- 19 Mart 2017
- 209
- 338
- 103
- 35
Sağol canin Aynen ya bir erkektir gidiyo bakalımGözün aydın canım. nereye baksam pipili. Erkek patlaması yaşayacak ülke
Şimdi cinsiyeti belli olan kaç erkek kaç kız oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canin Aynen ya bir erkektir gidiyo bakalımGözün aydın canım. nereye baksam pipili. Erkek patlaması yaşayacak ülke
Ay evet öyle daha çok şaşırıyor insan bende muayene sırasında öğrenmiştim hiç sormadan süpriz olmuştu alırsın yavaş yavaşAmin canım hepimizinki inşallah
Evet ya öğrendik çok değişikti erken diye beklemiyorduk muane esnasında söyleyeceğini şaşırdık Aynen artık yavastan tek tük beğendiğim şeyleri alırim
Bu sene galiba erkek senesi canim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli oldu Bir pipili de bizden
Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Nasıl ekleniyor kız ekliyim tabiGünaydınlar UkaderU sen de bir anket eklesene şu topiğe kaç kız kaç erkek görelim
Valla bilmiyorum ama sen topik sahibisin ya vardır ekstra bişeyler sende eklemek için diye düşündümNasıl ekleniyor kız ekliyim tabi
Tablo oluştur varya orayı kurcala bakalımNasıl ekleniyor kız ekliyim tabi
Bi bakıyımValla bilmiyorum ama sen topik sahibisin ya vardır ekstra bişeyler sende eklemek için diye düşündüm
Nerde yazıyor kızTablo oluştur varya orayı kurcala bakalım
Burdan olmuyor yeni topik açmak lazım.
Amin inşallah canımBu sene galiba erkek senesi canim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende baktım baya ama olmadı konu açarken yapılıyor anket galibaBurdan olmuyor yeni topik açmak lazım.
Amin canim Allah razı olsun bu mübarek günlerde dualarımız isteyen herkese inşallah hayırlısıyla saglikla gelsinlerAmin inşallah canım
Sırada siz varsınız inşallah dualarımız sizinle arka arkaya gelicek minnoslar
Hayırlı olsun canım , Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . :)Kızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli oldu Bir pipili de bizden
Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Amin canım inşallah hayırla afiyetle hepimizin inşallahHayırlı olsun canım , Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . :)
Çok geçmiş olsun, tez zamanda geçsin inşallah.Kızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun rabbim sifa versin tez vakitte hafif atlatırsın inşallahKızlar 1 hafta önce ciddi sistit olmustum, onu toparlayayim derken şimdi de covid tanısı kondu.. Bana dua edin ne olur