık o zaman görürümDoğuma ne kaldı kuzu görürsün insallah
Gonlunu ferah tut kuzum. En guzel haberlerlerini bekliyorum. Mutluluklar senin olsun insallah :)Badecim çok teşekkür ederim, sağlıkla gelsin kuzun kucağınabiliyorum Allah çok büyük Ol derse olacak, bekliyorum… ama yine de herşey böyle gürül gürül gitmeyince insan en kötüsüne hazırlıyor kendini. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım
Evet hıçkırık tam olarak oHee artık o zaman görürümkız ne sorcam benim kızı hıçkırık tutuyo gibi oluyo 2 -3 saniyede bir aynı yerde atıyo hep sende de oluyomuydu bu arada durumlar nasıl dışarı çıkmak isteyen yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?