Mantıklı aslında ya ben çok uğraşıyorum telefonla ama canım sıkılıyo telefonsuzHamilelikte telefonla fazla uğraşmamak gerekiyor ya, belki ondan fazla girmiyor artık.
Çok alıştık telefona canım. Benimde elimden düşmüyor. Ya bu topik için elimde, ya instagram yada oyun. Dibimden ayırmıyorum telefonu. Hiç iyi birşey yapmıyoruz aslında.Mantıklı aslında ya ben çok uğraşıyorum telefonla ama canım sıkılıyo telefonsuz
12.haftaya kadar tüm ilaçlara devam dedi merkez takipteki doktorda onlar ne diyorsa o şekilde devam et diyor pek karışmak istemiyor :)Günaydın kızlar. Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı. Estrofemi hala kullanıyor musunuz? Bırakanlar kaçıncı haftalarında bıraktı ya da doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın dedi?
9.haftamdayim şu an estrofemi pazartesi bıraktım diğerleri devam dahaGünaydın kızlar. Herkese güzel bir haftasonu dilerim. Hamile arkadaşlara bir sorum olacaktı. Estrofemi hala kullanıyor musunuz? Bırakanlar kaçıncı haftalarında bıraktı ya da doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın dedi?
Valla ya sorma ben de öyle ya buraya giriyorum zaten instaya girince çıkmak bilmiyorum hiç iyi değil inşallah bebişlere zarar vermeyiz. 2 hafta sonra falan zeka testi var dedi doktor. Kaynanam kafamı karıştırdı yaptırma ettirme diye yaptırmak mantıklı değil mi Bi fikrin var mıÇok alıştık telefona canım. Benimde elimden düşmüyor. Ya bu topik için elimde, ya instagram yada oyun. Dibimden ayırmıyorum telefonu. Hiç iyi birşey yapmıyoruz aslında.
Kaybetmez bence hepimiz bir düşüp bir kalkiyoruz geçen hafta bende birakiversem artık yoruldum demiştim şimdi ise yaza transfer olurum diyoruminshallah umidini kaybetmesin de
Ne bileyim kendi hayat telaslari var sanırsam ama yinede akşamları bir yollayıp çıkıyordu Kofi inşallah iyidirKofi de yok ona mesaj attım ama görmedi nereye gitti bu kızlar yaa
Hoşgeldin canımYaaaaa sizi bulduuuuum meğer topik kapanmış . Yazmadan okuyanlara ve aktif mesaj atanlara kucak dolusu sevgiler . Çaycılara da ayrıca selam3 Mart transfer nihayet . Şey bu progynex iğne popişimi mahvetti herkeste öyle mi ?
Kimi yaptırmış kimi yaptırmamış. Yaptıran arkadaş var önceki çocuğuna da yaptırmış. Zararını görmemiş. Sağlıklı bir oğlu var. Şuanda da hamile ona da yaptırmış. Benim eltim var o yaptırmamış, folik de kullanmıyor. Onunda kızı var sağlıklı. Yine hamile ve aynı şekilde devam ediyor.Valla ya sorma ben de öyle ya buraya giriyorum zaten instaya girince çıkmak bilmiyorum hiç iyi değil inşallah bebişlere zarar vermeyiz. 2 hafta sonra falan zeka testi var dedi doktor. Kaynanam kafamı karıştırdı yaptırma ettirme diye yaptırmak mantıklı değil mi Bi fikrin var mı
Ben çayı bıraktımcanımYaaaaa sizi bulduuuuum meğer topik kapanmış . Yazmadan okuyanlara ve aktif mesaj atanlara kucak dolusu sevgiler . Çaycılara da ayrıca selam3 Mart transfer nihayet . Şey bu progynex iğne popişimi mahvetti herkeste öyle mi ?
Evet ben de mesaj attım ama görmedi sanirim.. Topigin kapandığı gün muayenesi vardi dua ediyorum inşallah olumsuz birşey olmamıştır diye.. Keşke görse bi cvp verse hep aklimdaKofi de yok ona mesaj attım ama görmedi nereye gitti bu kızlar yaa
Benim amh 0,50 idi. Bende 2-3 yumurta anca toplanıyor canım. Canını sıkma beterin beteri var. Yeterki sağlıklı ve içi dolu olsun. 20 30 yumurta toplanıp 2 si sağlam çıkanlar var. Sağlıklı beslen kalitesi iyi olsun.Kızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZcanım cok skldı. Amh:2,14
Tüp bebek tedavisine basladm. Genetik sonucuda temiz. Sadece pıhtılasma bozukluğu var. Doktr bana 250 gonalf ve 150 merional basladı. Pazartesi yumurta toplama olcak. Bugün 7-8 yumurta görüyorm dedi. İlac dozuna göre cok mu aZ sizce
Merhaba canim.. benden de 12 yumurta toplanmıştı ama 4 ü 5.güne kadar dollenebildi. Önemli olan kactanesinden ziyade kalitesi ve döllenme sayısı canim. 7 8 gayet güzel inşallah güzel de döllenirlerKızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZcanım cok skldı. Amh:2,14
Tüp bebek tedavisine basladm. Genetik sonucuda temiz. Sadece pıhtılasma bozukluğu var. Doktr bana 250 gonalf ve 150 merional basladı. Pazartesi yumurta toplama olcak. Bugün 7-8 yumurta görüyorm dedi. İlac dozuna göre cok mu aZ sizce
Bu ilaç dozunu neye göre ayarlıyorlar acaba kiminkini okusam yüksek doz kullanmış ben 225 menopur kullanmıştım sadece bilgisi olan var mıKızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZcanım cok skldı. Amh:2,14
bnim de amh 0.9du ve 150 gonalf 75 merional kullanmstm sadece 9 yumurta toplandi, ama 5i 3.gune ve sadece 2si 5.gune gidebildi, bu amh'tan ziyade yumurtalarinizin disaridan bir ilaca ne kdr tepki verdigi ile ilgili, ve diger arkdslarin dedigi gibi kalitesi cok daha onemli, 7-8 yumurta goruyorsa 10-11 toplanir en bazilari da gozukmuyor cogu zaman, ayrica cok yumurta toplanmasindansa az toplanip kaliteli olmasi da onemli, cok olunca kaliteleri de olumsuz etkileniyor sankiKızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZcanım cok skldı. Amh:2,14
İnşAllah canım herkes iyi olsunNe bileyim kendi hayat telaslari var sanırsam ama yinede akşamları bir yollayıp çıkıyordu Kofi inşallah iyidir
AA öyle mi muayenesi mi vardı ay inşallah iyidir görüp bize mesaj atar çok merak ettim şimdi onuEvet ben de mesaj attım ama görmedi sanirim.. Topigin kapandığı gün muayenesi vardi dua ediyorum inşallah olumsuz birşey olmamıştır diye.. Keşke görse bi cvp verse hep aklimda