Ay bak işte buna çok sevindim bak sana demiştik şükürler olsun yanılmadık hadi gözün aydın artık keyfini çıkarMerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi .ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU
Çok sağol canım evet çok şükür dediğiniz gibi olduAy bak işte buna çok sevindim bak sana demiştik şükürler olsun yanılmadık hadi gözün aydın artık keyfini çıkarsağlıkla gelsin demek prensesmiş
Test sonucunda yazıyorsa zaten o değişmez canım fetal dnalarda kesin belli oluyorÇok sağol canım evet çok şükür dediğiniz gibi oldu. İnşallah devamı güzel gelir hepimiz içinde bakalım inşallah değişmez cinsiyet
Çok şükür canım güzel haberlerle gelmişsin. Teşekkür ederim güzel dileklerin içinde. Allah razı olsunMerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi .ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU
Amin canım çok sağolTest sonucunda yazıyorsa zaten o değişmez canım fetal dnalarda kesin belli oluyorbereketiyle sağlıcakla gelsin miniğin
Aaa öyle mi yasak olduğunu bilmiyordum. Kesin mi dedi doktor gerçi haftanda ilerledi bilmiştir değişmezAmin canım çok sağoltestte yazmıyordu yasaklanmış artık usg ile söyledi Dr .
Canimmm gözünaydin çok sevindim masallahMerhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi .ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU
Canım Çok sağol atlattım çok şükür. Dün bitmişti karantinam, bugün muayeneye gittim ve ben de size bir sürprizle geldim..Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi .ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU
Bu nasıl oluyor yaaaCanım Çok sağol atlattım çok şükür. Dün bitmişti karantinam, bugün muayeneye gittim ve ben de size bir sürprizle geldim..
Bizim cinsiyet kızmış 21.haftada cinsiyet değiştirip geldikkofi
Sağ ol canım evet ne yalan söliyim kız geçiyorduBu nasıl oluyor yaaahayırlı olsun canım gönlünden kız geçiyorsu sanki Çok bişeyler almamıştın umarım sana kaçıncı haftada erkek demişlerdi?
Çok teşekkürler canımCanimmm gözünaydin çok sevindim masallahPrensesler prensler havada uçuşuyor Benimde fetal dna temiz çıktı çok şükür 15+1 olduk şimdi
Çok şükür canımCanım Çok sağol atlattım çok şükür. Dün bitmişti karantinam, bugün muayeneye gittim ve ben de size bir sürprizle geldim..
Bizim cinsiyet kızmış 21.haftada cinsiyet değiştirip geldikkofi
Ay şuan tedirgin ettin beni deSağ ol canım evet ne yalan söliyim kız geçiyordu
En son 17. Haftada erkek denmişti.Ama bana 3 farklı dr erkek demişti o yüzden hiç beklemiyodum böyle bişiyiOgluşum diye seviyodum, isim bile koymuştum oysaki çok benimsemiştim aslında Kismetimde kız varmiş demekki❤
Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi .ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU
koficim nasilsin canim? bebisle hayat nasil geciyor, kismetse ne zaman alacaksin kucaginaAy şuan tedirgin ettin beni de3 farklı dr nasıl erkek görebildi ya şoktayım ya erkekse, detaylıda yanlış gördülerse
Iyiyiyim beybicim şükür yoksun hiç buralarda. Görüşmeleyeli asıl sen neler yaptın ? Kısmetse 4 eylül görünüyor doğum. Ağustos sonu eylül başı gelir herhaldekoficim nasilsin canim? bebisle hayat nasil geciyor, kismetse ne zaman alacaksin kucagina
ohh serin havalarda dogrucan, hamilelikte yanma,ates olur derler ya ondan bi guzel geldi eylul ayi dogum icinIyiyiyim beybicim şükür yoksun hiç buralarda. Görüşmeleyeli asıl sen neler yaptın ? Kısmetse 4 eylül görünüyor doğum. Ağustos sonu eylül başı gelir herhalde
Kızarma ve kabarma mıı? Yeni bir mutant mı çıkardın naptınohh serin havalarda dogrucan, hamilelikte yanma,ates olur derler ya ondan bi guzel geldi eylul ayi dogum icinben bir ay kadar hasta yattim kimi corona dedi kimi baska bir vurus. vucudum komple kizardi kabardi, eklem agrisi cart curt derken yeni toparlandim. sonra gittim ilk doz asimi vuruldum, ikinci dozuda vurunam sonra dondurulmuslarda sira . buralarda tekrar donmek guzel oldu, herzaman katilamasam da sohbet muhabbet cok guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?