Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Zararı yok deseler bile minimalde olsa bence vardır canım sabret salı gün gidersin yurtdışında toplamda uckezmi ne USG gidiliyormus bizim burda masallah becerebilsek eve cihaz alıp bakacauk
Haha sorma bacım bizim Türkiye de öyle valla durmadan giriyo usg ye yok bacım vazgeçtim bende haftaya giderim artık

Ay evet ya vazgeçtim haftaya salı çarşamba gibi giderim kısmetse çarşamba akşamı da uçağım var ben yolcu ay birde hareketlerini hissetsem çok mutlu olucam
Ay geldi mi o büyük gün ne kadar kalacaksın doktordan uçak için gebe olduğuna dair rapor almayı unutma canım havaalanında sıkıntı olmasin

Haha sorma bacım bizim Türkiye de öyle valla durmadan giriyo usg ye yok bacım vazgeçtim bende haftaya giderim artık
Tamamdır beybi aslında bebeğin kalbi bile 12haftada dinlenirmis çok iyi bir doktorun videosunda izledim kalp atışı zaten görülüyor dinlemeyi önermiyorum çok zararlı diyor videoda dikkat etmek gerek,

Ay geldi mi o büyük gün ne kadar kalacaksın doktordan uçak için gebe olduğuna dair rapor almayı unutma canım havaalanında sıkıntı olmasin
Ay evet o aklımda xraydan geçmiyim. Valla geldi kız sorma çok heyecanlıyım burada acayip sıkılmıştım. Giderim kuzenlerle biraz e bebek civil de dolaşırım valla baya kalcam 40 gün falan 20-25 gün tek kalcam sonra eşim gelecek yıllık iznini alıp o da Bi 20 gün kalır. Benim kaynana ve annemler aynı mahallede valla eşim gelse de ben annemlerde kalırım oraya da arada bir uğrarım diye düşünüyorum eşimde arada bizde kalır o da kendi annesinde kalsın nasıl fikir zaten Bi sokak var aramızda

Tamamdır beybi aslında bebeğin kalbi bile 12haftada dinlenirmis çok iyi bir doktorun videosunda izledim kalp atışı zaten görülüyor dinlemeyi önermiyorum çok zararlı diyor videoda dikkat etmek gerek,
Yaa evet insan takıyor aslında inan bende her gittiğimde acaba usg nin zararı var mı diye düşünüyorum ama doktor da gel bakalım diyince yok çekemiyo insan yurt dışında gerçekten öyle cinsiyeti de 20. Haftadan önce demiyolsrmış zaten

Hiç zararsız olduğunu düşünmüyorum azda olsa vardır tabiki görmeden de rahat edilmez zaten ilk baslarda daha çok sanırsam bu kontrol işleri sonrasında bukadar sık olmuyor Dr dinledikten sonra bı düşündüm birdahakine nasip olursa zaten atım hızı dinlemesekte belli oluyor demi kaç attığını bileyim biraz daha büyüyünce dinlememek mantıklı tam organlar oluşurken zararlı olma ihtimali yüksek

Ahaha harika valla çok iyiymiş iki aile orada sonuna kadar değerlendir cidden benim ailemde İstanbul da ama eşiminkiler başka şehirde olduğundan bizde hep sıkıntı oluyor iki gün zor dayanıyor eşim o yüzden ailelerin orada olması süpermiş herkes kendi ailesinde mis

Valla kimse kusura bakmasın ama kaynanasını özleyen var mı kv biraz surat yapıyo gidip annemde kalınca ama napim sene 2 defa gidiyorum urfada yaşıyorum hakkım değil mi bacım eşim bizde çok kalmaz zaten 2-3 defa kalır bende onlarda o kadar kalıyorum. Valla bi yandan senin durum şöyle iyi elin olmadan arada git Bi kaç hafta kal rahatça öteki tarafa git gel derdin olmaz. Ben şimdi mecbur arada gidip uğrayacak gündüzleri

Bence çok iyi fikir bekar günler gibi

İllaki ufak da olsa vardır en azından rahatsız edebilir onu. Atım hızını doktor biliyor ama bana hiç demedi şu kadar atıyo diye sadece sesi dinletti başlangıçta tabi daha sık oluyor kontrol ama sonraları daha azalıyormuş

mer
doktorunuz kim
bende 677 heterozigot

dogumunuz oldu mu

En sevdiğim gün yemek yapmadigim gündür ye gitsin kız yanına marul falan koysan güzel olur
Ay sorma bacım benimde öyle valla kendim olunca ne olsa yiyorum valla uzun uzadıya kendime yapmıyorum aynen marul domates koyarım yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…