• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Amin canım hepimizinki inşallah 🤲😇
Evet ya öğrendik çok değişikti erken diye beklemiyorduk muane esnasında söyleyeceğini şaşırdık😅 Aynen artık yavastan tek tük beğendiğim şeyleri alırim 🥰
Ay evet öyle daha çok şaşırıyor insan bende muayene sırasında öğrenmiştim hiç sormadan süpriz olmuştu😅 alırsın yavaş yavaş 😊💞

Kızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli oldu 🙈Bir pipili de bizden 😅👶

Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Bu sene galiba erkek senesi canim maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍

Yeni bir topik mi açsan. Düzenleme o zaman yapılır sanırım. Bende baktım göremedim. Senin ilk yazdığın yerde yoksa geç kalınmış olabilir.

Kızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli oldu 🙈Bir pipili de bizden 😅👶

Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Hayırlı olsun canım , Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin . :)

Back