- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Yaaaane kullandın peki progestanı jel mi iğne mi devam ettin.Dinlen canim. Bende 3 hafta devam etti kahverengi lekelenme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaane kullandın peki progestanı jel mi iğne mi devam ettin.Dinlen canim. Bende 3 hafta devam etti kahverengi lekelenme.
Canım çok şükür kanama alanı çıkmamış Biraz nazlı bı bebiş olcak seninki heralde arkadaşım da aynı şekilde yaşadı çok şükür doğumu var haftaya kalp atışı duyulmadı duyulmadı son muane de bı duyuldu gümbür gümbür İnşallah senden de güzel haberler alicaz Allah'ın izniyleKese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Canimm gözünaydin sağlıkla gelsinler inşallah paşalarSelam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
Sağol tatlım vallahi böyle şeyler duymak çok iyi geliyor. Korkuyorum sonuçta ne olacak ne bitecek diye. İnşallah güzel devam ederde korktuğumla kalırım.Canım çok şükür kanama alanı çıkmamış Biraz nazlı bı bebiş olcak seninki heralde arkadaşım da aynı şekilde yaşadı çok şükür doğumu var haftaya kalp atışı duyulmadı duyulmadı son muane de bı duyuldu gümbür gümbür İnşallah senden de güzel haberler alicaz Allah'ın izniyle
Sağol tatlım vallahi böyle şeyler duymak çok iyi geliyor. Korkuyorum sonuçta ne olacak ne bitecek diye. İnşallah güzel devam ederde korktuğumla kalırım.
Haftada bir igne oldum canim. Benimki de kesede degildi. Rahmin icinde bi kanama alani vardi. Kahverengi tehlikeli degil demisti doktor. Yatman lazim. Hic is yapma. Benim zaten bulantim da oldugu icin hala hicbir sey yapamiyorum ama özellikle 12.haftaya kadar extra dikkat etmek gerekiyorYaaaane kullandın peki progestanı jel mi iğne mi devam ettin.
Olabilir canım sabırla beklemek gerek az bı zaman geçsin peki kalınlaşma sebebi ne dedi drAllah razı olsun canım
Bu ay ara vericem belli ki üst üste deneme olmuyor artık ilaçlara bile tepki vermiyor vücudum
Bazen olabiliyor böyle dedi sadece kalinlasiyor aslinda en son 8de kaldi nazlı nazlı kalinlasiyor belli kiOlabilir canım sabırla beklemek gerek az bı zaman geçsin peki kalınlaşma sebebi ne dedi dr
Kalinlasiyorda daha fazla kalınlaşmasınin sebebi ne olabilir acaba demekki olabiliyormuş Dr dediğine göre 2uc gün daha takip edemezmiydiki belki kalınlaşır di ramazanı bayramı atlat yaz gelsin hem vücudun ilaçlardan arinsin başlarsın canımBazen olabiliyor böyle dedi sadece kalinlasiyor aslinda en son 8de kaldi nazlı nazlı kalinlasiyor belli ki
24.güne kadar takip etti zaten bu ay erteleyelim dedi en son hayirlisi bakalim oyle yapicam dinleneyim bu ay aynen vücudumda ilaçlardan arınsın insallahKalinlasiyorda daha fazla kalınlaşmasınin sebebi ne olabilir acaba demekki olabiliyormuş Dr dediğine göre 2uc gün daha takip edemezmiydiki belki kalınlaşır di ramazanı bayramı atlat yaz gelsin hem vücudun ilaçlardan arinsin başlarsın canım
Şimdi gördüm seni merak ediyordum şükürler olsun bu iyi bişey inşallah salı günü de kalbi duyarsınKese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Aaaa hadi hayırlı olsun yakışıklılar geliyor desene maşallah annelerine çiçek gibi bakarlarSelam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
Yatıyorum bacım. Salı gününe az kaldı. O gün netleşecek herşey.ayguldiyebiri sen yat bacım. Büyüteceksin ve kalp atışını duyacaksın Allahın izniyle dua ediyoruz sana Kanama ilk haftalarda herkeste oldu. Doktorlarımız sürekli takipte zaten İçini ferah tut. Allah yardımcın olsun
İnşallah kaderciğim. Çamur akıntı devam ediyor. Salı gününe birşey kalmadı. Yatıyorum sürekli kocam hizmet ediyor banaŞimdi gördüm seni merak ediyordum şükürler olsun bu iyi bişey inşallah salı günü de kalbi duyarsın
Çamur akıntı bana da oldu o pek sorun sayılmaz aynen iyi yapıyor sen kalkma hiç herşey güzel olsun inşallah hayırlısıylaİnşallah kaderciğim. Çamur akıntı devam ediyor. Salı gününe birşey kalmadı. Yatıyorum sürekli kocam hizmet ediyor bana
Ama bu kadar ikiz kızın içine bir de erkek ikizlerimiz olmalıydı :) sağlıcakla gelsinler inşallah :)Selam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
İnşallah yarın o sesi de duyacağız ,olumlu mesaj verelim evrene , aşırı nazlı çıktı bu kesin kız :)Kese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Herkes kız diyor biraz kitapa sardım biraz oyuna zaman geçsin de yarın olsun.İnşallah yarın o sesi de duyacağız ,olumlu mesaj verelim evrene , aşırı nazlı çıktı bu kesin kız :)