Bilmiyorum bebişim ama dün geceden sonra eşimle yemekleri ayırma kararı aldım. Bugün kendime salçasız yağsız tuzsuz çorba yaptım. Et tavuk galan haşlama yiyecem doğuma kadar çok şükür midem dayanılmayacak kadar yanmadıAyyy kıyamam ya iki bebiş olduğu için acaba daha mı yoğun yaptı bacım bilemedim hiç arada ılık şerbetli su iç biraz iyi gelir
Şöyle kaliteli bir bal sabah aç karnına bi denesen . Çok üzüldüm geçmiş olsunBilmiyorum bebişim ama dün geceden sonra eşimle yemekleri ayırma kararı aldım. Bugün kendime salçasız yağsız tuzsuz çorba yaptım. Et tavuk galan haşlama yiyecem doğuma kadar çok şükür midem dayanılmayacak kadar yanmadı
Yaa bizim arılarımız var kendi balımız. Gecen seneden kalan balar ama doğallığından eminim ondan yiyeyim bir kaşık bari.Şöyle kaliteli bir bal sabah aç karnına bi denesen . Çok üzüldüm geçmiş olsun
Araştırmadan yeme. Kudret narını kendiniz mi ektiniz. Bir zamanlar çok aramıştımYaa bizim arılarımız var kendi balımız. Gecen seneden kalan balar ama doğallığından eminim ondan yiyeyim bir kaşık bari.
Bir de kudret narı var mide problemlerine birebir aslında. Ama hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum.
Biz ekmedik de halamın kayınvalidesi ekmişti bi ara eşimin mide problemi vardı o zaman vermişti. Yarim kavanoz balın içine koyduk dolapta duruyor. Sorayim valla varsa tohum gönderirim saksıya ekersinAraştırmadan yeme. Kudret narını kendiniz mi ektiniz. Bir zamanlar çok aramıştımaktardakiler orijinal değil diye almıyordum.
En iyisini düşünmüşsün valla biraz düzelen kadar öyle yap bakalım inşaşlah geçici bir durumdur ama Bi şekilde yaşıcaz bunları benceBilmiyorum bebişim ama dün geceden sonra eşimle yemekleri ayırma kararı aldım. Bugün kendime salçasız yağsız tuzsuz çorba yaptım. Et tavuk galan haşlama yiyecem doğuma kadar çok şükür midem dayanılmayacak kadar yanmadı
Bana da bir iki defa mide sorunu oldu gebelikte ben bal atıyorum ağzıma iyi geliyor vallaŞöyle kaliteli bir bal sabah aç karnına bi denesen . Çok üzüldüm geçmiş olsun
Sen bilirsin canım ama bana doktorum bilinen bir zararı olmasa da çok sık girmemekte fayda var demişti.Bugün diğer doktorda kontrol hakkım vardı acaba gitsem mi çok mu sık usg ye girmiş olurum haftaya salı zaten kendi doktoruma gidicem
Ye canım ye bal şifadır . Bi tatlı kaşığı her sabah aç karnına yut sende mutlakaBana da bir iki defa mide sorunu oldu gebelikte ben bal atıyorum ağzıma iyi geliyor valla
Doğal sa misssss hemen başla her sabah bi tatlı kaşığı . Şifa olsun inşaAllahYaa bizim arılarımız var kendi balımız. Gecen seneden kalan balar ama doğallığından eminim ondan yiyeyim bir kaşık bari.
Bir de kudret narı var mide problemlerine birebir aslında. Ama hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum.
Zararı yok deseler bile minimalde olsa bence vardır canım sabret salı gün gidersin yurtdışında toplamda uckezmi ne USG gidiliyormus bizim burda masallah becerebilsek eve cihaz alıp bakacaukBugün diğer doktorda kontrol hakkım vardı acaba gitsem mi çok mu sık usg ye girmiş olurum haftaya salı zaten kendi doktoruma gidicem
hangi gende heteroNormalde kullanmıyorum ama şimdi kullanıyorum kendiliğimden çünkü tüp bebekte hem Coraspin hem oksapar kullanıyoruz şimdiden hazırlığımi yapayım zaten heterezigot var
1298changi gende hetero
Ay ben ilk zamanlar 10 günde bir gidiyordumBugün diğer doktorda kontrol hakkım vardı acaba gitsem mi çok mu sık usg ye girmiş olurum haftaya salı zaten kendi doktoruma gidicem
Sağol bebişim, sen araştırda ağır gelmesin kudret narı.Biz ekmedik de halamın kayınvalidesi ekmişti bi ara eşimin mide problemi vardı o zaman vermişti. Yarim kavanoz balın içine koyduk dolapta duruyor. Sorayim valla varsa tohum gönderirim saksıya ekersin
Doğru diyorsun valla aslında vazgeçtim bende haftaya 2 li test sonucum için zarren gidicemSen bilirsin canım ama bana doktorum bilinen bir zararı olmasa da çok sık girmemekte fayda var demişti.
Ay evet ya vazgeçtim haftaya salı çarşamba gibi giderim kısmetse çarşamba akşamı da uçağım var ben yolcuAy ben ilk zamanlar 10 günde bir gidiyordum
Haftaya kendi doktorunla kontrolün varsa bence gitme. Artık organ oluşumu dönemi de bitti sadece hızla büyüyorlar şu an. Hareketleri de hissetmeye başlayınca çok rahatlıyor insan 2 ay gitmesem olur modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?