- 24 Aralık 2020
- 2.636
- 4.358
- 63
Haydi inşallah yarın güzel haberlerini alalım , yaz mutlaka bize de kaçta gideceksin ?Herkes kız diyor biraz kitapa sardım biraz oyuna zaman geçsin de yarın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haydi inşallah yarın güzel haberlerini alalım , yaz mutlaka bize de kaçta gideceksin ?Herkes kız diyor biraz kitapa sardım biraz oyuna zaman geçsin de yarın olsun.
Önce eşimin dükkanına gideceğim ufak bir bilgisayar işim var. 1-2 yi bulur herhalde. Doktordaki psikolojik durumum elimi kolumu bağlaya da bilir, kelebekler gibi uçuradabilir. O yüzden işimi halledeyim dedim. Gelince hemen bilgi veririm.Haydi inşallah yarın güzel haberlerini alalım , yaz mutlaka bize de kaçta gideceksin ?
Saç uzamasına yardımcımız oluyor ilk defa duydumYahu bu saçlarım nasıl hızlı uzadı. Bilseydim folik asidi yıllar önce kullanırdım
Hayırlı sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah canim ❤Önce eşimin dükkanına gideceğim ufak bir bilgisayar işim var. 1-2 yi bulur herhalde. Doktordaki psikolojik durumum elimi kolumu bağlaya da bilir, kelebekler gibi uçuradabilir. O yüzden işimi halledeyim dedim. Gelince hemen bilgi veririm.
Evet bayağı uzadı. Çoğaldı. Hayırlı haberle gelemedim maalesef. Aynı 6 haftalıkta kalmışKalbini de duyamadık. İlaçlarımı bırakıyorum. Öyle dedi doktorum. Düşüreceğim artık yapacak birşey kalmadı. 9 haftam bitti bugün hesaplarda ama 6 haftada kaldı. Arada çok gün var.Saç uzamasına yardımcımız oluyor ilk defa duydum
Hayırlı sağlıklı güzel haberlerle gel inşallah canim ❤
Benim bu sondu kızlar. Tüp bebek ve diğer tekniklere elveda geç evlendim geç karar verdim. Bu benim kaderimmiş bu saatten sonra yapabileceğim birşey yok. Yoruldum olursa bir mucize doğal yolla olur, olmazsa da canımız sağ olsun. Sizleri takipteyim sıksık girerim yine siteye.
Hakkında hayırlısı olsun, vardır bunda da bir hayır demek lazım. Güzel haberler vereceğin günler yakın olsun inşallahBenim bu sondu kızlar. Tüp bebek ve diğer tekniklere elveda geç evlendim geç karar verdim. Bu benim kaderimmiş bu saatten sonra yapabileceğim birşey yok. Yoruldum olursa bir mucize doğal yolla olur, olmazsa da canımız sağ olsun. Sizleri takipteyim sıksık girerim yine siteye.
Allah razı olsun canım. Rabbim belki de daha beterinden korudu. Size de sağlıklı doğum diliyorum. Buralardayım görüşürüz yine.Canım çok dua ettim kaç gündür sana. De ki hayırlısı böyleymiş. Bu bırakma ve kabullenme sana çok büyük güzellikler getirecek eminim. Üzme kendini. Hepimizin düşükleri, pes etmişlikleri var. Sabrına sonu hep selamet. Rabbime inancım tam sanada bu mübarek günlerde ettiğimiz dualardan ve hazinesinden bağışlayacaktır.
Sağol canım, sizlerin güzel haberleriyle neşemi bulurum bende. Dikkat edin kendinize görüşürüz yine kaybolmayınHakkında hayırlısı olsun, vardır bunda da bir hayır demek lazım. Güzel haberler vereceğin günler yakın olsun inşallah
Aygülüm ayni benim gibi 9 haftalikti ama 6 haftada kaldı gelisimi durdu kalp atışı olmadı seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki malesef elden hiçbisey gelmiyor hayırlısı böyleymiş canımEvet bayağı uzadı. Çoğaldı. Hayırlı haberle gelemedim maalesef. Aynı 6 haftalıkta kalmışKalbini de duyamadık. İlaçlarımı bırakıyorum. Öyle dedi doktorum. Düşüreceğim artık yapacak birşey kalmadı. 9 haftam bitti bugün hesaplarda ama 6 haftada kaldı. Arada çok gün var.
