ben 56 - 58 arası kılo falandım eylulde başladık ıste suan 70 kıloyumAA öylemi kaç kg ile başlamıştım tedaviye bebek sahibi olucaz diye fok balığına döndük
Ooo senden boydan kurtariyorsun hiç dert etme Tatlımben 56 - 58 arası kılo falandım eylulde başladık ıste suan 70 kıloyumbıldıgın bır dana oldum allahtan boyum kısa degılde 170 falanım ordan bı topluyorum kız sureklı acım ya bıde ne zamann ılacları ıcsem vucudum extra sısıyor ya parmaklarım falan yuzuklerım olmuyo ya eskıdende boyle beslenıyodum yemınlen ama suan su ıcıyorum kılo alıyorum mesela yemek yıyorum kalkıyorum sofradan 10dk sonra acım
ya aynen boyum bıraz kısa olsaydı vallahı yarım dunyaOoo senden boydan kurtariyorsun hiç dert etme Tatlımşuan estrofermmi iciyorsun birde ciftmi transfer olacak kaliteleri nedir?
Şuan tam beni tarif ettinya aynen boyum bıraz kısa olsaydı vallahı yarım dunyaaynen suan estrofem ve vıtamınlerımı ıcıyorum yarın kontrole gıdıcem mesela suan sabah 2 aksam 2 ıcıyorum ben yarın sabah 2 aksam 3 ıcıcem sonra ıgnelerım var 5 gun sadece vede bak doktorum bana gecen tranferde jelıgra dıye bırsey var bunu erkekler kulanıyo ıste sey ıcın anla onun ıcınde bı etken madde var onu vajınal yoluma sıkmamı ıstemıstı cok degısık uygulamsı var bu hocanın nblm degısık gelmıstı bana
hahahah ya olsunda verırız kıloları ya hıc onemlı degıl :) aynen mesela ebru hoca yapmamıstı bıde extra catlatma ıgnesıde vurmustu doktor bana hamılelık hormonu salgılansın dıye ayy cok strese gırıyuorum ya allahım hep dıyorum ınsalah bu son olsunnnnŞuan tam beni tarif ettinbende stresten kendimi yemeye verdim onu bende duydum canım viegra varta onu vajinal yolda koyuyormussun rahim kalinlastiriyormus her Dr kendi uyguladigi bir prosedür var demekki
İnşallah canım inşallah rabbim bu kez nasip etsinhahahah ya olsunda verırız kıloları ya hıc onemlı degıl :) aynen mesela ebru hoca yapmamıstı bıde extra catlatma ıgnesıde vurmustu doktor bana hamılelık hormonu salgılansın dıye ayy cok strese gırıyuorum ya allahım hep dıyorum ınsalah bu son olsunnnn
benımkıler en yuksek 4aa en dusuk 4ab senınkılr nasıl canımİnşallah canım inşallah rabbim bu kez nasip etsinkalitesi ney transfer olacakların
Seninkiler maşallah gayet iyi benim 5bcbenımkıler en yuksek 4aa en dusuk 4ab senınkılr nasıl canım
Canım İstanbul dayım doktorum dr.Selamlar.20+5 ‘te gittim ben detaylıya geçen hafta. 18-23 arası öneriliyor. Nerede gidiyorsun bilmiyorum ama bazı yerlere 2-3 hafta önceden randevu almak gerekiyor yoğunluktan dolayı.
Ee 5 iyi degil mi ya be hic anlamiyorum ya mesela 5aa yada 5 olmasi basinda aslinda daha iyi kalitrli olmuyor muSeninkiler maşallah gayet iyi benim 5bc
Ayyy allah razi olsunnn canimm benimm aminn aminn insallah bizlerde size yetisiirz allahin izniylennnmlshope , Umut_bebek , Karasbaby , Ssevincli kızlar dualarımız sizlerle inşallah Güzel haberler alicaz sizlerden Sizin bebisler de aynı tertip olucak arka arkaya inşallah hepimiz alicaz kucaklarimiza meleklerimizi
5iyi ama onun bı skalamasi var mesela en iyisi AA kalite iç çeper ve dış ceperi en kaliteli TSE as diye sonrada ab bb bc falan diye gidiyor yani teknik olarak en iyisi AA kalite olan ve genetigide iyi olacak embriyonun tabi önce rabbim verecek ama sadece bilimsel olarak embriyologlarin soyledigi buEe 5 iyi degil mi ya be hic anlamiyorum ya mesela 5aa yada 5 olmasi basinda aslinda daha iyi kalitrli olmuyor mu
Ben de oraya gittim ama Mehmet Beye. Çok memnun kaldım. Çok iyi birisi. Baya yoğunlar o yüzden en az 2 hafta önceden randevu almak gerekiyor.Canım İstanbul dayım doktorum dr.
Zeki Şahinoğlu'nu önerdi ..oraya gideceğim henüz randevu almadım ama alırım bu hafta..Haziranın 7-11 arası giderim diye düşünüyorum.21 hafta olucak o zmn
Sağol canım benim şimdi vakit dua vakti yine düşeceğiz yollara inşallah sonu güzel olur bu kez bütün arkadaşlarım içinmlshope , Umut_bebek , Karasbaby , Ssevincli kızlar dualarımız sizlerle inşallah Güzel haberler alicaz sizlerden Sizin bebisler de aynı tertip olucak arka arkaya inşallah hepimiz alicaz kucaklarimiza meleklerimizi
heee ben onu bılmıyordum ya ay bakalım ınsallah tutunsunda hayırlısylan elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun ınsallahhh5iyi ama onun bı skalamasi var mesela en iyisi AA kalite iç çeper ve dış ceperi en kaliteli TSE as diye sonrada ab bb bc falan diye gidiyor yani teknik olarak en iyisi AA kalite olan ve genetigide iyi olacak embriyonun tabi önce rabbim verecek ama sadece bilimsel olarak embriyologlarin soyledigi bu
Bu arada benim tranfer iptal olma ihtimali var aimdi kontrolden geliyorumda rahimin ortasinda bi kist olusumu varmis ameliyattan sonra olabiliyormus bu durum cuma gunu tekrardan gidcem doktora iptal edebiliriz falan dedi5iyi ama onun bı skalamasi var mesela en iyisi AA kalite iç çeper ve dış ceperi en kaliteli TSE as diye sonrada ab bb bc falan diye gidiyor yani teknik olarak en iyisi AA kalite olan ve genetigide iyi olacak embriyonun tabi önce rabbim verecek ama sadece bilimsel olarak embriyologlarin soyledigi bu
Aminn canim inşallahmlshope , Umut_bebek , Karasbaby , Ssevincli kızlar dualarımız sizlerle inşallah Güzel haberler alicaz sizlerden Sizin bebisler de aynı tertip olucak arka arkaya inşallah hepimiz alicaz kucaklarimiza meleklerimizi
Onu için ayrı ilac tedavisi mi başlatıyorBu arada benim tranfer iptal olma ihtimali var aimdi kontrolden geliyorumda rahimin ortasinda bi kist olusumu varmis ameliyattan sonra olabiliyormus bu durum cuma gunu tekrardan gidcem doktora iptal edebiliriz falan dedi
Bilmiyorumki cuma gunu belli olucakmia hersey ama yuksek ihtimalle iptal olucak gibi duruyor cunki epey buyuk benim korkum ya kotu bisi olirsa diye korkuyorumOnu için ayrı ilac tedavisi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?