Allahım şifa versin inşallahKızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur
Kızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur
Canım çok geçmiş olsunKızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur
Bugün iyi uyandım çok şükür, sistit geçti canım.. Şu covidde geçse rahat nefes alicam inşallahayguldiyebiri canım çok üzüldüm en çok da tedaviyi bırakmama üzüldüm dualarımdasın biliyorsun inşallah kısa zamanda senden de bi mucize haberi alacağız inanıyorum.
Granadaco canım sana da ayrı üzüldüm inşallah hafif atlatırsın covidi sistit geçti mi peki?
Sağol hayatım. Bir süre kendi haline bırakıp hayatıma devam edeceğim. Maddiyatı geçtim bizi en çokta beni çok yordu.ayguldiyebiri canım çok üzüldüm en çok da tedaviyi bırakmama üzüldüm dualarımdasın biliyorsun inşallah kısa zamanda senden de bi mucize haberi alacağız inanıyorum.
Granadaco canım sana da ayrı üzüldüm inşallah hafif atlatırsın covidi sistit geçti mi peki?
Negatif almaktan daha zor bir sey varsa o da pozitifi görüp devam etmemesi gerçekten. Rabbim sağlık versin inşallah sana bol bol dua ediyorum mucizen gelip bulur bir gün seni.Sağol hayatım. Bir süre kendi haline bırakıp hayatıma devam edeceğim. Maddiyatı geçtim bizi en çokta beni çok yordu.
Geçmiş olsun. Covid nasıl geçiyor peki. İyimisin canım. Kaç gün oldu.Bugün iyi uyandım çok şükür, sistit geçti canım.. Şu covidde geçse rahat nefes alicam inşallah
Allah razı olsun canım. İkisi üst üste olunca yıprattı. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bebişlerle Aran nasılNegatif almaktan daha zor bir sey varsa o da pozitifi görüp devam etmemesi gerçekten. Rabbim sağlık versin inşallah sana bol bol dua ediyorum mucizen gelip bulur bir gün seni.
Ben iyiyim canım çok şükür. Kaynanamlar korona oldu annemin kemoterapisi uzadı milletin hastalıklarına üzülüp duruyoruz elden de bir sey gelmiyor. Günü kurtarmaya çalışıyorum.Allah razı olsun canım. İkisi üst üste olunca yıprattı. Sen nasılsın nasıl gidiyor. Bebişlerle Aran nasıl
Herkese ayrı ayrı geçmiş olsun inşallah. Korona dibimize kadar geldi ne yazık kiBen iyiyim canım çok şükür. Kaynanamlar korona oldu annemin kemoterapisi uzadı milletin hastalıklarına üzülüp duruyoruz elden de bir sey gelmiyor. Günü kurtarmaya çalışıyorum.
Elhamdülillah iyiyim canim 4 bittiGeçmiş olsun. Covid nasıl geçiyor peki. İyimisin canım. Kaç gün oldu.
İyi olmana sevindim cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine hiç hissetmeden karantinanı bitirirsin inşallahElhamdülillah iyiyim canim 4 bitti
Cok gecmis olsun canım Rabbim şifa versin inşallahBen iyiyim canım çok şükür. Kaynanamlar korona oldu annemin kemoterapisi uzadı milletin hastalıklarına üzülüp duruyoruz elden de bir sey gelmiyor. Günü kurtarmaya çalışıyorum.
Cok şükür iyisin 10 gün dimi karantina hadi az kaldi hayırlısıyla atlatın inşallahElhamdülillah iyiyim canim 4 bitti
Aygülüm nasılsın canimHerkese ayrı ayrı geçmiş olsun inşallah. Korona dibimize kadar geldi ne yazık ki
Evet 10 gün canim, amiin inşallahCok şükür iyisin 10 gün dimi karantina hadi az kaldi hayırlısıyla atlatın inşallah
Amin cnm inşallah, sizlerde çok çok dikkat edinİyi olmana sevindim cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine hiç hissetmeden karantinanı bitirirsin inşallah
Pipililere bir çentik daha at kadoKızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli olduBir pipili de bizden
Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
O değil evlendirecek kız bulamıcazGözün aydın canım.nereye baksam pipili. Erkek patlaması yaşayacak ülke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?