Sağol canım, seninde böyle oldu demek ben geçen haftadan psikolojimi hazırlamıştım buna. Nasipte yokmuş diyorum. Daha yapmayacağım canım tüp bebek olayını. Normal yaşantıma döneceğim. Doğalından olursa, olmazsa da dert etmeyeceğim.Aygülüm ayni benim gibi 9 haftalikti ama 6 haftada kaldı gelisimi durdu kalp atışı olmadı seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki malesef elden hiçbisey gelmiyor hayırlısı böyleymiş canım
Rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip etsin dularımdasın maddi manevi gücümüz yettiğince pes etmek yok inşallah
Rabbim hakkımızda hep hayırlısını versin , seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim 6. haftada kalmıştı 9da kürtaj olmuştum. Hayat bazen hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler yaşatıyor inan ki, umarım her şey gönlüne göre olur , olmaz değil ne mucizeler var annemin komşusu 44 yaşında kendiliğinden hamile kaldı 1 evladı oldu ,onca tedaviden sonra, neden senin de olmasın ki ...Benim bu sondu kızlar. Tüp bebek ve diğer tekniklere elveda geç evlendim geç karar verdim. Bu benim kaderimmiş bu saatten sonra yapabileceğim birşey yok. Yoruldum olursa bir mucize doğal yolla olur, olmazsa da canımız sağ olsun. Sizleri takipteyim sıksık girerim yine siteye.
Hakkımızda hayırlısı olsun canımSağol canım, seninde böyle oldu demek ben geçen haftadan psikolojimi hazırlamıştım buna. Nasipte yokmuş diyorum. Daha yapmayacağım canım tüp bebek olayını. Normal yaşantıma döneceğim. Doğalından olursa, olmazsa da dert etmeyeceğim.
Küçük olduğu için kendiliğinden düşermiş. Haftaya da gelirsin kontrol ederiz dedi.ayguldiyebiri kendiliğinden mi düşmesini bekle dedi alalım falan bisey demedi mi
Arka arkaya olunca biraz ağır geldi. İyi tarafından bakıyorum hamile kalabiliyorum. Gerçi ben normal yolla da hamile kaldım ama ağır ilaç kullanmıştım bilmiyordum o yüzden kendi isteğimle kürtaj olmuştum. Rabbim ol derse yine olur inşallah.Rabbim hakkımızda hep hayırlısını versin , seni çok iyi anlıyorum ilk gebeliğim 6. haftada kalmıştı 9da kürtaj olmuştum. Hayat bazen hiç beklemediğin anda beklemediğin şeyler yaşatıyor inan ki, umarım her şey gönlüne göre olur , olmaz değil ne mucizeler var annemin komşusu 44 yaşında kendiliğinden hamile kaldı 1 evladı oldu ,onca tedaviden sonra, neden senin de olmasın ki ...
Yaaa çok üzüldüm Aygül hep ilerlemesini umuyordum senin için ne desem bilemedim ama umutsuz olma lütfen vardır bunda da Bi hayır belki de doğal yoldan seni bekleyen bir minik var dualarım hep seninleBenim bu sondu kızlar. Tüp bebek ve diğer tekniklere elveda geç evlendim geç karar verdim. Bu benim kaderimmiş bu saatten sonra yapabileceğim birşey yok. Yoruldum olursa bir mucize doğal yolla olur, olmazsa da canımız sağ olsun. Sizleri takipteyim sıksık girerim yine siteye.
İkizlere gebesin canım doktorun önermiyorsa tutma bence miden çekilir susuz bırakma kendiniArkadaşlar Ramazan’da oruç tutuyor musunuz ? Doktorlarınıza sordunuz mu ya da ben bugün tuttum oruç beni etkilemiyor ama sorun olur mu bilemedim de . Doktorların hepsi önermiyor zaten ama araştırmaları inceliyorum orucun bir soruna yol açtığına da rastlanmamış .
Canimmm inan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm bu durumu defalarca yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum seni...Mübarek ay vardır Rabbimizin bir bildiği hiç beklemediğin anda sevindircek inşallah senide Hemen bize yazicaksin günüm geçti test yaptım çift çizgi dimi kızlar diye inşallahKüçük olduğu için kendiliğinden düşermiş. Haftaya da gelirsin kontrol ederiz dedi.