Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Yaaa çok üzüldüm Aygül hep ilerlemesini umuyordum senin için ne desem bilemedim ama umutsuz olma lütfen vardır bunda da Bi hayır belki de doğal yoldan seni bekleyen bir minik var dualarım hep seninle
Sağol Kaderciğim. Umarım öyle olur. Olmazsa da nasip deriz.

İnşallah o da olur canım. zaman bakalım bize ne gösterecek.

Aygülüm Allah bunları unutturacak bir mucize göndersin sana inşallah, en doğalından bak hamile kalabiliyormuşsun doğal yoldan, yine olur, tedaviye ara verdiysen bile takviyelere devam et, bal ye, vitamin kullan. Beklmediğin anda gelecek bebeğin inşallah Hep dualarımdasınız, kendim için ne kadar istiyorsam sizler için de hep aynı dileği diliyorum, sağlıklı bir evladımız olsun inşallah canım benim

Sağol hayatım Allah razı olsun. Dediğin gibi vitamin takviyesine devam ederim. Biraz tecrübelendim buralarda zaten rabbim sizede banada tüm evlat hasreti duyan herkese nasip etsin inşallah

Amin canim Amin
Nasılsın bu arada varmı ağrın sızın iyimisin
Kanama başladı bu sabah. Arada ufak ufak yoğun olmayan ağrım var canım. Şimdilik çok rahatsız etmiyor. Bugün biraz duygu patlaması yaşadım. Akşama o da geçti. İyiyim artık. Bir haftaya geçecek bitecek Aldığım kiloları da verirsem süper olur. Sen nasılsın canım.

Ağrısız sancısız atlatırsın inşallah canim
Bende öyle ilk gün anlamadım soğukkanlı davrandım ama kürtajdan sonra fena duygu patlaması yaşadım rabbim sabrını veriyor malesef elimizden bisey gelmiyor çok şükür iyiyim bende

çok üzüldüm canım ya herşeyin zmaanı var işte bekliyoruz . rabbim inş. doğal yollardan nasip etsin tüm bekleyenlere hasret çekenlere. amin

Düşük gerçekleşti kızlar. Fotoğrafını çektim kesenin, doktorda onayladı. Kanamam yoğun olduğu için salı kontrole gideceğim. İkinci günde düştü beni fazla yormadı.

Düşük gerçekleşti kızlar. Fotoğrafını çektim kesenin, doktorda onayladı. Kanamam yoğun olduğu için salı kontrole gideceğim. İkinci günde düştü beni fazla yormadı.

Çok şükür kürtaja ihtiyacın olmadı. Rabbim sağlıklı, hayırlısını nasip etsin inşallah bundan sonra

Aygül hanimcim çok çok geçmiş olsun, inan çok üzüldüm
Inşallah doğal yoldan gebe kalırsın ve bu yaşadığın tüm sıkıntıları unutursun

Bunu okuduğuma inanamıyorum diyecek kelime bulamıyorum. Çok üzgünüm aygülüm nasılsın şimdi canım? Atlatırsın sen. Ben seni biliyorum
İyiyim hayatım bugün kese düştükten bir saat sonra müthiş ağrılar başladı. Belime de vurdu. Doktora akşam söyledim ağrı kesici iç dedi. Rahatladım şimdi. Cumartesi gideceğim. Kontrol edecek. Atlatırım canım atlattım bile sayılır yanisağolsun eşim hiç boş bırakmıyor canımız sağolsun koficiğim . Herşey gelip geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…