• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

İyiyim hayatım bugün kese düştükten bir saat sonra müthiş ağrılar başladı. Belime de vurdu. Doktora akşam söyledim ağrı kesici iç dedi. Rahatladım şimdi. Cumartesi gideceğim. Kontrol edecek. Atlatırım canım atlattım bile sayılır yani😉sağolsun eşim hiç boş bırakmıyor🥰 canımız sağolsun koficiğim . Herşey gelip geçiyor.
Öyle tabii herşey insanlar için. Sağlıklı bir embriyo değilmiş ki vücudun atmış. Kürtajdan sonra ben hep bunu düşünmüştüm. Sen de öyle yap canım. O zaman insan daha çabuk toparlanıyor 😘😘😘

Yok ben daha dönmedim p.tesi kısmetse 🤓 valla burda 2 dr gördü erkek dedi. En son erkekte kaldık. Ayrintilida bakalım değişecek mi :dondurma:
Nerelerdesin kız sen diyorum bu kızın sesi çıkmıyor oğlanı aldı kaçtı diyom 😅 senşn sağın solun belli olmaz hala cinsiyetten şüpheliyim senin.
Bende anneme geldim takılıyom burda

Nerelerdesin kız sen diyorum bu kızın sesi çıkmıyor oğlanı aldı kaçtı diyom 😅 senşn sağın solun belli olmaz hala cinsiyetten şüpheliyim senin.
Bende anneme geldim takılıyom burda
Ben de yaklaşık 3 haftadır ailemin yanındayım. Ondan fırsat bulamiyorum cano 🤓 p.tesi dönüş artık. Ben eminim cinsiyetten de eşim hâlâ değil. Şu detaylıda da bi baktırayım, ondan sonra çocuğa dostum demeyi bırakıcam 😅 ne olur ne olmaz diye cinsiyet belirtmiyorum yine de 🤪

Ben de yaklaşık 3 haftadır ailemin yanındayım. Ondan fırsat bulamiyorum cano 🤓 p.tesi dönüş artık. Ben eminim cinsiyetten de eşim hâlâ değil. Şu detaylıda da bi baktırayım, ondan sonra çocuğa dostum demeyi bırakıcam 😅 ne olur ne olmaz diye cinsiyet belirtmiyorum yine de 🤪
Oh ne güzel insan ailesinin yanında güzel vakit geçiriyor valla bende baya durcaö gibi 1 haftadır buradayım daha 1 ayım var 😁 ya Bi an baya kıza benzetmiştik biz usg de sen yinede dur bakalım ayrıntılıda kızım ya da oğlum dersin. Bende geçen buradaki doktora gittim o da kız dedi valla artık değişirse bilmiyom pembe falanda aldım ama gene en çok kremlerden gittim riske atmıyım diye 😅

Oh ne güzel insan ailesinin yanında güzel vakit geçiriyor valla bende baya durcaö gibi 1 haftadır buradayım daha 1 ayım var 😁 ya Bi an baya kıza benzetmiştik biz usg de sen yinede dur bakalım ayrıntılıda kızım ya da oğlum dersin. Bende geçen buradaki doktora gittim o da kız dedi valla artık değişirse bilmiyom pembe falanda aldım ama gene en çok kremlerden gittim riske atmıyım diye 😅
Ben cok bile kaldim. Genelde 1 haftaligina gidebiliyordum. Eşim yalnız kalmayi sevmiyor. Ama bu sefer bi güzellik yapti sagolsun 😁 haftaya detaylı günüm belli olur bakalım.

Ben cok bile kaldim. Genelde 1 haftaligina gidebiliyordum. Eşim yalnız kalmayi sevmiyor. Ama bu sefer bi güzellik yapti sagolsun 😁 haftaya detaylı günüm belli olur bakalım.
Annenle mesafen yakın mı. Benim aile İstanbulda biz urfadayız senede 1-2 defa görüyorum üstüne hamile olunca esnedik 😁 ama şöyle 10 güne kadar eşimde gelecek 20 gün yıllık izni var onun izniyle beraber bu kadsr uzamış olcak kalmam 😁 eşimin aileside Bi sokak ötede o da annesine kalır arada birlikte kalırız ama ben annemde kslıyom valla napam 🤣

Annenle mesafen yakın mı. Benim aile İstanbulda biz urfadayız senede 1-2 defa görüyorum üstüne hamile olunca esnedik 😁 ama şöyle 10 güne kadar eşimde gelecek 20 gün yıllık izni var onun izniyle beraber bu kadsr uzamış olcak kalmam 😁 eşimin aileside Bi sokak ötede o da annesine kalır arada birlikte kalırız ama ben annemde kslıyom valla napam 🤣
Ben istanbuldayim ailem edirnede ama ben de 6 ayın üstüne gördüm malesef 😑 normalde 3 ayda bir gidiyorum 1 hafta 10 günlüğüne. Bidaha ne zaman gelirimAllah bilir artık 😭

Ben istanbuldayim ailem edirnede ama ben de 6 ayın üstüne gördüm malesef 😑 normalde 3 ayda bir gidiyorum 1 hafta 10 günlüğüne. Bidaha ne zaman gelirimAllah bilir artık 😭
Ya il farklı olunca devamlı gelinmiyor ama olsun yine 2-3 saat uzaklıkta insan doyamıyor bacım ailesine yaa ben hiç. Kayınvalidene tarafına gidemiyom 😅

8E14ED1C-29CB-4B3C-B261-91363E9A4E5D.jpeg
Oruç tutmak isteyen arkadaşlar için benden gelsin😉

Düşük gerçekleşti kızlar. Fotoğrafını çektim kesenin, doktorda onayladı. Kanamam yoğun olduğu için salı kontrole gideceğim. İkinci günde düştü beni fazla yormadı.
Canım çok geçmiş olsun😔Çok şükür ugrastirmadan oldu kürtaj manevi olarak insanı zor yıpratıyo..
Gecicek inşallah bu günler 🤲Hayırlı haberlerini alicaz inşallah 🤲😇

Kızlar merhaba bizim de cinsiyetimiz belli oldu 🙈Bir pipili de bizden 😅👶

Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..

Dün farklı bı doktora gittik öneri üzerine doktor da ultrasonu da çok iyiydi bayıldım resmen..13 haftalık bebeğin bobreginden, ciğerlerine, beynin sağ -lobu sol lobu , midesi , idrar kesesi herseyini tek tek gösterdi detaylı ultrason gibi..
Ayy öğrendiniz miiii hadi bakalım sağlıkla gelsin oğluşun artık alışveriş yapabilirsin 🤩🤩

Gözün aydın canım. 🤣🤣🤣nereye baksam pipili. Erkek patlaması yaşayacak ülke😆

Back