Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Senin ki bir anda açıldı tam açıldı desenedizler ayaklar havada

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mudoktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum

Birşey olmaz. Yarın ki programa devam et bence.

Hamd olsun hoşbuldum buralardan bayaaaadır uzaktaydım bi bakınayım dedim. Ne var ne yok hanımlar ? İnşallah güzel haberlere burdan devam ederiz
Ütü yapmışsın sanki Eylül annelerine bakıyorsun arada doğum eylülde mi ben de oraya bakıyorum arada kaç haftalıksın benim nasıl cinsiyeti ne

Ütü yapmışsın sanki Eylül annelerine bakıyorsun arada doğum eylülde mi ben de oraya bakıyorum arada kaç haftalıksın benim nasıl cinsiyeti ne
Ya bakıyorum yazıyorum ama sonra hop kopuyorum devamı yok. Doğum Eylül görünüyor da Ağustos sonu Eylül'ün ilk haftası gibi sanki. 28+6 bugün.cinsiyet erkek.senin durum nedir

Ya bakıyorum yazıyorum ama sonra hop kopuyorum devamı yok. Doğum Eylül görünüyor da Ağustos sonu Eylül'ün ilk haftası gibi sanki. 28+6 bugün.cinsiyet erkek.senin durum nedir
Oo sen benden öndeymişsin hadi hayırlısı paşa geliyor desene . Benim de Eylül 25 gibi dedi doktor ama bakalım tabi verdiği tarih sezeryan tarihi olarak 25 Eylül. Bugün 25+1 oldum ben de kısmetse kız bebiş bizimde

Bu sene 8 bebekten 2 si.kız sadece maşallah maşallah. O tahminler 40 hafta için tabi 38 42 arası 1 aylık sürede neler olur görcez

Hanımlar merhaba nasılsınız ? Unutmuşum bu grubu UkaderU büyüttün mü bebekleri en son bir annenlere gitmiştin sonra yok oldum Var mı yeni gebelik haberleri yeni transferler

Bu sene 8 bebekten 2 si.kız sadece maşallah maşallah. O tahminler 40 hafta için tabi 38 42 arası 1 aylık sürede neler olur görcez
Evet yanı yıl erkek senesi sanırım herkesin erkek bebişi genelde tahminler öyle tabi ama bakalım artık hepsi zamanında gelsinde

Hanımlar merhaba nasılsınız ? Unutmuşum bu grubu UkaderU büyüttün mü bebekleri en son bir annenlere gitmiştin sonra yok oldum Var mı yeni gebelik haberleri yeni transferler
Merhaba kız nerelerdesin 25+2 olduk bile büyüdü bizim kız sen naptın ne kadarlık oldu kızçeler Ben gittim geldim valla evime 1 oluyo geleli

Merhaba kız nerelerdesin 25+2 olduk bile büyüdü bizim kız sen naptın ne kadarlık oldu kızçeler Ben gittim geldim valla evime 1 oluyo geleli
Bebekleri demişim birde sana o kadar ikiz istemiştin ki aklımda ikiz gibi kalmış 29+5 de biz olduk . Ama bizim kızlar biraz acele etmek istedi , o yüzden yatıyorum evde bol bol 2 haftadır günlerim yatarak geçiyor kısaca

Ay sorma valla çok istemiştim ama şimdi 1 tane yetermiş diyom yemedi aman kuzum yat yat bol bol onlar 2 Tane olunca haliyle acele etmek isteyecekler Çok dikkat et salma bi yere onları biraz daha dursunlar

Ay sorma valla çok istemiştim ama şimdi 1 tane yetermiş diyom yemedi aman kuzum yat yat bol bol onlar 2 Tane olunca haliyle acele etmek isteyecekler Çok dikkat et salma bi yere onları biraz daha dursunlar
aynen şu an müsait değiliz zaten kabul edemeyiz ikiz hamilelik zormuş ya cidden geceleri filan zorluyor artık , sağ Salim doğsunlarda artık başka bir şey istemeyiz . Hazırlıklar ne durumda bitti mi baya her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…