Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Böyle 12li yapmıyorlar sanırım özelde vardır belki teşekkür ederim
Türkiyedede devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor , ben yaptırdım 2 kürtajım vardı , ama en az iki kayıp istiyorlar , zaten böyle bir durumunuz varsa doktorunuz sizi yönlendirir.

Ben de devletten almıştım randevumu bugün gittim ayrıntılı bakıyorlar dedi doktor dışarı laba veriyorlarmış hızlı çıkıyormuş şansıma. Kimisi 2’li bakıyormuş da onu sormuştum. Teşekkürler

Bugün 19+0 oldum. Tam 22+0 da mı gideyim yanii. Yaaa ne güzel duygudur o yüzü nasıldı kesin çok tatlıdır

Adet sancin da olmuş muydu o dönem?

Evet 22'yi doldur. Ben 22+3'te gittim. Kafamda hiç soru işareti kalmadı. Herşey tamdı. Testisler bile inmişti torbaya foto atiyim sana bak
Ya ne kadar geç gidiliyorsa benim için o kadar iyi hala annemdeyim ben çünkü yolculuk sonrası gitcem ayrıntılıya
Artık kesinleşti desene cinsiyet mevzunuz rahat rahat alışveriş yaparsın ben hala emin olamıyorum ama çoğu şeyini aldım bile

Demek ki emin olsan 10 yaşa kadar alışverişini tamamlayacaktın geç git evet daha iyi canım

canım nehaber nasıl gıdıyor hamılelık epeydır yoktum ben amelıyat oldum bıton seyden sonra sımdı bakalım bugun yıne basladık tedavısye ınsallah bende sızlerın arasına katılcam :)
İyiyim canım sen nasılsın yazdığına sevindim geçen aklıma gelmiştin. Neler yaptın bakalım rahim durumu vs. Vardı hallettin mi onları. Transfer sürecine geçtin mi inşallah bu sefer olacak göreceksin hayırlısıyla inşallah

valla daha ıyıyım canım benımm aynen rahım operasyonu gecırdım doktor epey genısletmıs rahmımı bursuru gentık test falanda oldum bıraz agrılı gectı ama ok sukur ıyıyım sımdı ıste tekrardan tedavıye basladık tranfer ıcın rahmımı haızrlıycaz ay ınsallah tutar ya :))

senın bebıs ne alemde neyın olucak bu arada masallah sana rabbım hayırlısylanda kucagına almayı nasıp etsınn canımm

Oh oh maşallah operasyonlarını olmuş kurtulmuşsun çok sevindim çok umutluyum senden bence olacak doktor kötü ihtimalleri de kaldırdı çünkü artık hayırlısı demek heyecanla bekliyorum transfer sürecini herşeyini yazz mutlaka nasipse kızım olacakmış şükür şimdilik iyi 19. Haftamdayım ben de

Oyyy masallah masallahhhh sizded allahimm acisini gostermesinn
Ayy insallah be bu sefer hersey guzel gider ya bide ne diycem simdi ameliyattan surecinden bwri duzenim.yoktu regli bode asiri kanamam falan oldu tabi benim bi turlu gecmedi falan yeni duzeldi reglu oldum 28 gun oncesinde son iste 2 3gun once cook hafif bir leke pembemsi hafif kanamali geldi bende doktiruma yazdim gel dedi gittim sonrasinda dedi basliyoz tedavoye ya ben tam regli olmadim ama nblm yani boyle adam.gibi bi regli falan gelmesi gerekmiyormuydu suandada kasiklarim.felaket agriyi ya korkuyorum ya yanlis zamanda koyarsa falan diye asjri endiseliyim doktora sordum tam regli olmam gerekmiyo mu diye yo gerek yok dedi anlamdim.yeminlen

Sağolasın canım benim cümlemiz için olacak Allah'ın izniyle dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
Ya ben ce ona takılma doktor bilir çünkü hem devamlı kontrol edecek falan bilir mutlaka sen merak etme

Sağolasın canım benim cümlemiz için olacak Allah'ın izniyle dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
Ya ben ce ona takılma doktor bilir çünkü hem devamlı kontrol edecek falan bilir mutlaka sen merak etme
Yaa insallah insallahh bakalim.dedi zaten rahim.kalinlasmazsa iptal ederiz olmadi falan dedi bakalim.artik.hayirlisi artikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…