Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

cok tesekkur ederim bana moral oldunuz gercekten ♡♡♡

Bana demişti bebekler aç kalmaz seni sömürür diye. Kendin için yemen lazım ilk 4 ay dedi hatta

ben progestan fitili kuklanmaya baslar baslamaz akinti basladi. bende smearda bakteriyal vajinasiz mi ne flora kaymasi cikmisti ikide bi akinti olurdu ondan sebep ben de senin gibiyim. progestani bisure agizdan al dedi. ben bakiyorum olumsuz bisey olsa soylerim gibi bisey dedi galiba hakkaten hem cumartesi hem de dun kurcaladi iyice bunda bisey yok dedi .

bunlar rahime yansiyor at su akinti konusunu kafadan dedi bak hakkini yemem bu konuda. biz alismisiz vajinal kulture filan ben de istiyodumki kuktur alsin neyse sen cok dogru soykuyosun riskli bisey olsa morali bozar paketi yapar yollardi

benim hamilelik dusuk riskiyle basladigi icin de boyleyim biraz igneler fitiller haplar tiroidler sekerler

Allaha sukur nasip etti oldu ama iste insan sevincini yasayamayinca hep bi tedirginlik hep bi korku oluyor. galiba 1 aydir evde olmanin da etkisi hicbi sosyal hayat yok gezme yok hep pis evin icinde isler bana ben islere bakisiyoruz oyle

O korku doğuma kadar olacak galiba. Hareketleri hissetmeye başlayınca biraz daha rahatliyorsun ama bu sefer de az hareket etti bir sey mi var diye panik yapıyor insan. Şimdi de erken doğum korkusu başladı bende ya 30lari göremezsem ya doğurursam diye bir gün bile geçirsem şükrediyorum. Doğumdan sonra da gazına emmesine takicaz kafayı o yüzden hamileliğini ne kadar rahat geçirirsen senin için o kadar iyi. Kanamalar oldu rahim ağzı kısaldı plasenta aşağıda dediler Rabbime sığındım yiyecek içecekleri varsa dünyaya gelecekler dedim öyle rahatladım. Öyle de olacak Rabbim rızık verdiyse büyüyecek kuzularımız inşallah

Aygülüm nasılsın canim
Malesef artik dibimize kadar geldi en yakın alt komşum karantinadalar biz bile psikolojik olarak etkileniyoruz hayırlısıyla bitse şu illet hastalık
İyiyim tatlım evin temizliğine başladım. Bir mutfak kaldı. Birde kilolar bu zamana kadar iyi kaçtık bakalım bizi ne zaman bulacak şu ara covidi hafif geçirenlere özeniyorum, inşallah bizde aynı oluruz. Ne hale soktu neler düşünür olduk

Allah kolaylık versin canim ❤
Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah

Ay ne stres olmuştur o 15 gün bizim halley bacı o ne yaptı acaba. Transfer oldu mu merak ediyorum onuda. Yumurtaları vardı sonuçta. Senin doktorunda.
Uzun zamandır görüşmedik canim hic haberim yok soyadınida bilmiyorum ki merkeze gittiğimde öğreneyim.
Mübarek günlerde onunda hakkında hayırlısı olsun Rabbim.gonlune göre versin inşallah

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir. En son nipty sonucu bekliyordum çok şükür sonuç iyi geldi bayağı zor günlerdi . ayguldiyebiri canım hep dualarımdasın inşallah en güzel mucizeleri Allah yaşatsın inanıyorum inşallah Granadaco sizede çok geçmiş olsun inşallah atlatıyorsunuzdur. Buarada cinsiyetide öğrendim bi kızda bize geliyor inşallah tabi değişmezse UkaderU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…