Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ayyy kıyamam ya iki bebiş olduğu için acaba daha mı yoğun yaptı bacım bilemedim hiç arada ılık şerbetli su iç biraz iyi gelir
Bilmiyorum bebişim ama dün geceden sonra eşimle yemekleri ayırma kararı aldım. Bugün kendime salçasız yağsız tuzsuz çorba yaptım. Et tavuk galan haşlama yiyecem doğuma kadar çok şükür midem dayanılmayacak kadar yanmadı

Şöyle kaliteli bir bal sabah aç karnına bi denesen . Çok üzüldüm geçmiş olsun

Şöyle kaliteli bir bal sabah aç karnına bi denesen . Çok üzüldüm geçmiş olsun
Yaa bizim arılarımız var kendi balımız. Gecen seneden kalan balar ama doğallığından eminim ondan yiyeyim bir kaşık bari.
Bir de kudret narı var mide problemlerine birebir aslında. Ama hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum.

Araştırmadan yeme. Kudret narını kendiniz mi ektiniz. Bir zamanlar çok aramıştım aktardakiler orijinal değil diye almıyordum.

Araştırmadan yeme. Kudret narını kendiniz mi ektiniz. Bir zamanlar çok aramıştım aktardakiler orijinal değil diye almıyordum.
Biz ekmedik de halamın kayınvalidesi ekmişti bi ara eşimin mide problemi vardı o zaman vermişti. Yarim kavanoz balın içine koyduk dolapta duruyor. Sorayim valla varsa tohum gönderirim saksıya ekersin

En iyisini düşünmüşsün valla biraz düzelen kadar öyle yap bakalım inşaşlah geçici bir durumdur ama Bi şekilde yaşıcaz bunları bence

Bugün diğer doktorda kontrol hakkım vardı acaba gitsem mi çok mu sık usg ye girmiş olurum haftaya salı zaten kendi doktoruma gidicem
Sen bilirsin canım ama bana doktorum bilinen bir zararı olmasa da çok sık girmemekte fayda var demişti.

Merhaba arkadaşlar pgt li gebeliklerde fetal dna yada ikili test yaptırdınız mı? Benim tedavi olduğum merkez ultrasonda sıkıntı yoksa yaptırmanıza gerek yok dedi

Doğal sa misssss hemen başla her sabah bi tatlı kaşığı . Şifa olsun inşaAllah

Bugün diğer doktorda kontrol hakkım vardı acaba gitsem mi çok mu sık usg ye girmiş olurum haftaya salı zaten kendi doktoruma gidicem
Zararı yok deseler bile minimalde olsa bence vardır canım sabret salı gün gidersin yurtdışında toplamda uckezmi ne USG gidiliyormus bizim burda masallah becerebilsek eve cihaz alıp bakacauk

Ay ben ilk zamanlar 10 günde bir gidiyordum
Haftaya kendi doktorunla kontrolün varsa bence gitme. Artık organ oluşumu dönemi de bitti sadece hızla büyüyorlar şu an. Hareketleri de hissetmeye başlayınca çok rahatlıyor insan 2 ay gitmesem olur modundayım

Sa
Biz ekmedik de halamın kayınvalidesi ekmişti bi ara eşimin mide problemi vardı o zaman vermişti. Yarim kavanoz balın içine koyduk dolapta duruyor. Sorayim valla varsa tohum gönderirim saksıya ekersin
Sağol bebişim, sen araştırda ağır gelmesin kudret narı.

Ay evet ya vazgeçtim haftaya salı çarşamba gibi giderim kısmetse çarşamba akşamı da uçağım var ben yolcu ay birde hareketlerini hissetsem çok mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…