Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

12.haftaya kadar tüm ilaçlara devam dedi merkez takipteki doktorda onlar ne diyorsa o şekilde devam et diyor pek karışmak istemiyor :)

9.haftamdayim şu an estrofemi pazartesi bıraktım diğerleri devam daha

Çok alıştık telefona canım. Benimde elimden düşmüyor. Ya bu topik için elimde, ya instagram yada oyun. Dibimden ayırmıyorum telefonu. Hiç iyi birşey yapmıyoruz aslında.
Valla ya sorma ben de öyle ya buraya giriyorum zaten instaya girince çıkmak bilmiyorum hiç iyi değil inşallah bebişlere zarar vermeyiz. 2 hafta sonra falan zeka testi var dedi doktor. Kaynanam kafamı karıştırdı yaptırma ettirme diye yaptırmak mantıklı değil mi Bi fikrin var mı

Hoşgeldin canım az kalmış hadi İnşallah hayırlısı olsun.

Kimi yaptırmış kimi yaptırmamış. Yaptıran arkadaş var önceki çocuğuna da yaptırmış. Zararını görmemiş. Sağlıklı bir oğlu var. Şuanda da hamile ona da yaptırmış. Benim eltim var o yaptırmamış, folik de kullanmıyor. Onunda kızı var sağlıklı. Yine hamile ve aynı şekilde devam ediyor.

Ben çayı bıraktımcanım aleyküm selam bu arada. Herkeste öyle, çok şükür bana vermediler kurtardık popişi

Kızlar merhabalar. Yardımcı olur musunZ canım cok skldı. Amh:2,14
Tüp bebek tedavisine basladm. Genetik sonucuda temiz. Sadece pıhtılasma bozukluğu var. Doktr bana 250 gonalf ve 150 merional basladı. Pazartesi yumurta toplama olcak. Bugün 7-8 yumurta görüyorm dedi. İlac dozuna göre cok mu aZ sizce

Benim amh 0,50 idi. Bende 2-3 yumurta anca toplanıyor canım. Canını sıkma beterin beteri var. Yeterki sağlıklı ve içi dolu olsun. 20 30 yumurta toplanıp 2 si sağlam çıkanlar var. Sağlıklı beslen kalitesi iyi olsun.

Merhaba canim.. benden de 12 yumurta toplanmıştı ama 4 ü 5.güne kadar dollenebildi. Önemli olan kactanesinden ziyade kalitesi ve döllenme sayısı canim. 7 8 gayet güzel inşallah güzel de döllenirler
Pıhtılaşma hangi genlerde var onun için kan sulandırıcı kullanıyor musun

Merhaba arkadaşlar topik yenilenmiş sanırım ama aynı isimler burada sanırım yine Benim transfer günüyle birlikte 9. Günüm salı günü test vereceğim inşallah..gece bel ağrısı ateş basmasıyla uyandım ağzım yüzüm kurumuştu neredeyse bugünde bel ağrım devam ediyor var mı bu süreci yaşayan acaba inşallah hayırdır

Bu ilaç dozunu neye göre ayarlıyorlar acaba kiminkini okusam yüksek doz kullanmış ben 225 menopur kullanmıştım sadece bilgisi olan var mı

bnim de amh 0.9du ve 150 gonalf 75 merional kullanmstm sadece 9 yumurta toplandi, ama 5i 3.gune ve sadece 2si 5.gune gidebildi, bu amh'tan ziyade yumurtalarinizin disaridan bir ilaca ne kdr tepki verdigi ile ilgili, ve diger arkdslarin dedigi gibi kalitesi cok daha onemli, 7-8 yumurta goruyorsa 10-11 toplanir en bazilari da gozukmuyor cogu zaman, ayrica cok yumurta toplanmasindansa az toplanip kaliteli olmasi da onemli, cok olunca kaliteleri de olumsuz etkileniyor sanki

Evet ben de mesaj attım ama görmedi sanirim.. Topigin kapandığı gün muayenesi vardi dua ediyorum inşallah olumsuz birşey olmamıştır diye.. Keşke görse bi cvp verse hep aklimda
AA öyle mi muayenesi mi vardı ay inşallah iyidir görüp bize mesaj atar çok merak ettim şimdi onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…