• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Canım çok şükür kanama alanı çıkmamış 🤲 Biraz nazlı bı bebiş olcak seninki heralde arkadaşım da aynı şekilde yaşadı çok şükür doğumu var haftaya kalp atışı duyulmadı duyulmadı son muane de bı duyuldu gümbür gümbür 😅🥰 İnşallah senden de güzel haberler alicaz Allah'ın izniyle 🤲😇❣️

Canım çok şükür kanama alanı çıkmamış 🤲 Biraz nazlı bı bebiş olcak seninki heralde arkadaşım da aynı şekilde yaşadı çok şükür doğumu var haftaya kalp atışı duyulmadı duyulmadı son muane de bı duyuldu gümbür gümbür 😅🥰 İnşallah senden de güzel haberler alicaz Allah'ın izniyle 🤲😇❣️
Sağol tatlım vallahi böyle şeyler duymak çok iyi geliyor. Korkuyorum sonuçta ne olacak ne bitecek diye. İnşallah güzel devam ederde korktuğumla kalırım.

İnşallah kuzum insallah 🤲Öyle bizim hamileliklerimizin her dönemi heryecan korku bitmiyor ki ...yok kalp atışı sonra yok ikili test detaylı tarama derken ...Her gittiğimiz de de kalbi atiyomu diye yuregimiz ağzımızda gidiyoruz ...
Ama Rabbimiz ol dedikten sonra ne kanamalar ne zorluklar olsa da Allah'ın izniyle o bebiş o kucaga sağlıkla gelir inşallah🤲😇❣️
Sağol tatlım vallahi böyle şeyler duymak çok iyi geliyor. Korkuyorum sonuçta ne olacak ne bitecek diye. İnşallah güzel devam ederde korktuğumla kalırım.

Yaaaa😔ne kullandın peki progestanı jel mi iğne mi devam ettin.
Haftada bir igne oldum canim. Benimki de kesede degildi. Rahmin icinde bi kanama alani vardi. Kahverengi tehlikeli degil demisti doktor. Yatman lazim. Hic is yapma. Benim zaten bulantim da oldugu icin hala hicbir sey yapamiyorum ama özellikle 12.haftaya kadar extra dikkat etmek gerekiyor

ayguldiyebiri ayguldiyebiri sen yat bacım. Büyüteceksin ve kalp atışını duyacaksın Allahın izniyle dua ediyoruz sana 🤲 Kanama ilk haftalarda herkeste oldu. Doktorlarımız sürekli takipte zaten 🥰 İçini ferah tut. Allah yardımcın olsun 😍

Bazen olabiliyor böyle dedi sadece kalinlasiyor aslinda en son 8de kaldi nazlı nazlı kalinlasiyor belli ki 🤭🙈
Kalinlasiyorda daha fazla kalınlaşmasınin sebebi ne olabilir acaba demekki olabiliyormuş Dr dediğine göre 2uc gün daha takip edemezmiydiki belki kalınlaşır di ramazanı bayramı atlat yaz gelsin hem vücudun ilaçlardan arinsin başlarsın canım

Kalinlasiyorda daha fazla kalınlaşmasınin sebebi ne olabilir acaba demekki olabiliyormuş Dr dediğine göre 2uc gün daha takip edemezmiydiki belki kalınlaşır di ramazanı bayramı atlat yaz gelsin hem vücudun ilaçlardan arinsin başlarsın canım
24.güne kadar takip etti zaten bu ay erteleyelim dedi en son hayirlisi bakalim oyle yapicam dinleneyim bu ay aynen vücudumda ilaçlardan arınsın insallah

Kese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Şimdi gördüm seni merak ediyordum 🙏🏻 şükürler olsun bu iyi bişey inşallah salı günü de kalbi duyarsın 😊

İnşallah yarın o sesi de duyacağız ,olumlu mesaj verelim evrene , aşırı nazlı çıktı bu kesin kız :)

Back