• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Benimde toxoplazmam pozitif ama ben daha önce kapmışım , benimde kedim var ondan olduğunu sanmıyorum ,dışarı çıkmayan mama yiyen bir kedi . zaten wcsini temizlerken hep maske takar ve hemen ellerimi yıkardım , esas wc ile temasında oluyor . Çiğ et tavuk , iyi yıkanmamış sebze vs bence bunlardan olabilir . Dışarıda salata filan yerdim çünkü.
bende aynı şekilde sebzeden etten geçtiğine inanıyorum.. zaten transfer öncesinde bıraktım kumunu bile ben temizlemiyorum çok uzak bir ihtimal geliyor. ama avidite değerim o kadar sınırda ki ya hemen gebelikten önce kaptım ya da tam gebeliğin başında kaptım gibi.. doğuma kadar antibiyotik kullanacakmışım malesef🤷‍♂️ yıllarca bulaşmayıp tam bu zamanı bulması da artık ne bileyim 😅🙄

Hiç belli olmaz nerden geldiği Bi yaptır bakalım bana da haber verir misin merak ediyorum kedili bş eve gitme durumum var çünkü
canım bu arada sana haber verecektim. ben bugun Dr ile görüştüm kedi pozitif de olsa artık evi ayırmanın anlamı yok dedi bana o yüzden kediye test yaptırmaktan vazgeçtim çok sevinerek😅 ama merak etme allahın izniyle bulaşması kolay bir virüs değil bu dışkı teması gerekiyor tüyünden okşamaktan falan bulaşmazmış.. daha dikkat etmemiz gereken kısım yeşillikler malesef 😔

Kızlar bugün perinatologa muayene oldum dr yönlendirmesiyle. Çok şükür her şey yolunda gözüküyordu şimdilik ve ben tamamen kız hissederken %80 erkek dedi 🙈🙊 ben şokk.. sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah hepimizin🤲🏻 Toxoplazma durumum ile ilgili de 18. haftada amniyosentez sıvısı alıp bebeğe bulaşıp bulaşmadığına bakıp ona göre farklı bi ilaç kullanabiliriz eğer istersen dedi dr.. ama çok korkutucu geliyor bana bu işlem😥 Allah esirgesin hiçbir zarar gelmesin inşallah yavrularımıza

Yaaa ikiz olduğunu bilmiyordum. O zamanlar iki kese mi görülmüştü hiç hatırlamıyorum. Sağlıkla kucağını alırsın inşallah.
Evet ikizdi Hiç hatırlamıyorum ki söyledim mi söylemedim mi🤦‍♀️ o zaman ki ismim çok farklıydı iyi hatırladın Sen beni ama bn hatrlayamadm seni sen kac haftaliksn

Kızlar bugün perinatologa muayene oldum dr yönlendirmesiyle. Çok şükür her şey yolunda gözüküyordu şimdilik ve ben tamamen kız hissederken %80 erkek dedi 🙈🙊 ben şokk.. sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah hepimizin🤲🏻 Toxoplazma durumum ile ilgili de 18. haftada amniyosentez sıvısı alıp bebeğe bulaşıp bulaşmadığına bakıp ona göre farklı bi ilaç kullanabiliriz eğer istersen dedi dr.. ama çok korkutucu geliyor bana bu işlem😥 Allah esirgesin hiçbir zarar gelmesin inşallah yavrularımıza
Rabbim şifa versin canım. Pipilimi geliyor🤣🤣 dur daha erken haran değişebiliyor bizim topikte cinsiyet şeyisi🤣

Evet ikizdi Hiç hatırlamıyorum ki söyledim mi söylemedim mi🤦‍♀️ o zaman ki ismim çok farklıydı iyi hatırladın Sen beni ama bn hatrlayamadm seni sen kac haftaliksn
Ben seni domestos-sever olduğun zamandan biliyorum 🤣🤣 bu üçüncü ismin, domestosdan öncesini bilmiyorum. Benim ilki tutmadı canım. ikincide 8 hafta içinde kalbi durdu. Şimdi yine 8 hafta içindeyim. Ben Eylül-ekim kasım-aralık ve burdayım.

Ben seni domestos-sever olduğun zamandan biliyorum 🤣🤣 bu üçüncü ismin, domestosdan öncesini bilmiyorum. Benim ilki tutmadı canım. ikincide 8 hafta içinde kalbi durdu. Şimdi yine 8 hafta içindeyim. Ben Eylül-ekim kasım-aralık ve burdayım.
Hiii anldim cnm rabbim insallah sag saglim kucagimza almamizida nasip etsin saglikla sihhatle domestos sever umutlu_anne simdii de balli_lokma😍

Ohh atlatmışsın güzelce , bizim sırada o var ama ne sıkıntılı şeymiş, sanki tüm memleket doğuruyor kimi arasam dolu .
sürede epey uzunmuş ya 1 saat :) neyse iyi olsunlar da varsın süre uzun olsun .
Nasıl geçtiğini anlamıyorsun zaten bebekleri izlerken ama kalktığında her yerin uyuşmuş oluyor 🤣

Yaa bak sen minnoşlara 🥰sağlıklı bir şekilde haftasında kucağına da al inşallah. Okudukça heyecanlanıyorum ben de detaylı için.🙃
Ay bitmeseydi keşke dedim vallahi hastaneden çıkınca özlemeye başlıyor insan 😍
Darısı sizlerin başına inşallah hepiniz güzel haberleri duyun doktorlarinizdan 😍

Cift yumurta ikizi 😍 bu sene kiz senesi ama Nosking Nosking de iki tane kiz bekliyor🍒🍒
Ben tek mi çift mi hala bilmiyorum bugünkü doktor da kafami karıştırdı. Doğumda anlarsınız ancak dedi cıktı işin içinden 🤣
3.gün labaratuvarda bölünmüştü embriyolar. Çift transfer yaptılar ama biri tutmayıp tekrar bölünmüş de olabilir dedi beynim yandı🤣

Ben tek mi çift mi hala bilmiyorum bugünkü doktor da kafami karıştırdı. Doğumda anlarsınız ancak dedi cıktı işin içinden 🤣
3.gün labaratuvarda bölünmüştü embriyolar. Çift transfer yaptılar ama biri tutmayıp tekrar bölünmüş de olabilir dedi beynim yandı🤣
Tek embryoysa birbirine bnzer kuzum yaa😍😍

Rabbim şifa versin canım. Pipilimi geliyor🤣🤣 dur daha erken haran değişebiliyor bizim topikte cinsiyet şeyisi🤣
Ay öyleymiş ben hala inanamıyorum bir iki doktor daha erkek desin ancak inanmaya başlayabilirimm 😅🙊 evett burada cinsiyetler sürpriz yapıyor ben şimdilik bilmiyor gibi beklemeye devam edeyim🙊 allah razı olsun canımm amin

ayguldiyebiri ayguldiyebiri Umut_bebek Umut_bebek kizlar benim bu ayda iptal edildi 🤷‍♀️
Ne olmuş yinemi incelmiş?merkezdeki hastalardan bu durumu yaşayan varmı başka bilgin varmı bence bir yerde hı yanlisk var sen embriyolarimi taşı başka merkeze ordada aynı olursa tamam derim ama bu şekilde benim bı kafam karışıyor merkezdeki tedavi şekliyle ilgili

Back