- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Ben bi ara girip okumadım o ara bu girmiş zaten muhabbetler de o zaman döndüyseo şeytana selam söyle. Siz o topiğe giriyorsunuz erkek olduğu anlaşılınca bayağı muhabbet dönmüş nasıl görmediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi ara girip okumadım o ara bu girmiş zaten muhabbetler de o zaman döndüyseo şeytana selam söyle. Siz o topiğe giriyorsunuz erkek olduğu anlaşılınca bayağı muhabbet dönmüş nasıl görmediniz
Geldim şimdi bekliyorum. Eve geçince haberdar ederim. Hakkımda hayırlısı olursa güzel olur olmazsa canımız sağolsun. Bende sizinkileri severim artıkayguldiyebiri sen naptın canım gittin mi doktora? Her şey yolundadır inşallah.
Dualarım seninle inşallah iyi haberler alacaksınGeldim şimdi bekliyorum. Eve geçince haberdar ederim. Hakkımda hayırlısı olursa güzel olur olmazsa canımız sağolsun. Bende sizinkileri severim artık
Çok şükür yolk kesesi de var dimi?Kese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Kese yerinde, hala küçük kalbini duyamadık. Kanama bölgesi de yoktu. İğne oldum yine canlar. Salı tekrar kontrol için gideceğim. Kalbini duymak için bakalım bu kez ses verecek mi.
Evet canım var. Herşey iyi gözüküyormuş. Ama büyütemedim bu zıpırı bir türlü.Çok şükür yolk kesesi de var dimi?
9 hafta olması gerekirken 6 haftalık gözüküyor. Kahverengi devam ediyor. Bakalım günler ne gösterecek bana.Çok şükür canim yat dinlen yorma kendini tam olarak ne kadarlık şu an
Son gittiğinden 1 mm bile büyük çıktıysa bugün büyüyecek demek. Inşallah şu kalbi de duy sonra ikili testi merak edelim cinsiyet tahminleri yapalımEvet canım var. Herşey iyi gözüküyormuş. Ama büyütemedim bu zıpırı bir türlü.
Hayırlısı olsun inşallah canım yolk keseside göründüyse sağlıkla gelişir inşallah merak etme9 hafta olması gerekirken 6 haftalık gözüküyor. Kahverengi devam ediyor. Bakalım günler ne gösterecek bana.
Yaa masallahSelam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
Maşallah kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur inşallahSelam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
Amin canım, darısı en kısa sürede başına inşallahYaa masallah
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım, hepimiz sağlıkla alalım inşallahMaşallah kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur inşallah
Dinlen canim. Bende 3 hafta devam etti kahverengi lekelenme.9 hafta olması gerekirken 6 haftalık gözüküyor. Kahverengi devam ediyor. Bakalım günler ne gösterecek bana.
Amin canım Allah razı olsun ❤Amin canım, darısı en kısa sürede başına inşallah
ayyy iki tane erkek bir de koca 3 erkek Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam kızçeler pipili nüfusunu arttırmaya geldim bizim zibidiler oğlanmış
Sağol canım, darısı başına Valla artık el üstünde tutmaları lazım beniayyy iki tane erkek bir de koca 3 erkek Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah