Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur

Çok geçmiş olsun. Hamileliği en zor geçirenlerden olmuşsunuz. Allah başka sıkıntı göstermesin Bunuda hafifçe atlatın inşallah.

ayguldiyebiri canım çok üzüldüm en çok da tedaviyi bırakmama üzüldüm dualarımdasın biliyorsun inşallah kısa zamanda senden de bi mucize haberi alacağız inanıyorum.
Granadaco canım sana da ayrı üzüldüm inşallah hafif atlatırsın covidi sistit geçti mi peki?

Kızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur
Canım çok geçmiş olsun İnşallah hafif atlatırsın iki tane yakın arkadaşım oldu hamileyken çok şükür hafif atlattılar bitti gitti ...Seninde hemen geçer inşallah

Bugün iyi uyandım çok şükür, sistit geçti canım.. Şu covidde geçse rahat nefes alicam inşallah

Sağol hayatım. Bir süre kendi haline bırakıp hayatıma devam edeceğim. Maddiyatı geçtim bizi en çokta beni çok yordu.

Sağol hayatım. Bir süre kendi haline bırakıp hayatıma devam edeceğim. Maddiyatı geçtim bizi en çokta beni çok yordu.
Negatif almaktan daha zor bir sey varsa o da pozitifi görüp devam etmemesi gerçekten. Rabbim sağlık versin inşallah sana bol bol dua ediyorum mucizen gelip bulur bir gün seni.

Negatif almaktan daha zor bir sey varsa o da pozitifi görüp devam etmemesi gerçekten. Rabbim sağlık versin inşallah sana bol bol dua ediyorum mucizen gelip bulur bir gün seni.
Allah razı olsun canım. İkisi üst üste olunca yıprattı. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bebişlerle Aran nasıl

Allah razı olsun canım. İkisi üst üste olunca yıprattı. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bebişlerle Aran nasıl
Ben iyiyim canım çok şükür. Kaynanamlar korona oldu annemin kemoterapisi uzadı milletin hastalıklarına üzülüp duruyoruz elden de bir sey gelmiyor. Günü kurtarmaya çalışıyorum.

Ben iyiyim canım çok şükür. Kaynanamlar korona oldu annemin kemoterapisi uzadı milletin hastalıklarına üzülüp duruyoruz elden de bir sey gelmiyor. Günü kurtarmaya çalışıyorum.
Herkese ayrı ayrı geçmiş olsun inşallah. Korona dibimize kadar geldi ne yazık ki

Cok gecmis olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Pipililere bir çentik daha at kado UkaderU hayırlı bereketli olsun . Napsak toplu sünnet töreni mi ayarlasak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…