- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Öyle tabii herşey insanlar için. Sağlıklı bir embriyo değilmiş ki vücudun atmış. Kürtajdan sonra ben hep bunu düşünmüştüm. Sen de öyle yap canım. O zaman insan daha çabuk toparlanıyorİyiyim hayatım bugün kese düştükten bir saat sonra müthiş ağrılar başladı. Belime de vurdu. Doktora akşam söyledim ağrı kesici iç dedi. Rahatladım şimdi. Cumartesi gideceğim. Kontrol edecek. Atlatırım canım atlattım bile sayılır yanisağolsun eşim hiç boş bırakmıyor canımız sağolsun koficiğim . Herşey gelip geçiyor.
Yok ben daha dönmedim p.tesi kısmetse
Nerelerdesin kız sen diyorum bu kızın sesi çıkmıyor oğlanı aldı kaçtı diyomYok ben daha dönmedim p.tesi kısmetsevalla burda 2 dr gördü erkek dedi. En son erkekte kaldık. Ayrintilida bakalım değişecek mi
Ben de yaklaşık 3 haftadır ailemin yanındayım. Ondan fırsat bulamiyorum canoNerelerdesin kız sen diyorum bu kızın sesi çıkmıyor oğlanı aldı kaçtı diyomsenşn sağın solun belli olmaz hala cinsiyetten şüpheliyim senin.
Bende anneme geldim takılıyom burda
Oh ne güzel insan ailesinin yanında güzel vakit geçiriyor valla bende baya durcaö gibi 1 haftadır buradayım daha 1 ayım varBen de yaklaşık 3 haftadır ailemin yanındayım. Ondan fırsat bulamiyorum canop.tesi dönüş artık. Ben eminim cinsiyetten de eşim hâlâ değil. Şu detaylıda da bi baktırayım, ondan sonra çocuğa dostum demeyi bırakıcam ne olur ne olmaz diye cinsiyet belirtmiyorum yine de
Ben cok bile kaldim. Genelde 1 haftaligina gidebiliyordum. Eşim yalnız kalmayi sevmiyor. Ama bu sefer bi güzellik yapti sagolsunOh ne güzel insan ailesinin yanında güzel vakit geçiriyor valla bende baya durcaö gibi 1 haftadır buradayım daha 1 ayım varya Bi an baya kıza benzetmiştik biz usg de sen yinede dur bakalım ayrıntılıda kızım ya da oğlum dersin. Bende geçen buradaki doktora gittim o da kız dedi valla artık değişirse bilmiyom pembe falanda aldım ama gene en çok kremlerden gittim riske atmıyım diye
Annenle mesafen yakın mı. Benim aile İstanbulda biz urfadayız senede 1-2 defa görüyorum üstüne hamile olunca esnedikBen cok bile kaldim. Genelde 1 haftaligina gidebiliyordum. Eşim yalnız kalmayi sevmiyor. Ama bu sefer bi güzellik yapti sagolsunhaftaya detaylı günüm belli olur bakalım.
Ben istanbuldayim ailem edirnede ama ben de 6 ayın üstüne gördüm malesefAnnenle mesafen yakın mı. Benim aile İstanbulda biz urfadayız senede 1-2 defa görüyorum üstüne hamile olunca esnedikama şöyle 10 güne kadar eşimde gelecek 20 gün yıllık izni var onun izniyle beraber bu kadsr uzamış olcak kalmam eşimin aileside Bi sokak ötede o da annesine kalır arada birlikte kalırız ama ben annemde kslıyom valla napam
Ya il farklı olunca devamlı gelinmiyor ama olsun yine 2-3 saat uzaklıkta insan doyamıyor bacım ailesine yaa ben hiç. Kayınvalidene tarafına gidemiyomBen istanbuldayim ailem edirnede ama ben de 6 ayın üstüne gördüm malesefnormalde 3 ayda bir gidiyorum 1 hafta 10 günlüğüne. Bidaha ne zaman gelirimAllah bilir artık
Aman boşver napican k.valideyiYa il farklı olunca devamlı gelinmiyor ama olsun yine 2-3 saat uzaklıkta insan doyamıyor bacım ailesine yaa ben hiç. Kayınvalidene tarafına gidemiyom
Hiç bişey yapmıcamAman boşver napican k.valideyi
Tabii canim o kadar yol gitmişsin arada bir görünHiç bişey yapmıcamöevburiyetlerden ötürü arada uğramak zorunda kslıyom
Napak tabiTabii canim o kadar yol gitmişsin arada bir görün
Canım çok geçmiş olsunDüşük gerçekleşti kızlar. Fotoğrafını çektim kesenin, doktorda onayladı. Kanamam yoğun olduğu için salı kontrole gideceğim. İkinci günde düştü beni fazla yormadı.
Ayy öğrendiniz miiii hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun artık alışveriş yapabilirsinKızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli olduBir pipili de bizden
Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Gözün aydın canım.Kızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli olduBir pipili de bizden
Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Amin canım hepimizinki inşallahAyy öğrendiniz miiii hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun artık alışveriş yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?