- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Senin ki bir anda açıldı tam açıldı deseneAy sorma valla kız doktor tam baktı aha dedi yüzünü gösteriyo hemen bakalım dedi sağolsun doktor baya gösterdi ayağını ağzına doğru kaldırmıştı dizi falan ağzındaydı nasıl yaptıysa o hareketleri
Valla unuttum desem yeridir arada bir kaçamak yapıyorum yeni evliler gibi acemiKız kaç ay oldu bu zamana kadar taş olsa çatlardıçayın ne olduğunu unutur insan
Çay mı transferden beri eşim bana hacım kirvem diyor artıkKız kaç ay oldu bu zamana kadar taş olsa çatlardıçayın ne olduğunu unutur insan
Birşey olmaz. Yarın ki programa devam et bence.kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedimBirşey olmaz. Yarın ki programa devam et bence.
Hiç sorma sonradan açıldı bizimkiiiSenin ki bir anda açıldı tam açıldı desenedizler ayaklar havada
Eski topik kapanınca yeni açtık hoşheldin sen deYaaa bizim tayfa yeni topik mi açmışşş Aralık transfer grubuhanımlar nasılsınız
Hamd olsunEski topik kapanınca yeni açtık hoşheldin sen deiyiyiz sen nasılsın
Ütü yapmışsın sanki Eylül annelerine bakıyorsun arada doğum eylülde mi ben de oraya bakıyorum arada kaç haftalıksın benim nasıl cinsiyeti neHamd olsunhoşbuldum buralardan bayaaaadır uzaktaydım bi bakınayım dedim. Ne var ne yok hanımlar ? İnşallah güzel haberlere burdan devam ederiz
Ya bakıyorum yazıyorum ama sonra hop kopuyorumÜtü yapmışsın sanki Eylül annelerine bakıyorsun arada doğum eylülde mi ben de oraya bakıyorum arada kaç haftalıksın benim nasıl cinsiyeti ne
Oo sen benden öndeymişsin hadi hayırlısı paşa geliyor deseneYa bakıyorum yazıyorum ama sonra hop kopuyorumdevamı yok. Doğum Eylül görünüyor da Ağustos sonu Eylül'ün ilk haftası gibi sanki. 28+6 bugün.cinsiyet erkek. senin durum nedir
Bu sene 8 bebekten 2 si.kız sadeceOo sen benden öndeymişsin hadi hayırlısı paşa geliyor desene. Benim de Eylül 25 gibi dedi doktor ama bakalım tabi verdiği tarih sezeryan tarihi olarak 25 Eylül. Bugün 25+1 oldum ben de kısmetse kız bebiş bizimde
Evet yanı yıl erkek senesi sanırım herkesin erkek bebişi geneldeBu sene 8 bebekten 2 si.kız sadecemaşallah maşallah. O tahminler 40 hafta için tabi 38 42 arası 1 aylık sürede neler olur görcez
Merhaba kız nerelerdesin 25+2 olduk bile büyüdü bizim kızHanımlar merhaba nasılsınız ? Unutmuşum bu grubuUkaderU büyüttün mü bebekleri en son bir annenlere gitmiştin sonra yok oldum Var mı yeni gebelik haberleri yeni transferler
Bebekleri demişim birde sana o kadar ikiz istemiştin ki aklımda ikiz gibi kalmışMerhaba kız nerelerdesin 25+2 olduk bile büyüdü bizim kızsen naptın ne kadarlık oldu kızçeler Ben gittim geldim valla evime 1 oluyo geleli
Ay sorma valla çok istemiştim ama şimdi 1 tane yetermiş diyom yemediBebekleri demişim birde sana o kadar ikiz istemiştin ki aklımda ikiz gibi kalmış29+5 de biz olduk . Ama bizim kızlar biraz acele etmek istedi , o yüzden yatıyorum evde bol bol 2 haftadır günlerim yatarak geçiyor kısaca
aynen şu an müsait değiliz zaten kabul edemeyizAy sorma valla çok istemiştim ama şimdi 1 tane yetermiş diyom yemediaman kuzum yat yat bol bol onlar 2 Tane olunca haliyle acele etmek isteyecekler Çok dikkat et salma bi yere onları biraz daha dursunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?